Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

O derece diyorsun
Şuanda çok sevgi dolu oldum değerli olduğumu iliklerime kadar hissettirdinn kızzzzz
Tabi çok değerlisin nolur alınmayın. Bende sevilen bir insanım etiket falan çok oluyo. Bildirimler bazen arada da kalıyo kaçıtıyom yani özellikle yapmıyorum . Bi de genelde ya sabah ya akşam aktif oluyorum gün içinde ev işi0 çocuklar falan vaktim olmuyo

Yaaaa canım kuzummm teşekkür ederim bak yarın misafirler gelecek sabah beri durmadım artık ben bu gazla ooooo sabaha kadar iş yaparım kız çokkkkk mutlu ettin beniiiiii yerim seniiiiii sende değerlisin evet farkındayım her yerde etiket ediyorlar seniiii seviliyorsun çünkü biliyorum kuzum öylesine şaka olsun diye yazdım ben alınmadım zaten müsait olsan dönersin bugün şımarayım az dedimmm sana çıktı piyango duttttttt

O bildirimler bazen bende de kaçıyor topic bildirimleri bir kere jou yazmış görmemişim alınmıştı ama bende bilerek yapmamıştım görmemişim kaçmış oluyor hani başıma geldi benimde anlıyorum senin kadar sevilmesek de

Lna16 asıll sevdiğim insanlardan alınırım üzülürümmm ince düşünüyorum hele hele tartışırımm o vakitt beni sormasını isterimm karşılık beklerimm olmayınca acayip üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…