- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Hooos geldin bitti mi işinBebekler ben geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hooos geldin bitti mi işinBebekler ben geldim
Benim saçlarımı herif keserAh saçlarımızla savaşımiz hiç bitmeyecek
Sorma sorma Ama Biraz büyüdükten sonra çok havalı bi şekil çıktıAh saçlarımızla savaşımiz hiç bitmeyecek
Nazar edenin gözü çıksınSorma kuzucum yaa gecmiyo dünde vardı bugun de benimde içim yaniyo sanki burayı okuyup nazar m8 ettiler dersin beybi
Bugünlük bitti canımHooos geldin bitti mi işin
sevindirik oldug garadutum iyi ki geldinBebekler ben geldim
Canımm hoş buldumsevindirik oldug garadutum iyi ki geldin
Hee dışarıdan da okuyorlar mış ya maşallah diyin de geçin gıSorma kuzucum yaa gecmiyo dünde vardı bugun de benimde içim yaniyo sanki burayı okuyup nazar m8 ettiler dersin beybi
Bende ona kestiriyorum şimdi onunkileri de ben kesiyorum pandemi den dolayı işte geçinip gidiyoruzBenim saçlarımı herif keser
Kocası saç uzmanı olmayan da ne bileyimmmmBenim saçlarımı herif keser
Amin bebem cekemeyenler anten taksın diyesim geldiNazar edenin gözü çıksın
Evet aramizda ziyaretçiler de var şşşş kuzucumHee dışarıdan da okuyorlar mış ya maşallah diyin de geçin gı
Bende ona kestiriyorum şimdi onunkileri de ben kesiyorum pandemi den dolayı işte geçinip gidiyoruz
Kolay gelsin çiçek .Kızlar ben kaçar sahur için gözleme hazırlıcam. Dünden yufka kalmıştı onları yapim. Seviliyorsunuz. Hayırlı iftarlar herkese
Bigün pro olcam sırf onları görmek içinEvet aramizda ziyaretçiler de var şşşş kuzucum
Ohh afiyet olsun kuzu eline sağlık ❤ hayırlı iftarlarKızlar ben kaçar sahur için gözleme hazırlıcam. Dünden yufka kalmıştı onları yapim. Seviliyorsunuz. Hayırlı iftarlar herkese
Ay ben kesemem adam maymuna döner canım kocamHee dışarıdan da okuyorlar mış ya maşallah diyin de geçin gı
Bende ona kestiriyorum şimdi onunkileri de ben kesiyorum pandemi den dolayı işte geçinip gidiyoruz
Inş sen kazanırsın bebeğim çok âminBigün pro olcam sırf onları görmek için
Sağol gülümKolay gelsin çiçek .
Allah kolaylık versinKızlar ben kaçar sahur için gözleme hazırlıcam. Dünden yufka kalmıştı onları yapim. Seviliyorsunuz. Hayırlı iftarlar herkese