- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
canım cok zor bır durum allah sabır versınKızlar beni Bilen bilir eski konularımda var biliyorsunuz bir erkek arkadaşım var bugün bilgisayarında so n ziyaret ettiği sitelere baktım fantezi eşya online sitelerini dolaşmış üyelik almış açık kalmış son siparişlerine baktım iki kırbaç bir adet kemer bir adet dikenli don sipariş etmiş bu akşam beni evine davet etti şimdi ne yapmalıyım
acil yanıt :S
yani ne bileyim yani beni aldatıyor mu :Sseninle ve seni eve davet etmesiyle alakasını anlayamadım ben??? lazım olamaz mı adama???
yaaa kafam karışık napsam sölesene gitsemmi kicanım cok zor bır durum allah sabır versın
çok üzüldüm cidden
yaaa kafam karışık napsam sölesene gitsemmi ki
günlük hayatta lazım olabilecek şeyler almış adam. sen bi siteye girsen alışveriş yapsan sevgilin beni aldatıyor mu dese ne düşünürsün? bence senin ciddi bi tedaviye ihtiyacın var canım. alttarafı kırbaç dikenli don vs almış adam ne kadar büyüttünyani ne bileyim yani beni aldatıyor mu :S
Kotuler daha agir basiyor benim gozumde. Ruya gormemek icin de ne yapilir bilemedim intihardan baska care yok gibiİyiler de vardir ama kotuler beni o kadar etkiledi ki sadece kotuler aklimda kalmiscok uzuluyorum hasta oldum dusunmekten ölum bi kurtulus mu olur dersinn
Neden üstüne alınıyorsun ki anlamadım, adamın fantezileri seninle ilgili değil belki de olamaz mı? Nasıl da kendinize güveniyorsunuz ya kainat güzeli falan mı sanıyorsunuz kendinizi?? Hayret bişi!Kızlar beni Bilen bilir eski konularımda var biliyorsunuz bir erkek arkadaşım var bugün bilgisayarında so n ziyaret ettiği sitelere baktım fantezi eşya online sitelerini dolaşmış üyelik almış açık kalmış son siparişlerine baktım iki kırbaç bir adet kemer bir adet dikenli don sipariş etmiş bu akşam beni evine davet etti şimdi ne yapmalıyım
annemle gidemem ya romantik olmaz kiannenle gitmelisin tatlım
o zaman belkı bısı yapmaz
a
annemle gidemem ya romantik olmaz ki
Neden üstüne alınıyorsun ki anlamadım, adamın fantezileri seninle ilgili değil belki de olamaz mı? Nasıl da kendinize güveniyorsunuz ya kainat güzeli falan mı sanıyorsunuz kendinizi?? Hayret bişi!
babamla da gidemem yao zaman babanla git canım ben ne dıyım kı sana :/
Benim güzelliğimi bilen bilir sana kanıtlayacak değilim canım..çünkü çok güzelim ve seksiyim canım niye atarlandın sanırım pek çirkinsin
babamla da gidemem ya
amcam la mı gitsem acaba
senin sevgilin alıyor yani sanırım pek doğal karşıladın afedersin ama totomu sokakta bulmadım bugüne bugün kk nın bayan totosuyum ben dikenli donu giyememgünlük hayatta lazım olabilecek şeyler almış adam. sen bi siteye girsen alışveriş yapsan sevgilin beni aldatıyor mu dese ne düşünürsün? bence senin ciddi bi tedaviye ihtiyacın var canım. alttarafı kırbaç dikenli don vs almış adam ne kadar büyüttün
Kızlar beni Bilen bilir eski konularımda var biliyorsunuz bir erkek arkadaşım var bugün bilgisayarında so n ziyaret ettiği sitelere baktım fantezi eşya online sitelerini dolaşmış üyelik almış açık kalmış son siparişlerine baktım iki kırbaç bir adet kemer bir adet dikenli don sipariş etmiş bu akşam beni evine davet etti şimdi ne yapmalıyım
Benim güzelliğimi bilen bilir sana kanıtlayacak değilim canım..
ayyy şımarıııık sana aldığını nerden çıkardın neden üzerine alınıyorsun ki. dünyanın merkezi sandın herhalde kendinisenin sevgilin alıyor yani sanırım pek doğal karşıladın afedersin ama totomu sokakta bulmadım bugüne bugün kk nın bayan totosuyum ben dikenli donu giyemem
(kopuş)
dedenle gıdebılırsın bak
bilirsin yaşlılar daha romantıktır
Ne kıskanıcam git de o dikenli donun dikenleri totona batsın gör gününüüü...ayy kıskanç senin sevgilin sana değer vermiyor diye ilişkimi kıskandın ya
almıyr tabi böyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?