- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
- #1.161
konu açacaklarına buraya yazsınlar yahuTovbeler olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu açacaklarına buraya yazsınlar yahuTovbeler olsun![]()
Dimi yaniiikonu açacaklarına buraya yazsınlar yahu
benzer konular kız bizden kopya mı çektiler yoksaaDimi yaniiibir kadin da evliyken baska adamdan peydahlayip esindenmis gibi yapmis topigimizi aratmiyorlar
![]()
Evet kiz kopya cekiyorlar gibime geliyor oh ne ala biz senaryo yazalim onlar bdvye ekleyip keyfini sursun telif haklarina aykiri resmen.benzer konular kız bizden kopya mı çektiler yoksaa![]()
şikayet edelim hakkımızı arayalımEvet kiz kopya cekiyorlar gibime geliyor oh ne ala biz senaryo yazalim onlar bdvye ekleyip keyfini sursun telif haklarina aykiri resmen.
Arkadaslar acil fikir lazim bugun nisanlandim nisanimiz oynamali buyuk salondaydi ve kaynimdan ve nisanlimin kucuk dayisindan hoslandigimi farkettim onlarla dans ederken cok centilmenler benim nisanlim kıro. Bir yol gosterin sizce nisanlimi sevmiyor muyum ayrilmali miyim konu fake degil ciddi yorum istiyor kendimi suclu hissediyorum??
konularımızı çalıyorlar
Hee nooolmus biktim su kiskanc kadinlardan butun erkekleri kendine aldin demenin altindaki msji anladim, yani birazda ben nasipleneyim demek istedin ama koklatmam!Haremmi kuracaksın kız gözün doysun butun erkekleri kendine aldın
Hee nooolmus biktim su kiskanc kadinlardan butun erkekleri kendine aldin demenin altindaki msji anladim, yani birazda ben nasipleneyim demek istedin ama koklatmam!
konularımızı çalıyorlar![]()
Yok kiz ailesi cok super ileri goruslu aydin insanlar, bi nisanlim kiro. Bu arada nisanlimin dedesi de ayrica cok iyi karakterlidir sana ayarlayabilirim kendisi 75 yasinda ee sana ancak bu olurAman napıcam ben senin kro nişanlını. Onun aileside krodur.
Yok kiz ailesi cok super ileri goruslu aydin insanlar, bi nisanlim kiro. Bu arada nisanlimin dedesi de ayrica cok iyi karakterlidir sana ayarlayabilirim kendisi 75 yasinda ee sana ancak bu olur
erkektir canım o zaten erkek ağzı baksanaYani biz bukadarını demedik ayol şimdiye kadar. Günde en az 3 posta yapıyo beni nedemek hahahahahhaha
pek sayılmaz durgunlaştı bizim hatunlar benimde aklıma gelmedi bişeyBaşlamışınız döktürmeye .
erkektir canım o zaten erkek ağzı baksana![]()
hiç sorma kız ne salaklar yaay aklınca bunlar kadınların bakıs acısından yorum alıp okuyup gulucek
o kadar işsizler yanı dıye tabır ettıklerı bunlar olsa gerek