- 30 Temmuz 2020
- 3.417
- 15.591
- 26
Oda adet ağrısından olabilirbenim ayaklarım sızlıyor bu da ondan mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda adet ağrısından olabilirbenim ayaklarım sızlıyor bu da ondan mı acaba
Geçmiş olsun bebegim ne olduSaol canim
Regl oldum , ama cok cok agir geciyor suan kusacam midem agzimda zaten bisi yemiyorumGeçmiş olsun bebegim ne oldu
evet günüm yakın benim deOda adet ağrısından olabilir
Geldim beybisii
Aa ewt yüz üstü çok zararlı ondan ağrılı bi şekilde uyanıyorsun ben 5 dk ancak yatabilirim öyle
Gözükmedin sesleneyim dedim beybiEfendim güzellik
Katılırım canım ben yazdım orayada teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinKADİR GECESİ TERTİBİ
Kızlar grup açmışlar kadir gecesi için
Eğer katılmak isteyen olursa
Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick athena Migrenben @Nalin73 @Niloyatospikk @Zerre @N u r Ni454 @morportakal Whiterose89 Cookiie @Emma3
Bütün günü uyuyarak geçirdinKatılırım canım ben yazdım orayada teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Bütün günü uyuyarak geçirdin
Yooo kızz o işi gece yaptım ben 6dan beri ayaktayım temizlik yaptım 2 makine çamaşır astım Baakk birde bu minnoşları diktimBütün günü uyuyarak geçirdin
Yok yok bankaya gittimBütün günü uyuyarak geçirdin
Güzel gorunuyorlar büyütüp serpilsinler inşallah .Yooo kızz o işi gece yaptım ben 6dan beri ayaktayım temizlik yaptım 2 makine çamaşır astım Baakk birde bu minnoşları diktimEki Görüntüle 2835544
Ay bende çok korktum ama baya sert geçti demire inşallah düşmez bide 5. Kattan insanın kafasına denk gelse kötü olurGüzel gorunuyorlar büyütüp serpilsinler inşallah .
Ben korkuyorum birinin kafasına düşecek diye .
Bayağı da yüksekmişAy bende çok korktum ama baya sert geçti demire inşallah düşmez bide 5. Kattan insanın kafasına denk gelse kötü olur
Gecmis olsun cnm kekik cayi hic denedinmi adet agrisinaYok keser regli diye kullanmadim kustum kusacam cok kotuyum
Denemedim canim ama midem agzimda afedersin yedim sadece sabah iki catal menemen o da cikacak gibi.. ya sinir oluyorum su genc kiz regl agrisi triplerineGecmis olsun cnm kekik cayi hic denedinmi adet agrisina
Ayy basim çok agriyo bidaneem napayım diye dusunuyom sen napiyon keyifler nasılASSOSyal baldan ttatli Şey napiyosunnn
Amin amin canım kötü düşünmeyelim. Ama baya sıkıştı o demire kancası. Biraz zor düşer. Büyük konuşmıyımda tabiBayağı da yüksekmiş
Allah korusun