- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Sen de hemen yetiştirdin mi hamileyim diye, şimdi cezasını çek bakalım, terkedecek seni..ayy onu bırak sevgilime ne dicem ben şimdi cocuğu öldü beni terkeder mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de hemen yetiştirdin mi hamileyim diye, şimdi cezasını çek bakalım, terkedecek seni..ayy onu bırak sevgilime ne dicem ben şimdi cocuğu öldü beni terkeder mi
yalan mı arkadaşım sen söyle?????????Hayatımda duyduğum en iyi cevaptı.
ay sağol ya belli ki okumuş bağyansın hemen şıp diye çaremi buldunCanım bu kızın durumu çok acil, bebeğin yarısı zenci yarısı beyaz olucak hamileyse..
Orası kesin sonuç vermez ama bir dene bakalım..
ayy onu bırak sevgilime ne dicem ben şimdi cocuğu öldü beni terkeder mi
ya whatsapp da yazmışım haberim yok S:Sen de hemen yetiştirdin mi hamileyim diye, şimdi cezasını çek bakalım, terkedecek seni..
yalan mı arkadaşım sen söyle?????????
buda geyik dimi bilemedim![]()
sende hep körüklüyorsun ateşi yaa az ılımlı olkaderine ağlıyor yazık kıyamam yacanım sıkıldı bak
3 -5yapsın kendine sağlam bağlar.bence başka biriyle beraber ol hamile kal senin çocuğun de. bu çocuk sizi birbirinize bağlayacak
eminsin demek çok cocuk yapıp terkedildin zilli seniÇocuğun kimden olduğu belli değil diyorsun sonra sevgilim terk ederse. Çocuk doğunca zaten terkedecekti seni.
ben burda ölüyorum gülmektenEvet. Ciddiyetimiz bozulmasın diye gülmüyorum.![]()
fikir soruyorsun söylüyoruz beğendiremiyoruz dasende hep körüklüyorsun ateşi yaa az ılımlı ol
mantıklı aslında. ikiz yapmaya uğraşsın3 -5yapsın kendine sağlam bağlar.![]()
az önce kapı zorlandı kim diye delikten baktım, bir de baktım ki biskolata reklamı kılıklı hırsız içeri girmeye çalışıyor. Açtım kapıyı ne yapıyorsun sen burada dedim. Banyoda küpemi düşürmüşüm dedi. Onu almaya gelmiş. İyi dedim gir bak nerede düşürdüysen. Sonra o küpesini ararken kahve yapıyorum. Dış kapıyı da kilitledim çıkamasın diye. Madem kociş gitti, esir alıyorum kızlar ben bu hırsızı.![]()
bence başka biriyle beraber ol hamile kal senin çocuğun de. bu çocuk sizi birbirinize bağlayacak
al tabi kız ay bana da yolla acil cocuk yapmam lazımaz önce kapı zorlandı kim diye delikten baktım, bir de baktım ki biskolata reklamı kılıklı hırsız içeri girmeye çalışıyor. Açtım kapıyı ne yapıyorsun sen burada dedim. Banyoda küpemi düşürmüşüm dedi. Onu almaya gelmiş. İyi dedim gir bak nerede düşürdüysen. Sonra o küpesini ararken kahve yapıyorum. Dış kapıyı da kilitledim çıkamasın diye. Madem kociş gitti, esir alıyorum kızlar ben bu hırsızı.![]()
tikka çocuk ölmüş ya gerek kalmamış bak rahatladık vallabilemedim sevgilin kızmaz bence ya şimdi yarısı siyah yarısı beyazmış sevgilin beşiktaşlı mı bak o zaman kızar değilse sıkıntı yok
![]()
sucu tüpçü pizzacı ne farkeder? birini çağırıverof kimden yapcak sucuyumu çağırayım suda bitti
al tabi kız ay bana da yolla acil cocuk yapmam lazım
komik mi ?
konumdan çıkarmısınız
ay pardon ya bilemedim alınacağınızı çok acıklı ortam olmuş iki renk katayım dedimof kimden yapcak sucuyumu çağırayım suda bitti
al tabi kız ay bana da yolla acil cocuk yapmam lazım
komik mi ?
konumdan çıkarmısınız
Yanaklarım ağrıdı yeminle gülmektenben burda ölüyorum gülmekten![]()
ay bendeYanaklarım ağrıdı yeminle gülmekten![]()
ben burda ölüyorum gülmekten![]()
aynen canım bende bütün ciddiyetimi koruyorumBen de öyle ama burda belli etmiyorum güldüğümü![]()