Ooo kız kızarmışınAkşama var dahaa
Amiiinnnn mervoommm inşaallahhhhOoohh oohh insallah elçommNe güzel yazmissin bebem bundan sora tüm güzellikler bizleri bulur insallah
GÜNAYDIN
Sahurunu yesunler emiii uyu kuzuu hadiii bitanemmÇ
yenii uyandım sahura jouuum ama ayakta uyuyorum amaa sen nasılsın bebeğim
Kızz hele daha yenimi görüyonnnnOoo kız kızarmışın
Ömer beyle kahvaltiAmiiinnnn mervoommm inşaallahhhh
Napiyin ne var ne yohhh
Sahurunu yesunler emiii uyu kuzuu hadiii bitanemmbende iyiyimm kuzuş napemm griptim kaçgündürr bugün iyiyimm allaha şükür
Ömer beyi öp benim içinnÖmer beyle kahvaltiNe olsun bugün havada kapalı evdeyim hep Sen nabiyon
M Mavi MenekseGüüüunnnaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnn
Herkes iyimii herşey yolunda inşaallahhhhh bugünden sonra bomba gibi guzel günler geçirelimm sağlık huzur mutlulukk aşk para sevgi olsun inşaallahhhh❣
Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
Madammor
@mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Öperimm bebemmÖmer beyi öp benim içinn
Burasıda öyle yaa hava buruk içim burukk
Bende şini kahvaltı etcem yumurtam haşlanıyor beybii
Evettttt ne zamandır kırmızısın senKızz hele daha yenimi görüyonnnn
Oysaki salonu etcektim pırıl pirılÖperimm bebemm
Evet hava böyle olunca insanin bişey yapasi gelmiyor yat uyu havalariAfiyet olsun
Kız gezmeye güzel de cins işler çıkınca zor dikkat et sendeOooo ne güzell kızzz bazen değişik insanlar görmek insana iyi geliyorr
Bende napıyimm kuzu ev market iş temizlik yemek havlar bozuk bi düzeldı bi bozuldu şifa kaptım biraz griptim ama bugün iyiyim kendime geldimm
Yürüyüş yapmanın sonu benKız gezmeye güzel de cins işler çıkınca zor dikkat et sende
Aman ben haftasonu pek buralara odaklanamıyorumki kuzuCumartesii ydi galiba
Sen tabi icinden geeliyorsa etOysaki salonu etcektim pırıl pirıl
Oda doğruAman ben haftasonu pek buralara odaklanamıyorumki kuzu
Hayırlı olsunhedayemi parayımı bastın
Ayyy ne iyi ettinn ben tüm edemiyorum iştee hergün 1 odayı ediyorum yoruluyorum çok sana maşaallahh vallahaaSen tabi icinden geeliyorsa etAllah dan tüm evi dün hallettim bugün hic icimden gelmezdi Akşamada iftara daveyliyiz yemek yapmiycam bugün dinlencem bol bol
Cok sukur cnm yolunda yaz temizligi yapıyorum hafta sonundan beriGuzelleri hep sizlerin olsun kuzum benimm
Sen nasılsın bitanem herşey yolundamı
Bayram temizliği varmıCok sukur cnm yolunda yaz temizligi yapıyorum hafta sonundan beri