- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
tamammmm hayatımmmSonucu bize bildir canım. Hatta dikenli donun fotosunu çekebilirsen buraya ekle olur mu.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamammmm hayatımmmSonucu bize bildir canım. Hatta dikenli donun fotosunu çekebilirsen buraya ekle olur mu.![]()
bilgilendir çok biliyosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ölü sevicilik ayy hem kuduruksun hem cahilsin be
bu yasta oku sen böyle sapıklıklara kafa yorcağına ergen velet
sonra kafanı taslara vurma
Aaa hem cahil,hem terbiyesizzzokuma yazman yoksa okumaya çabalama yorum yapmak zorunda değilsin!!!!!!!!!!
tamammmm hayatımmm
ölü sevicilik dedik yaa ayyyyyyybilgilendir çok biliyosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pardonda beni yargılama hakkını sana kim verdi? yardımcı olmayacaksan çık konumdanAaa hem cahil,hem terbiyesizzzsevgilinle kırıştıracağına 2 kitap oku
![]()
ooo sevgilimin p.psini sana mı göstercem kuduruk sey sen benim manitamı elimden mi alcan zillikız dikenlı donu bır de sevgılıne gıydır yakısacak mı onun da fotosunu ekle![]()
sesinizi yükseltmezseniz sevinirim hanfendi! yoksa çok kötü olur. kapiş??ölü sevicilik dedik yaa ayyyyyyy
istedigim yere yorum yazarim tamammm miiiiii???? Sanki tapulu malı cık diyo terbiyesiz fakepardonda beni yargılama hakkını sana kim verdi? yardımcı olmayacaksan çık konumdan
Evet canım lezsin..kızLar aciL yardım pilis. ben çk kötü bişiy yaptım yha çk utanyrm nasL anLtcm bLmyrm beni yargıLamayn ne olur. sevgiLimLe berabr oldm 2 haftardrberabrz çk sewiyrm ama birlikte olrken çk mutlu oLmdm bi keresnde bi kız arkadasımn memesine doknmştm çk çk mtLu oLmuştm bişy diyin ben lezbiyen miyim
fake mi? sensin fake tamam mı? Allah aşkına bilgileri nerden alıyoruz aavukata vercem seniistedigim yere yorum yazarim tamammm miiiiii???? Sanki tapulu malı cık diyo terbiyesiz fake![]()
ooo sevgilimin p.psini sana mı göstercem kuduruk sey sen benim manitamı elimden mi alcan zilli
cnm çk tşk of uğraşp durdulr bnle bi tek sen doğru cvp verdin tsk.Evet canım lezsin..
haddini bil pisiiciksesinizi yükseltmezseniz sevinirim hanfendi! yoksa çok kötü olur. kapiş??
ah hah ha ha bır p.pis senın manıtanda mı var kıs komplekslı napayımm ben senın mazoşist sevgılınıhıh
ben verdim bile,totondaki tangana kadar alcam elindenfake mi? sensin fake tamam mı? Allah aşkına bilgileri nerden alıyoruz aavukata vercem seni![]()
benim sevgilim ne onu da söyleyinEvet canım lezsin..
evet benimkinde var tek sizinkilerde işe yaramıyor baksana çeneniz açılmış ona buna sataşıyorsunuz ayyy
fake mi? sensin fake tamam mı? Allah aşkına bilgileri nerden alıyoruz aavukata vercem seni![]()
ben verdim bile,totondaki tangana kadar alcam elinden![]()
ya tamam özür dilerim ne olur affedin büyüklük sizde kalsın herşeyimi alın tangamı almayınben verdim bile,totondaki tangana kadar alcam elinden![]()