- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
ben uni bitirdim bikeremmmm ne çalışcam dahahahaytt güliyim bari cadoloz seni, dıkenlı don düşüncegıne derslerıne calış derslerıne yarın bırgun anan evıne yollarlar senı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben uni bitirdim bikeremmmm ne çalışcam dahahahaytt güliyim bari cadoloz seni, dıkenlı don düşüncegıne derslerıne calış derslerıne yarın bırgun anan evıne yollarlar senı
hayırdır karşim bi sorun mu var? sana ne yaptım ben? yönetim nerde kibledim seni sen hala burdasınbayanlar polise bilgilerinizi verdim birazdan evinizden alınırsınız
işin aslı şu canım kardeşim
yıllar önce annem ve babam evlenmiş sonra annem babam balayına gitmiş birlikte olmuşlar, yan odadabir balayı çifti daha varmış onlara katılmışla kim kime gümgüme olmuşlar annem hamile kalmış biri babamdan biri yan odadan.aylar geçmiş ve doğmuşuz ama o kadar çok benziyormuşuz ki kimse 2 tane olduğumuzu anlayamamış ve beni alıp eve getirmişler sen orada kalmışsın.
benim çocukluğumda hep kabus görürdüm ve rüyamda konuşurmuşuz sonra beni hocaya götürmüşler. hoca okumuş üflemiş tabi adamın soyu taaaaa hocalar soyundanmış,sonra hoca demiş ki bu kızın ikizi var ama uzakta onu bulun işte canım o zaman anlaşılmış ikizim olduğu
Pardon da sana noluyo acabaaaaa???? Yırtık dondan çıkar gibi çıktınbayanlar polise bilgilerinizi verdim birazdan evinizden alınırsınız
Tamam tamam napcam zaten senin kokmuş tanganiya tamam özür dilerim ne olur affedin büyüklük sizde kalsın herşeyimi alın tangamı almayın![]()
ben uni bitirdim bikeremmmm ne çalışcam daha
çok tşk çok iyisinPardon da sana noluyo acabaaaaa???? Yırtık dondan çıkar gibi çıktın
Tamam tamam napcam zaten senin kokmuş tangani![]()
hayırdır karşim bi sorun mu var? sana ne yaptım ben? yönetim nerde kibledim seni sen hala burdasın
Pardon da sana noluyo acabaaaaa???? Yırtık dondan çıkar gibi çıktın
Tamam tamam napcam zaten senin kokmuş tangani![]()
master yap unıv bıtırmeye ne var ki artık
tee dağın basında çobanlar okuyor bee unıv hıh![]()
beğenmeyen yorum yapmasın arkadaşım. yorum yap diye yakana mı yapıştık!!!!!sizi çekcek değilim mahalle karılarıı gibisiniz
sen sus ben yırtık değil dikenli dondan çıkarım çatla kocan sana pazen don bile almıyor demi
ayyyy seni kalitemle döverim bak
sizi çekcek değilim mahalle karılarıı gibisiniz
sen sus ben yırtık değil dikenli dondan çıkarım çatla kocan sana pazen don bile almıyor demi
ayyyy seni kalitemle döverim bak
yaşım 27 tamam mısus kız bir de konusuyor annen sana hıc edep haya ogretmemiş
hem senın okudugunu dusunmuyorum ben yas kaç az ergen gıbı geldın bana
kib kib kibbeğenmeyen yorum yapmasın arkadaşım. yorum yap diye yakana mı yapıştık!!!!!
Olur böyle şeyler canım, çok doğal şeyler bunlar, sen onlara bakma, onlar kıskanç kokonalar..cnm çk tşk of uğraşp durdulr bnle bi tek sen doğru cvp verdin tsk.
Fantezik erkek seninki canım..benim sevgilim ne onu da söyleyin
bende çok tatlısınızkızlar ciddi anlamda stresimi atıyorum konular kişiler gerçekmiş gibi bağırıyorumnormalde bu kadar sert çıkmam kimseye sinirimi atıyorum bu sayede
![]()
işe yaramadı! bak hala burdayım şekerim!kib kib kib
yaşım 27 tamam mı
Aynen ya, insan kendini çok iyi hissediyorkızlar ciddi anlamda stresimi atıyorum konular kişiler gerçekmiş gibi bağırıyorumnormalde bu kadar sert çıkmam kimseye sinirimi atıyorum bu sayede
![]()
harikaaabende çok tatlısınız
ben nasılım![]()
![]()
alın bakın okumuş kadının farkkı anına teshis koydu görünOlur böyle şeyler canım, çok doğal şeyler bunlar, sen onlara bakma, onlar kıskanç kokonalar..
Fantezik erkek seninki canım..