Yavrum bizim dualar ne olduÖylesinnnn tabiiisiii
Hahahahaha tam 1 saatmış kızzzz vallahiii zengin olsam affetmem helikopter ayarlar gelirdim.Yaaaaaa bebeğim keşke gelebilsennnn offf aslında yakınız uçağa atla gel 50 DKK
Eskişehir'e uzakHahahah bebişe o kessiiinnnn
Çerkezköy ben
Eskişehirrr şahanee biyerr yaa gitmedim ama annem kardeşim okul için gitmiştilerr bayılmışlardıEskişehir'e uzak
Buraya taşının
Keşke gelsen gezerizEskişehirrr şahanee biyerr yaa gitmedim ama annem kardeşim okul için gitmiştilerr bayılmışlardı
Cemosum pareeeemmmm etiket edicek yarın başlıcazzz inşallah dualaraYavrum bizim dualar ne oldu
Ramazanda okuyalım demiştik siz cüz okuyorsunuz biz ne yapalım
Hahahahaha tam 1 saatmış kızzzz vallahiii zengin olsam affetmem helikopter ayarlar gelirdim.
Tayinli olsaydık düşünebilirdik bilee şans iştee bee aşkommKeşke gelsen gezeriz
Neyse ben hep burdayım gelirseniz gezmeye falan bulusuruk
Eskişehir'e gittim ve hayran kaldığım şehirlerden biri çok güzeldi 1 günlüktü ama olsun naçizane fikrim birgün gitmeyi düşün derdimEskişehir'e uzak
Buraya taşının
Ucan süpürgem de olsa keşkemmsüpürgene atla gelllll
Tamam ben bizi unuttunuz zannettim yoksa başka duaya gidecektimCemosum pareeeemmmm etiket edicek yarın başlıcazzz inşallah dualara
Eminimm öyledirr linoşummm yaaEskişehir'e gittim ve hayran kaldığım şehirlerden biri çok güzeldi 1 günlüktü ama olsun naçizane fikrim birgün gitmeyi düşün derdimJou mmmmmm çok sevimli bir yer
Sende gel yineEskişehir'e gittim ve hayran kaldığım şehirlerden biri çok güzeldi 1 günlüktü ama olsun naçizane fikrim birgün gitmeyi düşün derdimJou mmmmmm çok sevimli bir yer
Gitme kızzzzTamam ben bizi unuttunuz zannettim yoksa başka duaya gidecektim
Ayhhh ben nasıl geleyim cemosum yaaa ülke de bile değilim ama birgün Türkiye'ye dönersem muhakakk çiğ börek yemeğe geleceğimSende gel yine
Canın cekmesin bebeğimUcan süpürgem de olsa keşkemmyarına ikramlar neler yaptın de heleee
İllaki ülke sınırları içine gelirsin heralAyhhh ben nasıl geleyim cemosum yaaa ülke de bile değilim ama birgün Türkiye'ye dönersem muhakakk çiğ börek yemeğe geleceğim
İlla kiii 15 günlüğüne geliyoruz cemos onda da salça idi domates doğrama az gezme tozma derken bitiyor birde kurbana geliyoruz Allahım etlerle uğraş bilmem ne hiç iş bitmiyorİllaki ülke sınırları içine gelirsin heral
Ben eskişehir'de olduğum halde gidip yemiyorum gel beraber gidelim yiyelim
Ayyy çok zor be kuzumİlla kiii 15 günlüğüne geliyoruz cemos onda da salça idi domates doğrama az gezme tozma derken bitiyor birde kurbana geliyoruz Allahım etlerle uğraş bilmem ne hiç iş bitmiyorama birgün komple dönersem muhakakk geleceğim birlikte yicezzz çiğ börek