Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Oda doğru 😂
Yok kizzz kociminn hediyyessssiii 😍
Geçen sene olcaktım ben gereksiz diyip durdu benimde hevesimi kursağımda bıraktı inanmiyorduda zaten burs işi ozaman lar zam falanmı vardı sanki😂😂
Neseki bidaha diyeyim dedim bi güzelliklee
Tamam dedi ben şok😂
Dedim geçen sene niye vermedin amann 50 lira ne diyo bana tabii herşey zam gelince herşey pahalanınca 50 lira neki diyon dedimm oylr kaptım parayı yapıştırdım kk ya :KK70:
Oh mis 🤣🤣 Hayırlı olsun kuzum güle güle kullan 🤣

• Komik
Reactions: Jou
Ayyy ne iyi ettinn ben tüm edemiyorum iştee hergün 1 odayı ediyorum yoruluyorum çok sana maşaallahh vallahaa 😂😂😂
Oooo kime davetlisin bugün epey kafa rahattt
Kuzu ben cok detayli temizlige girismiyorum malum yeni tasindik ev zaten dip bucak temiz camlar halilar perdeler vs. Bir toz aliyorum her yerin sonra süpürüp bi vileda tuvalet banyolar yikaniyor ve bitti 🤭😂 Tabi dinlene dinlene yapiyorum tüm bunlari süpürme bitti dinlen 20dkka sonra vileda gibi 🤣 Bir akrabamıza davetliyiz canim

• Muhteşem
Reactions: Jou
Günaydın cancan😍😘💃
Bu ne guzel mesaj boylee GÜNAYDIN kuzum amin
Senin eski Nickini neydi🤤

Kuzu ben cok detayli temizlige girismiyorum malum yeni tasindik ev zaten dip bucak temiz camlar halilar perdeler vs. Bir toz aliyorum her yerin sonra süpürüp bi vileda tuvalet banyolar yikaniyor ve bitti 🤭😂 Tabi dinlene dinlene yapiyorum tüm bunlari süpürme bitti dinlen 20dkka sonra vileda gibi 🤣 Bir akrabamıza davetliyiz canim
Süperrr ellerine sağlık çiçeğummm😘😘

X