- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.421
bende ilk oralara baktım hahahahahahahahahaahah ne meme var güzelim sende allah daha çok versinCanım bu kadar zenginsin de memeleri kapatacak bikini alamadın mı?
Ne olayi canim anlamadim ben?bu arada yine buralarda eksin varmış kazen falan diyorlar haberiniz varmı olaylardan
Ayy nerde nerde olay nerdebu arada yine buralarda eksin varmış kazen falan diyorlar haberiniz varmı olaylardan
yavrum sen hem çok film izlemiş hende burada çok form okumuşsun :)))))))Çok güldüm yaaBende yazayım bir tane belki yazan olmuştur ama 143 sayfayı da okuyamadım bi başını bide sonunu okudum
merhabalarrr 17 yaşındayım ve 11 gündür biriyle çıkıyoruz. Dün okul çıkışı ders çalışmak için beni evine çağırdı anneside evde olucağı için gittim bende. Eve gittik poğçalar kekler var. Annen nerde diye sordum komşuya kadar gitti bunları bize almış dedi. 10dk ders çalıştık sonra yakınlaşmaya başladık. Beni yatak odasına götürdü sonra işte malum üstümüzü çıkardık ama onunda benimde altımda çamaşırlarımız vardı. Bu ilerlemek istedi tam üstüme doğru gelirken ben hemen araya çarşafı koydum korunmak amaçlı. ama ilişki olmadı çamaşırlarımız vardı. Sonra eve geldim wc girdim bi ıslaklık vardı korkuyorum acaba hamilemiyim? Birde ben eve gelince ona seni seviyorum yazdım oda bana ayrılalım dedi. Naapppptımm ben aman AllaahımmmmZaten mutfaklarındada kek ve böreğin paketleri vardı üzerinde kaç para olduklarıda yazıyordu. Beni hem kandırmış hemde hamile bırakmış olabilirmiiiiiiiii?
Kızlar dün gece çok garip bir rüya gördüm.kocamı limuzinde 3,5,7 kadınla yakaladııım. Sonra birleşip top oldular, sonra mahalle boyunca arkamdan yuvarlandılar.
Bunun anlamı ne olabilir sizce? Çok korkuyorum.
Hahahaha bana bak 8-9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum
yavrum sen hem çok film izlemiş hende burada çok form okumuşsun :)))))))
Hahahaha bana bak 8-9 senedir kendimi iyi hissetmiyorum
Gidip bir satir almaliyim hemenn
o değilde 2014 de 9 sene olsa bu 10. senesii çok merak ettim konu sahibi şuan ne halde diyeKesin üzerine sinekler yapışmış bir halde mutlu mesut yaşıyordurr
konuda kilitli ki yorumda yapamıyoruzz
şimdi okudum doğru düzgün. Cinsel seks nedir ya?? ahjHSDKHDSJJKLhdsjdfebKDHBHSJ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?