• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

çiçeğin ismini öğrenmek istemiyorum.
kızlığın pırıl pırıl duruyor korkma
:KK70::KK70::KK70:
istemesen de öğreneceksin nihaha:KK53:öpücük çiçeği kendileri :KK70:
eminmisin çk kirkiyirim :KK17::KK17::KK17: daha önce de dürtmüşlerdi faceten ama onlar yüzeyseldi ilk defa bu kadar ileri gittik:KK70:

istemesen de öğreneceksin nihaha:KK53:öpücük çiçeği kendileri :KK70:
eminmisin çk kirkiyirim :KK17::KK17::KK17: daha önce de dürtmüşlerdi faceten ama onlar yüzeyseldi ilk defa bu kadar ileri gittik:KK70:

valla bozulmuş gibi durmuyor hatta sanki hoşuna gitmişte hafiften bir gülümse var gibi geldi.
dur biraz daha yakından bakayım
:KK48:

bu daha yakını
KPPCONT_028829.jpg
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kırmızı nakış ipi kullan birde türkan şoray kirpiği örneği yap :KK69:
eskisinden sağlam olur
:KK48:
nakis-ornekleri-4-10.jpg
şu model nasıl ? karşı tarafa hem çiçek gibiyim hem de kendimi sana bağladım mühürledim gibi bir mesaj vermiş olurum değil mi ? yoksa şu tarz portre denemeleri mi yapsam ?
i%C4%9Fne-ard%C4%B1-sap-i%C5%9Fi-nak%C4%B1%C5%9F-%C3%B6rne%C4%9Fi.jpg

nakis-ornekleri-4-10.jpg
şu model nasıl ? karşı tarafa hem çiçek gibiyim hem de kendimi sana bağladım mühürledim gibi bir mesaj vermiş olurum değil mi ? yoksa şu tarz portre denemeleri mi yapsam ?
i%C4%9Fne-ard%C4%B1-sap-i%C5%9Fi-nak%C4%B1%C5%9F-%C3%B6rne%C4%9Fi.jpg

bence sen daha fazla kurcalama bırak öyle çiçek gibi kalsın.
zaten bir iki dürtmeye nakış tutmaz
:KK53:

daha kapalı anlatabilirdin biz burda senin bütün özelini bilmek okumak zorunda mıyız. edep yahu. ayrıca neden bu kadar kırmızı???? bi dürtmeyle böyle olmaz bu arkadaş olarak eklemiş olsalar tamamda

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
beğenmiyorsan okumak zorunda değilsin ayrıca telden yazıyorum ondan o kadar kırmızıdır yorum yapma benim konumaa

neden yorum yapmıyım bi yasak mı var delinin zoruna bak konu açıyorsan eleştirilere açık olacaksın. fake değilsen tabii
hah fakeçiler toplandı gene sana dava açarım bana fake diyemezsin.senin yapman yasak tamam mı okumak zorunda değilsin

ay bunları cidden nası yazıyorlar yahu :KK70:

bu kadar üyelik almak yasak banlanacaksın birazdan. ayrıca kızlığında bozulmuş dr arkadaşıma gösterdim şimdi. iğrençsin
Haberi var ayrıca benim banımdan sanane senin arkadaşına da güvenmem sen bana iğrenç diyemezsin tazminat davası açıcam avukatınla görüşmelere başla bence

Haberi var ayrıca benim banımdan sanane senin arkadaşına da güvenmem sen bana iğrenç diyemezsin tazminat davası açıcam avukatınla görüşmelere başla bence
senden korkacağımı mı sanıyorsun tahminen 15 26 yaşlarındasın dalga geçiyorsun aklı başında olan hiç kimse bu tarz paylaşımlarda bulunmaz. git beslenmeni yap sen cici kız

Back
X