• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

az önce kapı zorlandı kim diye delikten baktım, bir de baktım ki biskolata reklamı kılıklı hırsız içeri girmeye çalışıyor. Açtım kapıyı ne yapıyorsun sen burada dedim. Banyoda küpemi düşürmüşüm dedi. Onu almaya gelmiş. İyi dedim gir bak nerede düşürdüysen. Sonra o küpesini ararken kahve yapıyorum. Dış kapıyı da kilitledim çıkamasın diye. Madem kociş gitti, esir alıyorum kızlar ben bu hırsızı. :KK73::KK73::KK73::KK73:

iyi eğlenceler size:KK71: Zincire vurda kaçamasın.

bence başka biriyle beraber ol hamile kal senin çocuğun de. bu çocuk sizi birbirinize bağlayacak

of kimden yapcak sucuyumu çağırayım suda bitti
az önce kapı zorlandı kim diye delikten baktım, bir de baktım ki biskolata reklamı kılıklı hırsız içeri girmeye çalışıyor. Açtım kapıyı ne yapıyorsun sen burada dedim. Banyoda küpemi düşürmüşüm dedi. Onu almaya gelmiş. İyi dedim gir bak nerede düşürdüysen. Sonra o küpesini ararken kahve yapıyorum. Dış kapıyı da kilitledim çıkamasın diye. Madem kociş gitti, esir alıyorum kızlar ben bu hırsızı. :KK73::KK73::KK73::KK73:
al tabi kız ay bana da yolla acil cocuk yapmam lazım

tikka çocuk ölmüş ya gerek kalmamış bak rahatladık valla:KK70: bilemedim sevgilin kızmaz bence ya şimdi yarısı siyah yarısı beyazmış sevgilin beşiktaşlı mı bak o zaman kızar değilse sıkıntı yok:KK70:

komik mi ?
konumdan çıkarmısınız

of kimden yapcak sucuyumu çağırayım suda bitti

al tabi kız ay bana da yolla acil cocuk yapmam lazım

komik mi ?
konumdan çıkarmısınız
ay pardon ya bilemedim alınacağınızı çok acıklı ortam olmuş iki renk katayım dedim:KK48: sizde hanfendi özelinizi gelmişsiniz açıyorsunuz komikmisin falan sensin komik yazma buraya alınacaksan:63:

Back
X