- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
He ya mesai ücreti de alamadık zatenTabi bugünde tatil ettik
Çoğu çene yapmakla geçtiNe yaptıysann
Kocinii derlatmaaaHe ya mesai ücreti de alamadık zaten
Çoğu çene yapmakla geçti
Sorma boş beleş çalışıyoruz karın tokluğuna kurbimHe ya mesai ücreti de alamadık zaten
Çoğu çene yapmakla geçti
Kız müsait değildim
Minnoşla konuşuyodum o vakiy
Temam o zaman affettim dutt kızçeeeeeMinnoşla konuşuyodum o vakiy
Bende yazmayıncaaa hııı dedim beni artık sevmiyor cevapta vermiyor dedimmmmmKız müsait değildim
Aşk olsunBende yazmayıncaaa hııı dedim beni artık sevmiyor cevapta vermiyor dedimmmmm
Yani bi de onu önemseyip topiğime yazma şerefine nail etmem
O derece diyorsunYani bi de onu önemseyip topiğime yazma şerefine nail etmemhiç.bi şekilde uğraşmam yani
TabiO derece diyorsun
Şuanda çok sevgi dolu oldumdeğerli olduğumu iliklerime kadar hissettirdinn kızzzzz
Yaaaa canım kuzummm teşekkür ederimTabiçok değerlisin nolur alınmayın. Bende sevilen bir insanım etiket falan çok oluyo. Bildirimler bazen arada da kalıyo kaçıtıyom yani özellikle yapmıyorum . Bi de genelde ya sabah ya akşam aktif oluyorum gün içinde ev işi0 çocuklar falan vaktim olmuyo
Tabiçok değerlisin nolur alınmayın. Bende sevilen bir insanım etiket falan çok oluyo. Bildirimler bazen arada da kalıyo kaçıtıyom yani özellikle yapmıyorum . Bi de genelde ya sabah ya akşam aktif oluyorum gün içinde ev işi0 çocuklar falan vaktim olmuyo
Yoo sende çok seviliyosun bebekO bildirimler bazen bende de kaçıyor topic bildirimleri bir kere jou yazmış görmemişim alınmıştı ama bende bilerek yapmamıştım görmemişim kaçmışoluyor hani başıma geldi benimde anlıyorum senin kadar sevilmesek de
Yok tarif alırım ama
Ödül günü yarın gel ye işteYok tarif alırım ama