• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

ne insanlar var yahu ..real hayatında sıkıntısından ,üzündüsünden kaçıp buraya geliyoruz ( geliyorum ) demek ki kavga etmek ,küfür etmek içinde gelenler var..sinirimi bozdu kadın:KK53::KK53::KK53::KK53:aynı buna benzetti beni hahaahahahahahaha
Hahaha aynen ben de buraya gelip stres atiyorum biri kufretse ben de bozulurdum :KK70:

Konu: Sinirimden çatlayacagim kizlar!!

Merhaba kizlar ben Huriye. Bir sene once evlendim ve cok sukur mutlu bir evliligim var. Kocam cok iyidir bir dedigimi iki etmez. Sorun nerde o zaman diye merak ediyorsunuz simdi. Simdi benim kaynanam var bir tane, adı Cevriye. Basta kendini iyi gosteriyordu canim kizim sen gelinim degil kizimsin derdi. Ama ben dobra dobra insanimdir, karsiliginda; olabilir ama sen benim icin Cevriye kaynanasin demistim. Sustu.
Ismiyle hitap ederim zaten normalde.
Herneyse, simdi kendime bir yelek veya baska bir sey alsam veya kocam bana alsa ve cevriye bunu duysa kiskandigini cok belli ediyor. Biktim artik. Bugun de canta aldim, cevriye'nin komsusu gormus beni alisveriste ve yememis icmemis bunu yetistirmis cevriye'ye, dedikoducu kadin. Cevriye de ben daha eve varmadan arayip hesap sordu, kendine neden aldin da bana almadin canta diye. Ben de bir sey diyemedim. Su an sinirden ellerim titriyor nasil kurtulcam bu kadindan yardim edin!!!! :mad:

toykız yoksa evlenmek için dualar okuyup,adaklar adayıp da cevriye ye düştün :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay sorma oyle oldu. Ve bu benim 5. Evliligim digerleri hep kotu koca yuzunden bitti. Bu sefer manyak kaynanaya denk geldim :(
Hem siz ne guluyorsunuz utanmiyor musunuz insanlarin dertleriyle dalga gecmeye, mune'yi cagirirsam gorursunuz gununuzu. :@

Konu: Sinirimden çatlayacagim kizlar!!

Merhaba kizlar ben Huriye. Bir sene once evlendim ve cok sukur mutlu bir evliligim var. Kocam cok iyidir bir dedigimi iki etmez. Sorun nerde o zaman diye merak ediyorsunuz simdi. Simdi benim kaynanam var bir tane, adı Cevriye. Basta kendini iyi gosteriyordu canim kizim sen gelinim degil kizimsin derdi. Ama ben dobra dobra insanimdir, karsiliginda; olabilir ama sen benim icin Cevriye kaynanasin demistim. Sustu.
Ismiyle hitap ederim zaten normalde.
Herneyse, simdi kendime bir yelek veya baska bir sey alsam veya kocam bana alsa ve cevriye bunu duysa kiskandigini cok belli ediyor. Biktim artik. Bugun de canta aldim, cevriye'nin komsusu gormus beni alisveriste ve yememis icmemis bunu yetistirmis cevriye'ye, dedikoducu kadin. Cevriye de ben daha eve varmadan arayip hesap sordu, kendine neden aldin da bana almadin canta diye. Ben de bir sey diyemedim. Su an sinirden ellerim titriyor nasil kurtulcam bu kadindan yardim edin!!!! :mad:

Kalk kendin al koca popolu cevriye diyemedinmi canım yaa???

Ay sorma oyle oldu. Ve bu benim 5. Evliligim digerleri hep kotu koca yuzunden bitti. Bu sefer manyak kaynanaya denk geldim :KK43:
Hem siz ne guluyorsunuz utanmiyor musunuz insanlarin dertleriyle dalga gecmeye, mune'yi cagirirsam gorursunuz gununuzu. :mad:
mune gelecek zati bi gün ama bakalım ne zaman :KK70::KK70:

ahh kızlarr aahh başımda nasıl bir bela var nasıl birşey yaşadım asla tahmin bile edemezsiniz.
anlatması bile çok zor ama o kaynanam olacak cimri kadınn bir sürü pahalı pahalı mağazalar dururken gidipte bana ucuz bir aile mağazasından hediye almış. benim gibi güzel mi güzel alımlı 90 60 90 bir bayana yapılacak şey mi bu. oysa beni her gören dönüp bir daha bakar yolda. tüm tanıdıklarım güzelliğimden bahseder. nasıl olur da böyle birşeye cürret eder. benim kendi annem bana ve eşime hep pahalı mağazalardan en güzel hediyeleri alır. birde şu kadının yaptığına bakın:KK43:
nasıl bir bela bu başımdaki. lütfen akıl verin kızlar ben bu hediyeyi ne yapmalıyım. o cimri kaynanaya geri mi göndermeliyim. ama muhattap da olmak istemiyorum bir daha onunla. sonuçta bana o hediyeyi alarak çok aşağıladı beni.
ben bu hediyeyi ne yapmalıyım lütfen fikir verin lütfenn:mad:

ahh kızlarr aahh başımda nasıl bir bela var nasıl birşey yaşadım asla tahmin bile edemezsiniz.
anlatması bile çok zor ama o kaynanam olacak cimri kadınn bir sürü pahalı pahalı mağazalar dururken gidipte bana ucuz bir aile mağazasından hediye almış. benim gibi güzel mi güzel alımlı 90 60 90 bir bayana yapılacak şey mi bu. oysa beni her gören dönüp bir daha bakar yolda. tüm tanıdıklarım güzelliğimden bahseder. nasıl olur da böyle birşeye cürret eder. benim kendi annem bana ve eşime hep pahalı mağazalardan en güzel hediyeleri alır. birde şu kadının yaptığına bakın:KK43:
nasıl bir bela bu başımdaki. lütfen akıl verin kızlar ben bu hediyeyi ne yapmalıyım. o cimri kaynanaya geri mi göndermeliyim. ama muhattap da olmak istemiyorum bir daha onunla. sonuçta bana o hediyeyi alarak çok aşağıladı beni.
ben bu hediyeyi ne yapmalıyım lütfen fikir verin lütfenn:mad:

:KK70::KK70::KK70:
Dün acaip sinir oldum bu konuya yaa
Neyse konuna gelirsek

Terbiyesiz, düşüncesiz kadın yaa ne munasebet sana gidip o ucuz pazar gibi magazadan hediye almaya cüret ediyor?
Sana söyleyim onun amacı senin klasını düşürüp havanı bozmak. Başka hicbir acıklaması olamaz!!!İnanamıyorum yaa düşüncesizliğe saygısızlığa bak.
Canım bence o hediyeleri geri gönderme, kaynanan geldiğinde cıkar ve onlarla toz fln al.
Senin o magazanın urunleriyle ancak temizlik yapabileceğini anlasın!!!

:KK70::KK70::KK70:
Dün acaip sinir oldum bu konuya yaa
Neyse konuna gelirsek

Terbiyesiz, düşüncesiz kadın yaa ne munasebet sana gidip o ucuz pazar gibi magazadan hediye almaya cüret ediyor?
Sana söyleyim onun amacı senin klasını düşürüp havanı bozmak. Başka hicbir acıklaması olamaz!!!İnanamıyorum yaa düşüncesizliğe saygısızlığa bak.
Canım bence o hediyeleri geri gönderme, kaynanan geldiğinde cıkar ve onlarla toz fln al.
Senin o magazanın urunleriyle ancak temizlik yapabileceğini anlasın!!!

aynen bende çok sinir oldum ama güldüm de açıkçası o_O

evet haklısın temizlik yapayım ben o hediyeyle. ama canım şu da var ben elleyemiyorum o markanın giysilerine kaşıntı yapıyo bana. en iyisi ben onu yer bezi yapayım. ayağımla şöyle sildiriveririm yerleri :KK45:

Kızlar ne olacak benim bu halim bilmiyorum yolda 5 dk rahat yürüyemiyorum.
Sürekli kıskanılıyorum.Herkes beni kıskanıyor.Şimdi çok güzel bir kafedeyim zengin kafesi işte ayık olun da yani orada pahalı bir kahve söyledim otururken herkes bana tuhaf tuhaf baktı bende garsonu çağırdım dedim gönderin şunları ya istemiyorum rahatsız oluyorum yoksa kocamı ararım kapattırırım burayı dedim hemen herkesi kovdular.Şimdi tek başınayım kocam ferrarisiyle gelecek beni almaya..Artık nazar değmesin diye gittiğim her mekanı boşaltıyorum..Yazında plaj için dubai düşünüyorum ya da maldivler şimdiden bir Ay boyunca kiraladım.Satında alırdımda olmaz gerek yok.

Ben ve kocam

Sürekli kıskanılıyorum.Herkes beni kıskanıyor.Şimdi çok güzel bir kafedeyim zengin kafesi işte ayık olun da yani orada pahalı bir kahve söyledim otururken herkes bana tuhaf tuhaf baktı bende garsonu çağırdım dedim gönderin şunları ya istemiyorum rahatsız oluyorum yoksa kocamı ararım kapattırırım burayı dedim hemen herkesi kovdular.Şimdi tek başınayım kocam ferrarisiyle gelecek beni almaya..Artık nazar değmesin diye gittiğim her mekanı boşaltıyorum..Yazında plaj için dubai düşünüyorum ya da maldivler şimdiden bir Ay boyunca kiraladım.Satında alırdımda olmaz gerek yok.

Ben ve kocam

Kendimi senin yerine koydum ve seni inan cok iyi anliyorum. Bence dogru yontemi uyguluyorsunuz, en iyisi mesela bir alisveris merkezine mi girdiniz, para basip orayi bosalttirin ne o oyle sizin gibi zengin birisi fakirlerle beraber mi alis veris shoppink yapacak? Olmaz oyle sey. Para herseyin anahtaridir. Zengin olarak sizin de hakkiniz ustelik rahatca bir kafede oturmak veya dukkan gezmek denize girmek.

Esinizle de cok yakisiyorsunuz babaniz gibi durmus yaninizda.

Ben ve kocam

Canım bu kadar zenginsin de memeleri kapatacak bikini alamadın mı?

Ben ve kocam

göğüslerin sarkmış cnm bu mu güzelim dediğn kocana da dede diyesim geldi

Back
X