- 12 Mart 2019
- 14.389
- 33.717
Bende öyle yaptım kız şimdi yaptım attım dolaba yarına yenicekSen yaparsında olmazmı hattaa ben bigün önceden akşam ediyorumm ertesi akşama kadar dolapta durunca daha çok lezzetli oluyorrr dinlendikçe
Aynennn daha güzel oluyor vallahaa iyii ettiinnnBende öyle yaptım kız şimdi yaptım attım dolaba yarına yenicek
Genelde tatlılarımı bir gün önceden yaparım bende tam kıvamına geliyor ozaman
Oooo yabancı yokmuş süper hep birlikte yapın yiyinKız misafir dediğime bakma kayınvalidem ve annem gelicek bana değil kardeşime üst katımda oturuyor eltim olur kendisi
Öğlen gelicekler aksama kalıcaklar kahve yanı tatlı filan olur aksamada yemek yaparız dedik zaten kahvaltıdan sonra gelicekler
İyiyim aşko sen nerdesin nasılsın nasıl gidiyorAşko nasılsın
Çok şükür iyiyim bende anneme gittim kkdan uzak kalfım 10 gün kadar oldu eve geldim temizlik yapıyorım sürekliİyiyim aşko sen nerdesin nasılsın nasıl gidiyor
Kolay gelsin güzelim bende bebgim dış çıkarıyor bu aralar çok rahat siz onunla ilgilenmekten pek giremiyorumÇok şükür iyiyim bende anneme gittim kkdan uzak kalfım 10 gün kadar oldu eve geldim temizlik yapıyorım sürekli
Oyyy yerimmm bende kerebiç yaptım dut pek severKolay gelsin güzelim bende bebgim dış çıkarıyor bu aralar çok rahat siz onunla ilgilenmekten pek giremiyorum
Ay evet ya
Ayy kerebic niye dedin ya
Kızlar profilde ki sizmsinizSen yaparsında olmazmı hattaa ben bigün önceden akşam ediyorumm ertesi akşama kadar dolapta durunca daha çok lezzetli oluyorrr dinlendikçe
BenKızlar profilde ki sizmsiniz
Kız niye kaldırdin hiç belli etmiyor du saf kafam ortaya çıkardı
Hahahaha yokyokk arada öyle ediyorumm yaaa kuzu kaçsefer koydummKız niye kaldırdin hiç belli etmiyor du saf kafam ortaya çıkardıkb
Olsun benimde var öyle bir resmim hoş duruyor o şekil çizgi karekteriHahahaha yokyokk arada öyle ediyorumm yaaa kuzu kaçsefer koydummsıkılıyorumm bu ara
Evettt dedim koyayimmOlsun benimde var öyle bir resmim hoş duruyor o şekil çizgi karekteri
Uzanıyor um ya miniki uyuttum gerçekten dinlenmek çok iyi geliyor bazenEvettt dedim koyayimmaşkomm napıyosunn iyimisinn
Bende napemm kuzum kasnak yapıyordumda oda kapı süsü onu bitirmeye çalışıyorummUzanıyor um ya miniki uyuttum gerçekten dinlenmek çok iyi geliyor bazensen napysun
Vereyim hep yaptığım tarif var onu atayım sanaAyy kerebic niye dedin ya
Sen bana hele Anteppin bayram kahkesi tarifini ver bir türlü tuturamadim