- 2 Temmuz 2023
- 8.169
- 22.336
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır o değil eski eşle alakası yok bu konunun.Bu yukardaki Haziran ayında açtığınız konu. Hayatıma kimseyi almadım ayrıldıktan sonra demişsiniz.
Eski, üstelik başkasıyla nişanlı kocanızı mı fake hesap açarak kandırdınız ?
Şuan herkes bana tüh kaka diyor ama ben ne bileyim onun sosyal medyada yeni tanıştığı gunde 1 2 saat uzun aralıklarla mesajlaştıgı birine sürpriz yapmak isticegini bilseydim birşey uydurur gelme derdim bende o kadarda deli değilimUyeyi tanimadigim için mi bilmiyorum ama 5 para etmez bir herife neden uzuldunuz anlayamadim?
Başka kıza geliyordur oYıllık iznimi İstanbulda geçirmek istemiyorum demişti aslında ama ben yinede kötü hissettim istemezdim böyle olsun
Haha iyi yapmışsın bence, boş yere bilet parası versin yorulsun. Böyle erkeklere hiç ama hiç üzülmüyorum. Bir yandan da şaşırıyorum. Bir .m için insan o kadar yolu teper mi anlayamıyorum. Ama tabi böyle fırsatlar kolay ele geçmez, ucunda ölüm olsa değerlendirmek ister gariban. İğrenç ya, umarım soğumussundur iyice.Nasıl anlatsam bilemiyorum cahillik mi dersiniz , yoksa kötülük mü dersiniz bilmiyorum, eskiden konuşup beraber olduğum, hak etmediğim şekilde kalbimi kırıp, kötü olan herşeyi yaşatıp beni bırakan birine fakeden istek attım , sadece merak ediyordum ne yapıyor bana yaptıklarından sonra mutlu mu diye, hiçbir kadını reddetmedigi için hemen kabul etti, birkaç fotoğraf buldum benim o olduğuma inandı gündüzleri konuşuyorduk çok geç cevap veriyordum soğuk konuştum hep , akşam olunca hiç girmiyordum bile o hesaba, telefon numarası istedi vermedim benim olduğumu anlar diye, kendimi para göz nerede akşam orada sabah tarzında bir insan olarak tanıttım ve 1 ay sonunda konuşmamız çok geçmeden kendisine telefon numarası bile vermeyen insana oraya gelmeyi düşünüyorum dedi , inanmadım tamam gel dedim , sabah fake hesaba girdim 10 dk önce , ( günaydın ben yoldayım geliyorum ) yazmış , bende (günaydın dalga geçme ya ) yazdım ve bana bilet fotoğrafini gönderdi bende görüldü attım çıktım hesaptan hemen, gerçekten gitti güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum izmir yolunda saatlerdir, bu kadar aptal bir abaza olabileceğini düşünmüyordum nereye gidiyor neyine güvendi bu kadar içim şuan hiç rahat değil pişman oldum üzüldüm o kadar yol gidicek, bir yanımda iyi oldu diyor tatil yapsın bulur yine o abazalıkla birini. Off yha
Geliyorum diye o da seni kandırmışNasıl anlatsam bilemiyorum cahillik mi dersiniz , yoksa kötülük mü dersiniz bilmiyorum, eskiden konuşup beraber olduğum, hak etmediğim şekilde kalbimi kırıp, kötü olan herşeyi yaşatıp beni bırakan birine fakeden istek attım , sadece merak ediyordum ne yapıyor bana yaptıklarından sonra mutlu mu diye, hiçbir kadını reddetmedigi için hemen kabul etti, birkaç fotoğraf buldum benim o olduğuma inandı gündüzleri konuşuyorduk çok geç cevap veriyordum soğuk konuştum hep , akşam olunca hiç girmiyordum bile o hesaba, telefon numarası istedi vermedim benim olduğumu anlar diye, kendimi para göz nerede akşam orada sabah tarzında bir insan olarak tanıttım ve 1 ay sonunda konuşmamız çok geçmeden kendisine telefon numarası bile vermeyen insana oraya gelmeyi düşünüyorum dedi , inanmadım tamam gel dedim , sabah fake hesaba girdim 10 dk önce , ( günaydın ben yoldayım geliyorum ) yazmış , bende (günaydın dalga geçme ya ) yazdım ve bana bilet fotoğrafini gönderdi bende görüldü attım çıktım hesaptan hemen, gerçekten gitti güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum izmir yolunda saatlerdir, bu kadar aptal bir abaza olabileceğini düşünmüyordum nereye gidiyor neyine güvendi bu kadar içim şuan hiç rahat değil pişman oldum üzüldüm o kadar yol gidicek, bir yanımda iyi oldu diyor tatil yapsın bulur yine o abazalıkla birini. Off yha
başkasının resimlerini kullanmasaydınız keşke bu bir suç ve çok rahatsız edici aynısı size yapılsa çıldırırsınızNasıl anlatsam bilemiyorum cahillik mi dersiniz , yoksa kötülük mü dersiniz bilmiyorum, eskiden konuşup beraber olduğum, hak etmediğim şekilde kalbimi kırıp, kötü olan herşeyi yaşatıp beni bırakan birine fakeden istek attım , sadece merak ediyordum ne yapıyor bana yaptıklarından sonra mutlu mu diye, hiçbir kadını reddetmedigi için hemen kabul etti, birkaç fotoğraf buldum benim o olduğuma inandı gündüzleri konuşuyorduk çok geç cevap veriyordum soğuk konuştum hep , akşam olunca hiç girmiyordum bile o hesaba, telefon numarası istedi vermedim benim olduğumu anlar diye, kendimi para göz nerede akşam orada sabah tarzında bir insan olarak tanıttım ve 1 ay sonunda konuşmamız çok geçmeden kendisine telefon numarası bile vermeyen insana oraya gelmeyi düşünüyorum dedi , inanmadım tamam gel dedim , sabah fake hesaba girdim 10 dk önce , ( günaydın ben yoldayım geliyorum ) yazmış , bende (günaydın dalga geçme ya ) yazdım ve bana bilet fotoğrafini gönderdi bende görüldü attım çıktım hesaptan hemen, gerçekten gitti güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum izmir yolunda saatlerdir, bu kadar aptal bir abaza olabileceğini düşünmüyordum nereye gidiyor neyine güvendi bu kadar içim şuan hiç rahat değil pişman oldum üzüldüm o kadar yol gidicek, bir yanımda iyi oldu diyor tatil yapsın bulur yine o abazalıkla birini. Off yha
ben yazacaktım aynı şeyibaşkasının resimlerini kullanmasaydınız keşke bu bir suç ve çok rahatsız edici aynısı size yapılsa çıldırırsınız
Allah akıl fikir versin....Nasıl anlatsam bilemiyorum cahillik mi dersiniz , yoksa kötülük mü dersiniz bilmiyorum, eskiden konuşup beraber olduğum, hak etmediğim şekilde kalbimi kırıp, kötü olan herşeyi yaşatıp beni bırakan birine fakeden istek attım , sadece merak ediyordum ne yapıyor bana yaptıklarından sonra mutlu mu diye, hiçbir kadını reddetmedigi için hemen kabul etti, birkaç fotoğraf buldum benim o olduğuma inandı gündüzleri konuşuyorduk çok geç cevap veriyordum soğuk konuştum hep , akşam olunca hiç girmiyordum bile o hesaba, telefon numarası istedi vermedim benim olduğumu anlar diye, kendimi para göz nerede akşam orada sabah tarzında bir insan olarak tanıttım ve 1 ay sonunda konuşmamız çok geçmeden kendisine telefon numarası bile vermeyen insana oraya gelmeyi düşünüyorum dedi , inanmadım tamam gel dedim , sabah fake hesaba girdim 10 dk önce , ( günaydın ben yoldayım geliyorum ) yazmış , bende (günaydın dalga geçme ya ) yazdım ve bana bilet fotoğrafini gönderdi bende görüldü attım çıktım hesaptan hemen, gerçekten gitti güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum izmir yolunda saatlerdir, bu kadar aptal bir abaza olabileceğini düşünmüyordum nereye gidiyor neyine güvendi bu kadar içim şuan hiç rahat değil pişman oldum üzüldüm o kadar yol gidicek, bir yanımda iyi oldu diyor tatil yapsın bulur yine o abazalıkla birini. Off yha
Haklısınız kullandığım resimler bir Türk vatandaşına ait değil Koreli birinin gibi, ve o resimleri kullanan daha 10 taneyi gecik hesap var, eskiden msn vardı hani şu eskiden herkesin sevgilisi olan ama gerçekte kimsenin tanıdığı biri değil onun gibi, yinede evet haklısınız suç bu , ilk ve son böyle birşeyi yapıyorum gerçekten pişman oldum gittiği içinbaşkasının resimlerini kullanmasaydınız keşke bu bir suç ve çok rahatsız edici aynısı size yapılsa çıldırırsınız