Bı doğur da rahat rahat yemek konuşalım pamugumCanım çekse yaparımm yaaa ayıpsın
Hahahaha şimdide konuşabilirizz bebişimm sıkıntı yokkk hamile değilmişim gibii devammmBı doğur da rahat rahat yemek konuşalım pamugum
Ah benim hamaratimCanım çekse yaparımm yaaa ayıpsın
Ohhhh süper cemoşssss tarhana bulgura ben ellemiyorum herşeyi yapıyorlar ama salçaya illa elim değsin diyorum tatlı olsunAyyy çok zor be kuzum
Biz kurbanda tatile kaçıyoruz annem hallediyo kurbanı
Bizim büyükler sağ olsunlar kisliklari hazirliyo ben bişey yapmıyorum
İnşallah gelirseniz beklerim hep beraber toplasalim
Ohaaaaaa kız nelerrr etcen öylee aboovvv vallahiiii ellerine sağlik şimdidenn gelen simdi şuphur şupur yerlerrAh benim hamaratim
Aynı ben
Bebeğim yarına çiğ börek
Peynirli börek
Salatalık ve derotlu yoğurtlu meze
Mayonezli ve yeşillikli dereotlu patates
Yaprak sarma
Tarçınlı kurabiye
Saray sarma
Çiğ köfte
Turşu ve domates soslu soğuk mezeler
İnşallah canım bende çok isterimOhhhh süper cemoşssss tarhana bulgura ben ellemiyorum herşeyi yapıyorlar ama salçaya illa elim değsin diyorum tatlı olsun
Valla kuzim en güzelini yapıyorsun missssbırak halletsinler
İnslalah birgün yollar kesişir cemos çok isterim inan
Ooo şanslısın vallahaaaAyyy çok zor be kuzum
Biz kurbanda tatile kaçıyoruz annem hallediyo kurbanı
Bizim büyükler sağ olsunlar kisliklari hazirliyo ben bişey yapmıyorum
İnşallah gelirseniz beklerim hep beraber toplasalim
Hahahaja vallaha ettim bileOhaaaaaa kız nelerrr etcen öylee aboovvv vallahiiii ellerine sağlik şimdidenn gelen simdi şuphur şupur yerlerrkaç kisi geley bunlar
Ohhh ohhh cok guzelll yaa bigüzel edersiniz bayrammHahahaja vallaha ettim bilesağol geboşum valla Ramazan'a girmeden bayram edecekler kuzummm valla kuzum çocuklarla 13 kişi falaniz
Ben de bayılırım bir kez yapmıştım bu ikinciBizim evin haftada 1 kez popüler tatlısı oooo cevizli efsaneeee şiddetle tavsiye ederimbak şunu da yap birgün misafillrlere benimde yarın misafirlerim var saray sarma yaptım hemde sunumu çok şık ve kolay
Deneyeceğim bir günAhanda buuuu
Ayyy süpersinBen de bayılırım bir kez yapmıştım bu ikinci
Kız o saray sarmasını da merak ediyorum da beceremem diye yapmadım hiç arkadaş yapmış da çok sevmiştim
Sen neler yaptın yarına benim menü yazdığım gibiDeneyeceğim bir gün
Deneyeceğim canım ramazana saklıyımAyyy süpersin
Bu tarifin aynısını yap missss gibi oluyor ve o kadar meşakatli görünüyor ama hem basit hem çok şıkönemli olan muhallebi kıvamı ve Kıbrıs'ı yapıyorsun bunu haliyle yaparsin kıvamını çok lezzetli oluyor evet
Kız misafir dediğime bakma kayınvalidem ve annem gelicek bana değil kardeşime üst katımda oturuyor eltim olur kendisiSen neler yaptın yarına benim menü yazdığım gibi
Evet ya cok lezzetli inşallah güzel olmuştur benimkide
Sen yaparsında olmazmı hattaa ben bigün önceden akşam ediyorumm ertesi akşama kadar dolapta durunca daha çok lezzetli oluyorrr dinlendikçeEvet ya cok lezzetli inşallah güzel olmuştur benimkide