- 17 Ocak 2020
- 27.305
- 39.395
Çok korkunç ya yaptığın herşeyin izlenebilmesiBak @Nalin73 de gelmiş görüyorum
Heheheee takipteyimÇok korkunç ya yaptığın herşeyin izlenebilmesi
Bende görüyorumHeheheee takipteyim
Heh heh heeee onlar kaciyo biz kovaliyoz beybiBende görüyorum
Ben kovalamayı severim sıkıntı yoooğHeh heh heeee onlar kaciyo biz kovaliyoz beybi
BendeeeeeBen kovalamayı severim sıkıntı yoooğ
Bende bir model olsun diye kesmiyorum nişanımdan sonra kestirdim baya kısaltrım ama tam boynumdaydı şuan omuzunda hifif aşağıdaBende düğün için kahkulleri filan uzatmistim düğün geçer geçmez kestirdim.
Keşke de düğünde de kahkül olsaymis hiç de sevmedim saçımı çünkü o gün
Bana da yakissa çok kısa kestirip her renk boyamak istiyorum.Bende bir model olsun diye kesmiyorum nişanımdan sonra kestirdim baya kısaltrım ama tam boynumdaydı şuan omuzunda hifif aşağıda
Allahim soninda bana bastıracaklar elli TL yi yaaaaBende görüyorum
Benim de dökülme sorunum var ve aşırı derece de hatta tedavi oluyorumŞimdi saçlarımın düzleştirdim o kadar dökülmüş ki gözlerim doldu
Aaa ne tedavisi. ? Benim de çok dökülür saçlarımBenim de dökülme sorunum var ve aşırı derece de hatta tedavi oluyorum
Ne tedavi görüyorsub neler kullanıyorsun canımBenim de dökülme sorunum var ve aşırı derece de hatta tedavi oluyorum
Aylık olarak kafama iğne vuruluyor her noktasına ve şampuan hap sprey damla hepsini kullanıyorumAaa ne tedavisi. ? Benim de çok dökülür saçlarım
Alamaz kiii alamaz kiiiAllahim soninda bana bastıracaklar elli TL yi yaaaa
Aylık olarak kafama iğne vuruluyor her noktasına ve şampuan hap sprey damla hepsini kullanıyorum
Yazdım bak canımNe tedavi görüyorsub neler kullanıyorsun canım
Besleyici yağ kullan nilosumŞimdi saçlarımın düzleştirdim o kadar dökülmüş ki gözlerim doldu
Allah şifa versin boşa gitmesin emekle umarimAylık olarak kafama iğne vuruluyor her noktasına ve şampuan hap sprey damla hepsini kullanıyorum