- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
- #1.141
ben burda derdim var dedim yardımcı olacağınıza ahlak bekçiliği yapıyorsunuz beğenmiyorsan okuma bu kadar net .senden korkacağımı mı sanıyorsun tahminen 15 26 yaşlarındasın dalga geçiyorsun aklı başında olan hiç kimse bu tarz paylaşımlarda bulunmaz. git beslenmeni yap sen cici kız
eleştiriye açık değilsen konu açma diyorum bende sana. onlarca kadın ver burda her birinin düşünceleri farklı konu açıyorsan bunları göze alacaksınben burda derdim var dedim yardımcı olacağınıza ahlak bekçiliği yapıyorsunuz beğenmiyorsan okuma bu kadar net .
hadi aldım diyelim sende çözüm üret madem yargılayacağına ben beni yargılayın diye açmadımeleştiriye açık değilsen konu açma diyorum bende sana. onlarca kadın ver burda her birinin düşünceleri farklı konu açıyorsan bunları göze alacaksın
olan olmuş artık ben sana ne diyeyim nasıl yardımcı olayım ki. Allaha havale ediyorumhadi aldım diyelim sende çözüm üret madem yargılayacağına ben beni yargılayın diye açmadım
yok ben daha fazlasını yapamıcam artıkolan olmuş artık ben sana ne diyeyim nasıl yardımcı olayım ki. Allaha havale ediyorum
hahahhahyok ben daha fazlasını yapamıcam artık
beddua seansına geçicem de şaka da olsa hoş bulmuyorum o yüzden yetti bu kadarhahahhahiyi gidiyordun
peki o zamanbeddua seansına geçicem de şaka da olsa hoş bulmuyorum o yüzden yetti bu kadar
Laan insanlik öldü mü kendi derdinize dusup beni unuttunuz muArkadaslar acil fikir lazim bugun nisanlandim nisanimiz oynamali buyuk salondaydi ve kaynimdan ve nisanlimin kucuk dayisindan hoslandigimi farkettim onlarla dans ederken cok centilmenler benim nisanlim kıro. Bir yol gosterin sizce nisanlimi sevmiyor muyum ayrilmali miyim konu fake degil ciddi yorum istiyor kendimi suclu hissediyorum??
Arkadaslar acil fikir lazim bugun nisanlandim nisanimiz oynamali buyuk salondaydi ve kaynimdan ve nisanlimin kucuk dayisindan hoslandigimi farkettim onlarla dans ederken cok centilmenler benim nisanlim kıro. Bir yol gosterin sizce nisanlimi sevmiyor muyum ayrilmali miyim konu fake degil ciddi yorum istiyor kendimi suclu hissediyorum??
Ay zilli sensin pis kari. Utandim ama gonul bu kiz napayimmm seviyorum ucunu de galiibaaaa çok ayıp çok yazıklar olsun sana hiç mi utanmadın pis karı
Ay zilli sensin pis kari. Utandim ama gonul bu kiz napayimmm seviyorum ucunu de galiiba
sessizleşti burasıLaan insanlik öldü mü kendi derdinize dusup beni unuttunuz mu
sessizleşti burası
ay nerden anladın .s.s.s..s.s..s.s.s..s.s.s..s.s.şşşt bağyaaaaaan sende de var gibi böyle gizli kapaklı konular gizleme anlarım
Haklisin ucunu de alacam inadima bnm neyim eksik ayolÜçünüde al o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?