• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

işin aslı şu canım kardeşim
yıllar önce annem ve babam evlenmiş sonra annem babam balayına gitmiş birlikte olmuşlar, yan odadabir balayı çifti daha varmış onlara katılmışla kim kime gümgüme olmuşlar annem hamile kalmış biri babamdan biri yan odadan.aylar geçmiş ve doğmuşuz ama o kadar çok benziyormuşuz ki kimse 2 tane olduğumuzu anlayamamış ve beni alıp eve getirmişler sen orada kalmışsın.
benim çocukluğumda hep kabus görürdüm ve rüyamda konuşurmuşuz sonra beni hocaya götürmüşler. hoca okumuş üflemiş tabi adamın soyu taaaaa hocalar soyundanmış,sonra hoca demiş ki bu kızın ikizi var ama uzakta onu bulun işte canım o zaman anlaşılmış ikizim olduğu

şapka çıkardım bu kurguna :KK52:

hayırdır karşim bi sorun mu var? sana ne yaptım ben? yönetim nerde kibledim seni sen hala burdasın

sizi çekcek değilim mahalle karılarıı gibisiniz
Pardon da sana noluyo acabaaaaa???? Yırtık dondan çıkar gibi çıktın:KK67:

Tamam tamam napcam zaten senin kokmuş tangani:KK12:

sen sus ben yırtık değil dikenli dondan çıkarım çatla kocan sana pazen don bile almıyor demi

master yap unıv bıtırmeye ne var ki artık
tee dağın basında çobanlar okuyor bee unıv hıh :63:

ayyyy seni kalitemle döverim bak

sizi çekcek değilim mahalle karılarıı gibisiniz

sen sus ben yırtık değil dikenli dondan çıkarım çatla kocan sana pazen don bile almıyor demi

ayyyy seni kalitemle döverim bak

sus kız bir de konusuyor annen sana hıc edep haya ogretmemiş
hem senın okudugunu dusunmuyorum ben yas kaç az ergen gıbı geldın bana

Kızlar konuşmanızın sonu mahkemede biterse ben avukatım haberiniz olsun. Herkezleri savunurum, bağzen davayı kazanırım bağzen kaybederim. Ama ben avukatım tekrar hatırlatayım.

Back
X