- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
bugüne bugün bayan totoyum bana alcek tabi sana mı alcak kedi kılıklıayyy şımarıııık sana aldığını nerden çıkardın neden üzerine alınıyorsun ki. dünyanın merkezi sandın herhalde kendini
giycem işte gitcem de aşk bu cesaret işi yaniNe kıskanıcam git de o dikenli donun dikenleri totona batsın gör gününüüü...
eee benim gibi güzel olsan sende alınırsınayyy şımarıııık sana aldığını nerden çıkardın neden üzerine alınıyorsun ki. dünyanın merkezi sandın herhalde kendini
olmaz yaa ben karar verdim tek gitcem
güzel olmadığımı nerden çıkardın ?????????????????????eee benim gibi güzel olsan sende alınırsın
tek gıtcen bır de vay vay vay tüh tüh tüh
zamane genclıgı işte
rabbim öbür dunyada soracak sana
neden gıttın dıyecek ne dıceksın ??
hıııı çk cnm cnm çkbugüne bugün bayan totoyum bana alcek tabi sana mı alcak kedi kılıklı
ayy belli işte avatarındangüzel olmadığımı nerden çıkardın ?????????????????????
kızLar aciL yardım pilis. ben çk kötü bişiy yaptım yha çk utanyrm nasL anLtcm bLmyrm beni yargıLamayn ne olur. sevgiLimLe berabr oldm 2 haftardrberabrz çk sewiyrm ama birlikte olrken çk mutlu oLmdm bi keresnde bi kız arkadasımn memesine doknmştm çk çk mtLu oLmuştm bişy diyin ben lezbiyen miyim
Türkçe yaz okuyamadimkızLar aciL yardım pilis. ben çk kötü bişiy yaptım yha çk utanyrm nasL anLtcm bLmyrm beni yargıLamayn ne olur. sevgiLimLe berabr oldm 2 haftardrberabrz çk sewiyrm ama birlikte olrken çk mutlu oLmdm bi keresnde bi kız arkadasımn memesine doknmştm çk çk mtLu oLmuştm bişy diyin ben lezbiyen miyim
çok güzelim beeeeeeeeeeeeeh. kıskanç seni kibliyrm tatlımayy belli işte avatarından
lütfen dini yorumlar yasak topikte
aşk bu ferman dinlemez kıskanma bikerem
o ne abla .s.s.s..s.s..s.s.s..s.s.s.ssen nekrofilisin bence
kib kib kib kazen munee yöneticiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok güzelim beeeeeeeeeeeeeh. kıskanç seni kibliyrm tatlım
giycem işte gitcem de aşk bu cesaret işi yani
okuma yazman yoksa okumaya çabalama yorum yapmak zorunda değilsin!!!!!!!!!!Türkçe yaz okuyamadim
ölü sevicilik ayy hem kuduruksun hem cahilsin beo ne abla .s.s.s..s.s..s.s.s..s.s.s.s
cımbııııııııııııııııııııııııız!!!!!!!!!!!kib kib kib kazen munee yöneticiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?