- 16 Aralık 2019
- 20.337
- 81.074
- 31
Allahın cezası keşkem yakın olsak çıkmam sendenÖdül günü yarın gel ye işte
Tarif veririm enfess olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın cezası keşkem yakın olsak çıkmam sendenÖdül günü yarın gel ye işte
Tarif veririm enfess olur
Ahh keşke keşkeeAllahın cezası keşkem yakın olsak çıkmam senden
Aynen canımAhh keşke keşkee
Gönüllerimiz bir buda yeter kuzum
Biliyorum geboşum insan hep sevdiğine kırılmaz naz yapmaz mı hepLna16 asıll sevdiğim insanlardan alınırım üzülürümmm ince düşünüyorum hele hele tartışırımm o vakitt beni sormasını isterimm karşılık beklerimm olmayınca acayip üzülürüm
Eevett yarın kim gelcek kuzummBiliyorum geboşum insan hep sevdiğine kırılmaz naz yapmaz mı hep
Bizim evin haftada 1 kez popüler tatlısı oooo cevizli efsaneeee şiddetle tavsiye ederim bak şunu da yap birgün misafillrlere benimde yarın misafirlerim var saray sarma yaptım hemde sunumu çok şık ve kolayMigrenben yarın misafir var Kıbrıs tatlı yapcam geliyon mu
Pamuğum dogurmadin mi sen daha kızEevett yarın kim gelcek kuzumm
Biliyorum geboşum insan hep sevdiğine kırılmaz naz yapmaz mı hep
Ayhhh bebeğim bizim türk kızlar birde Romen arkadaşım gelecek çiçeğim biz haftada 1 kez toplanıp kuran okuyoruz aşkom dedim ramazan geliyor cuma günü görüşelim bana gelin 3 gündür evin derdi bitmediEevett yarın kim gelcek kuzumm
Bakkk cemosummmm da öyle di mi cemoşssss
Daha dur helee haziran a oPamuğum dogurmadin mi sen daha kız
Bilmiyorum ama öyle dediysen oyleyimdirBakkk cemosummmm da öyle di mi cemoşssss
Aayyyyy ne güzeelll amaaa keşke bende olabilseydimm koştur koştur gelirdimmAyhhh bebeğim bizim türk kızlar birde Romen arkadaşım gelecek çiçeğim biz haftada 1 kez toplanıp kuran okuyoruz aşkom dedim ramazan geliyor cuma günü görüşelim bana gelin 3 gündür evin derdi bitmedi
Bu zaman gecmiyo bı doguramadinDaha dur helee haziran a o
hahhaahah gelcenmiiiBu zaman gecmiyo bı doguramadin
Öylesinnnn tabiiisiiiBilmiyorum ama öyle dediysen oyleyimdir
Nerdesin kız sen yakınsan geleyim sana gelmem bebise gelirim amahahhaahah gelcenmiii
Yaaaaaa bebeğim keşke gelebilsennnn offf aslında yakınız uçağa atla gel 50 DKKAayyyyy ne güzeelll amaaa keşke bende olabilseydimm koştur koştur gelirdimm
Hahahah bebişe o kessiiinnnnNerdesin kız sen yakınsan geleyim sana gelmem bebise gelirim ama