- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.121
istemesen de öğreneceksin nihahaçiçeğin ismini öğrenmek istemiyorum.
kızlığın pırıl pırıl duruyor korkma![]()

eminmisin çk kirkiyirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istemesen de öğreneceksin nihahaçiçeğin ismini öğrenmek istemiyorum.
kızlığın pırıl pırıl duruyor korkma![]()
istemesen de öğreneceksin nihahaöpücük çiçeği kendileri
eminmisin çk kirkiyirimdaha önce de dürtmüşlerdi faceten ama onlar yüzeyseldi ilk defa bu kadar ileri gittik
![]()
allah kahretmesin sizi inşallahhhhhhhhhhhhfacede dürtüldüm bi bakın bozuldu mu kızlığım![]()
amin şekerim cümlemiziallah kahretmesin sizi inşallahhhhhhhhhhhh![]()
bu daha yakını![]()
![]()
napim kırmızı iplikle diksem belli olur mu ?dedim ben hoşuna gitmiş diye
açmış ağzını hahaaa diye gülüyor bak![]()
napim kırmızı iplikle diksem belli olur mu ?![]()
kırmızı nakış ipi kullan birde türkan şoray kirpiği örneği yap
eskisinden sağlam olur![]()
şu model nasıl ? karşı tarafa hem çiçek gibiyim hem de kendimi sana bağladım mühürledim gibi bir mesaj vermiş olurum değil mi ? yoksa şu tarz portre denemeleri mi yapsam ?![]()
![]()
tamamdır o vakit bari bi iki imza neyin atayımbence sen daha fazla kurcalama bırak öyle çiçek gibi kalsın.
zaten bir iki dürtmeye nakış tutmaz![]()
daha kapalı anlatabilirdin biz burda senin bütün özelini bilmek okumak zorunda mıyız. edep yahu. ayrıca neden bu kadar kırmızı???? bi dürtmeyle böyle olmaz bu arkadaş olarak eklemiş olsalar tamamdatamamdır o vakit bari bi iki imza neyin atayım![]()
beğenmiyorsan okumak zorunda değilsin ayrıca telden yazıyorum ondan o kadar kırmızıdır yorum yapma benim konumaadaha kapalı anlatabilirdin biz burda senin bütün özelini bilmek okumak zorunda mıyız. edep yahu. ayrıca neden bu kadar kırmızı???? bi dürtmeyle böyle olmaz bu arkadaş olarak eklemiş olsalar tamamda
![]()
neden yorum yapmıyım bi yasak mı var delinin zoruna bak konu açıyorsan eleştirilere açık olacaksın. fake değilsen tabiibeğenmiyorsan okumak zorunda değilsin ayrıca telden yazıyorum ondan o kadar kırmızıdır yorum yapma benim konumaa
hah fakeçiler toplandı gene sana dava açarım bana fake diyemezsin.senin yapman yasak tamam mı okumak zorunda değilsinneden yorum yapmıyım bi yasak mı var delinin zoruna bak konu açıyorsan eleştirilere açık olacaksın. fake değilsen tabii
mune gelir birazdan görürsün sen. doğru söylüyorsun seninle muhatap bile olmamam gerekhah fakeçiler toplandı gene sana dava açarım bana fake diyemezsin.senin yapman yasak tamam mı okumak zorunda değilsin
ay bunları cidden nası yazıyorlar yahu![]()
gelsin selam da söyle bu benim sekseninci üyeliğim ben eski üyelerdenim yönetimin de haberi var ayrıca şimdi git hadimune gelir birazdan görürsün sen. doğru söylüyorsun seninle muhatap bile olmamam gerek
hiiç sorma![]()
bu kadar üyelik almak yasak banlanacaksın birazdan. ayrıca kızlığında bozulmuş dr arkadaşıma gösterdim şimdi. iğrençsingelsin selam da söyle bu benim sekseninci üyeliğim ben eski üyelerdenim yönetimin de haberi var ayrıca şimdi git hadi
off ya![]()
Haberi var ayrıca benim banımdan sanane senin arkadaşına da güvenmem sen bana iğrenç diyemezsin tazminat davası açıcam avukatınla görüşmelere başla bencebu kadar üyelik almak yasak banlanacaksın birazdan. ayrıca kızlığında bozulmuş dr arkadaşıma gösterdim şimdi. iğrençsin
senden korkacağımı mı sanıyorsun tahminen 15 26 yaşlarındasın dalga geçiyorsun aklı başında olan hiç kimse bu tarz paylaşımlarda bulunmaz. git beslenmeni yap sen cici kızHaberi var ayrıca benim banımdan sanane senin arkadaşına da güvenmem sen bana iğrenç diyemezsin tazminat davası açıcam avukatınla görüşmelere başla bence