- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
valla evet kız ne güzelmiş oh be rahatladımAynen ya, insan kendini çok iyi hissediyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla evet kız ne güzelmiş oh be rahatladımAynen ya, insan kendini çok iyi hissediyor![]()
anladık avukatsın anladık en birinci sensin. kendi reklamını yapmaya çalışıyorsun ama yemezler cicimKızlar konuşmanızın sonu mahkemede biterse ben avukatım haberiniz olsun. Herkezleri savunurum, bağzen davayı kazanırım bağzen kaybederim. Ama ben avukatım tekrar hatırlatayım.
türkçe dersinden geçtin de avukat olduysan tebrikler bağzen bağzenKızlar konuşmanızın sonu mahkemede biterse ben avukatım haberiniz olsun. Herkezleri savunurum, bağzen davayı kazanırım bağzen kaybederim. Ama ben avukatım tekrar hatırlatayım.
türkçe dersinden geçtin de avukat olduysan tebrikler bağzen bağzen
ayy sen avukatsın da ben neyim biliyor musun
müyendisim ben müyendis hahahaa
beni çekemediklerini anlamam gerekti aslında ama işte çok safım çok iyi niyetli ve güzelim..Olur böyle şeyler canım, çok doğal şeyler bunlar, sen onlara bakma, onlar kıskanç kokonalar..
Fantezik erkek seninki canım..
ay kusura bakma özel hayatın gizliliğinden konut dokunılmazlığından bihaber cahil avukatO dikenli donu da delil diye istemezsem ne olayım.
ay kusura bakma özel hayatın gizliliğinden konut dokunılmazlığından bihaber cahil avukat
Kızlar konuşmanızın sonu mahkemede biterse ben avukatım haberiniz olsun. Herkezleri savunurum, bağzen davayı kazanırım bağzen kaybederim. Ama ben avukatım tekrar hatırlatayım.
görüşürüz canııım iyi gecelerfıstıklar size ii geceler aşırı aşırı eğlendim yarın inşallah görüşmek üzereeeeeeeeeeee![]()
hahahahahahah muahh öptüm kocamangörüşürüz canııım iyi gecelerhikayeleri unut yataga gecerken yoksa rüyanda göreceklerinden biz sorumlu değiliz
![]()
öpüyorum canım bendehahahahahahah muahh öptüm kocaman
öl bencede cnm ya. kurtuluşun yok öyle ayrılıp hayata falan tutunmaya çalışma boş hikayeler bunlar. öl senKızlar çok kötüyüm boşanıyoruuuz. Hem de hiç suçum yokken. Ben aklanmak istiyorum yardım edin lütfen.
Şimdi konuyu anlatayım. Gözlerim ağlamaktan şişti ekranı zor görüyorum.
Biz 2 yıllık evliyiz henüz çocuğumuz yok. Eşimle birbirimizi deli gibi seviyoruz. Ben çok güzelim o da çok yakışıklı. Tabi ikimiz de kıskancız haliyle. Ama hiç aldatmadık birbirimizi. Ama o benim onu aldattığımı sanıyor.
Şöyle ki,
Bugün alt kattaki komşumun hırsız vaaar çığlıklarını duydum. Ay dedim noluyor. Daire kapısını açtım merdivenler tam karşımdan aşağı iniyor. Neyse.Seslendim x abla noluyoo diye. O da dea koş dedi, indim alt kata x ablanın kapısının önünde konuştuk. Anlattı, dedi ki eve hırsız giriyordu kapıyı kurcalıyordu, ben de kapıyı kim kurcalıyor diye delikten baktım, bi baktım bir adam açtık kapıyı dedi beni görünce pispis sırıttı ve pantolon gömlek çıkardı üstünden şoka girip kapıyı geri kapattım dedi. Baktım bir erkek pantolonu ve gömleği yerde. Neyse hemen polisi arayalım dedik aradık polisi geldi, baktı ifade aldı gitti. Ben yaklaşık 2 saat sonra evime çıktım. Kapıyı içeriden bir güzel kilitledim hem alttan hem üstten çok korkmuştum çünkü.
Mutfağa girdim yemek yaptım tam sofrayı hazırlarken baktım kapı sesi eşim işten gelmiş anahtarla açmaya çalışıyor. Tabi o da şaşırmış kapının o kadar kilitli olmasına beni evde yok sanmış. Kapıda karşıladım öptüm koklaştık. Dedi neden kitledin, hemen morali bozulmasın sofrada anlatırım diye ses etmedim. Yemekte konuşuruz dedim. Ben sofrayı kurarken eşim üstünü değiştirmeye gitti. Ebeveyn banyosunun kapısını duydum açıldığını, duş alcak herhalde dedim. Sonra eşimin birden bağırmasını duydum. Sen kimsin lAAAAAn diye. Anam ne oluyor dememe kalmadı. Çıplak bir adam onu karına sor diyip paldır küldür koşarak evden çıktı. Eşim peşinden koşmaya kalktı ama yetişemedi. Sonra döndü bana tokat attı. Defol burdan benim evimde benim banyomda yatağımda beni aldattın sen diye bağırdı. Ben şoktan hırsız o diyorum ama kekeliyorum. Sonra ben şimdi gidiyorum döndüğümde seni görmek istemiyorum dedi. Çekti gitti. Çok ağladım x ablaya indi anlattım. O da nerden biliyim bana gelen adam olduğunu dedi imalı imalı. Off kızlar. Ben napcam kızlar. Nasıl aklayacağım kendimi? Yardım edin lütfen. Kimi inandırabilirim ki.? Yardım edin ölmek istiyorum.
öl bencede cnm ya. kurtuluşun yok öyle ayrılıp hayata falan tutunmaya çalışma boş hikayeler bunlar. öl sen
nerde yaşıyorsun cenazene geleyim. helva ve lahmacunu çok severim hemde bedavamezar taşıma hırsız hayatımı çaldı yazdırcam![]()