Fake konu acmak

senden korkacağımı mı sanıyorsun tahminen 15 26 yaşlarındasın dalga geçiyorsun aklı başında olan hiç kimse bu tarz paylaşımlarda bulunmaz. git beslenmeni yap sen cici kız
ben burda derdim var dedim yardımcı olacağınıza ahlak bekçiliği yapıyorsunuz beğenmiyorsan okuma bu kadar net .

ben burda derdim var dedim yardımcı olacağınıza ahlak bekçiliği yapıyorsunuz beğenmiyorsan okuma bu kadar net .
eleştiriye açık değilsen konu açma diyorum bende sana. onlarca kadın ver burda her birinin düşünceleri farklı konu açıyorsan bunları göze alacaksın

eleştiriye açık değilsen konu açma diyorum bende sana. onlarca kadın ver burda her birinin düşünceleri farklı konu açıyorsan bunları göze alacaksın
hadi aldım diyelim sende çözüm üret madem yargılayacağına ben beni yargılayın diye açmadım

Arkadaslar acil fikir lazim bugun nisanlandim nisanimiz oynamali buyuk salondaydi ve kaynimdan ve nisanlimin kucuk dayisindan hoslandigimi farkettim onlarla dans ederken cok centilmenler benim nisanlim kıro. Bir yol gosterin sizce nisanlimi sevmiyor muyum ayrilmali miyim konu fake degil ciddi yorum istiyor kendimi suclu hissediyorum??

Laan insanlik öldü mü kendi derdinize dusup beni unuttunuz mu

aaa çok ayıp çok yazıklar olsun sana hiç mi utanmadın pis karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…