Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Canım çekse yaparımm yaaa ayıpsın🤣🤣
Ah benim hamaratim 🥲
Aynı ben 🤣🤣🤣
Bebeğim yarına çiğ börek 🤣
Peynirli börek
Salatalık ve derotlu yoğurtlu meze
Mayonezli ve yeşillikli dereotlu patates
Yaprak sarma
Tarçınlı kurabiye
Saray sarma
Çiğ köfte 🤣🤣🤣
Turşu ve domates soslu soğuk mezeler

Ayyy çok zor be kuzum 🤭
Biz kurbanda tatile kaçıyoruz annem hallediyo kurbanı 😂
Bizim büyükler sağ olsunlar kisliklari hazirliyo ben bişey yapmıyorum 🙈
İnşallah gelirseniz beklerim hep beraber toplasalim 😍😍😍
Ohhhh süper cemoşssss tarhana bulgura ben ellemiyorum herşeyi yapıyorlar ama salçaya illa elim değsin diyorum tatlı olsun 🤣🤣🤣
Valla kuzim en güzelini yapıyorsun missss 🥲🥲🥲 bırak halletsinler 🤣🤣🤣
İnslalah birgün yollar kesişir cemos çok isterim inan 🤲🏻🌺🎊

Ah benim hamaratim 🥲
Aynı ben 🤣🤣🤣
Bebeğim yarına çiğ börek 🤣
Peynirli börek
Salatalık ve derotlu yoğurtlu meze
Mayonezli ve yeşillikli dereotlu patates
Yaprak sarma
Tarçınlı kurabiye
Saray sarma
Çiğ köfte 🤣🤣🤣
Turşu ve domates soslu soğuk mezeler
Ohaaaaaa kız nelerrr etcen öylee aboovvv vallahiiii ellerine sağlik şimdidenn gelen simdi şuphur şupur yerlerr 😅😅 kaç kisi geley bunlar

Ohhhh süper cemoşssss tarhana bulgura ben ellemiyorum herşeyi yapıyorlar ama salçaya illa elim değsin diyorum tatlı olsun 🤣🤣🤣
Valla kuzim en güzelini yapıyorsun missss 🥲🥲🥲 bırak halletsinler 🤣🤣🤣
İnslalah birgün yollar kesişir cemos çok isterim inan 🤲🏻🌺🎊
İnşallah canım bende çok isterim :KK68::KK68::KK68:

Ohaaaaaa kız nelerrr etcen öylee aboovvv vallahiiii ellerine sağlik şimdidenn gelen simdi şuphur şupur yerlerr 😅😅 kaç kisi geley bunlar
Hahahaja vallaha ettim bile 🤣🤣🤣🤣 sağol geboşum 🥰 valla Ramazan'a girmeden bayram edecekler kuzummm 🤣🤣🤣 valla kuzum çocuklarla 13 kişi falaniz 🤣🤣🤣

• Muhteşem
Reactions: Jou
Bizim evin haftada 1 kez popüler tatlısı oooo cevizli efsaneeee şiddetle tavsiye ederim:KK49::KK49::hamarat::hamarat: bak şunu da yap birgün misafillrlere benimde yarın misafirlerim var saray sarma yaptım hemde sunumu çok şık ve kolay 🤣🤣🤣🤣
Ben de bayılırım bir kez yapmıştım bu ikinci😂
Kız o saray sarmasını da merak ediyorum da beceremem diye yapmadım hiç arkadaş yapmış da çok sevmiştim

Ben de bayılırım bir kez yapmıştım bu ikinci😂
Kız o saray sarmasını da merak ediyorum da beceremem diye yapmadım hiç arkadaş yapmış da çok sevmiştim
Ayyy süpersin 🌷
Bu tarifin aynısını yap missss gibi oluyor ve o kadar meşakatli görünüyor ama hem basit hem çok şık 🥲🥲🥲 önemli olan muhallebi kıvamı ve Kıbrıs'ı yapıyorsun bunu haliyle yaparsin kıvamını 😘 çok lezzetli oluyor evet 🌺🌺🌺🥰😍😍

Sen neler yaptın yarına benim menü yazdığım gibi 🥲🥲
Kız misafir dediğime bakma kayınvalidem ve annem gelicek bana değil kardeşime üst katımda oturuyor eltim olur kendisi😂
Öğlen gelicekler aksama kalıcaklar kahve yanı tatlı filan olur aksamada yemek yaparız dedik zaten kahvaltıdan sonra gelicekler

X