- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Mesela benim yazdigim hikayelere bakarsaniz cok inandirici fake konu basligi altinda yazmasam herkes gercek bi hikaye sanir gercekmis gibi yazmak zordur uzerinde cok dusunmek gerekir issizlerin urunudur yani bu yuzden bazi hikayeler anlasilmaz ki benim de anlayamadigim birkac hikaye oldu. İnanarak yazinca pek anlasilmiyo. Ama bazen oyle konular oluyo ki bi cumlesi havada kaliyo siz burdan bu kesin fake diyebiliyosunuz. Konu cok sacma oluyo mesela. Ya da guncel bi konu oluyo mesela bir ara bu forumda arkadasla opusmek modaydi, bir ara sevgiliyle surtunme yoluyla iliskiye girip hamile kaldim mi diye sormak modaydi. O zaman fake bu diyebiliyosunuz. Bi de konu sahibinin konu devamindaki yorumlari cok onemli kurdugu yalani unutabiliyo cunku farkli cevaplar verebiliyo. Bi konunun fake oldugunu anlayip dalga gecmistim sayfalarca arkadaslar da benim izimden devam etmisti ve ban yemistim mesela konu gercekten de fakeydi yazan da bizle dalga geciyodu cunku yorumlarinda, oyle yuzsuzler de cikabiliyo karsiniza. Yazanlari dikkatli okursabiz cok rahat anlasilir fake konular :)kurmaca bir konunun fake olduğunu nasıl anlıyorsunuz?ben her konuya inanıyorum..