• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Fair and lovely yüz beyazlatıcı kullanıp da memnun kalanlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
116
Diğer
Arkadaşlar forumda bu konuda biçok kere yorum yapılmış ama kesin geri dönüş yapanlar yok nedense.Aranızda kullanıp istediği beyazlığa ulaşan ve memnun kalan varsa yorum yazsın lütfen çok ihtiyacım var bu bilgiye

fair n lovely cildinizi beyazlatmaz benim bulundugum yerde bayanlarin %70i bu urunu kullanir ve hic kimseden ise yaradigini duymadim bunlar sadece bakim urunu olarak kullaniorlar nem oranini duzenlesin canli dursun dire ciltleri ben sahsen kendim kullanmadim korkdum cunki bazi kisilerde nadir olsada civilce yapmis. umarim ise yarar bilgi..

fair n lovely cildinizi beyazlatmaz benim bulundugum yerde bayanlarin %70i bu urunu kullanir ve hic kimseden ise yaradigini duymadim bunlar sadece bakim urunu olarak kullaniorlar nem oranini duzenlesin canli dursun dire ciltleri ben sahsen kendim kullanmadim korkdum cunki bazi kisilerde nadir olsada civilce yapmis. umarim ise yarar bilgi..

teşekkür ederim :)

25 mesaj hakkımı dolduruyorum çok saçmaaaaaaaa

bu kremi 11 gündür kullanıyorum sivilcelerim, sivilce yarası izi, bıyık kısmında epilasyondan kaynaklı leke alın kısmında güneş lekeleri vardı. ten rengini açma özelliği var ama ten rengim zaten beyaz ben bu problemler için almıştım ürünü işe yaradı baya düzeltti hemde bu kadar az bi sürede... tavsiye ederim aynı şikayetleri olan arkadaşlara. cildim alerjik ve hassas bi cilt ama az bi kaşıntısı dışında bi zararını görmedim. cildinizi gerçekten düzeltiyor. google da aktarvahdi yazarsanız çok uygun fiyata elde edebilirsiniz

bu kremi 11 gündür kullanıyorum sivilcelerim, sivilce yarası izi, bıyık kısmında epilasyondan kaynaklı leke alın kısmında güneş lekeleri vardı. ten rengini açma özelliği var ama ten rengim zaten beyaz ben bu problemler için almıştım ürünü işe yaradı baya düzeltti hemde bu kadar az bi sürede... tavsiye ederim aynı şikayetleri olan arkadaşlara. cildim alerjik ve hassas bi cilt ama az bi kaşıntısı dışında bi zararını görmedim. cildinizi gerçekten düzeltiyor. google da aktarvahdi yazarsanız çok uygun fiyata elde edebilirsiniz

yani renk açma özelliği yok gibi bişey teşekkürler

çok araştırıp büyük umutlarla almıştım yanağımdaki leke için ilk zaman açtı sonra leke geri döndü bi işede yaramadı... 70 tl çöpe gitti! ama pohli kremi öneririm hem daha ucuz hemde aktarlarda var kullandığımda baya bi fondotenli gibi yapıyodu yüzümü

çok araştırıp büyük umutlarla almıştım yanağımdaki leke için ilk zaman açtı sonra leke geri döndü bi işede yaramadı... 70 tl çöpe gitti! ama pohli kremi öneririm hem daha ucuz hemde aktarlarda var kullandığımda baya bi fondotenli gibi yapıyodu yüzümü

merhaba canım
su pohli krem hakkında biraz bilgi verebilir misin?

merhaba canım
su pohli krem hakkında biraz bilgi verebilir misin?

google a yazıp araştırsan çıkar zaten tüp halinde fondoten renginde içinde tanecikler var yüze sürünce ilk 5 dakika yakıyo ben civa sandım bi kaç aktara sordum civa değilmiş iyi gelmişti 2 tüp kullandım bitti bi daha almadım yanğmdaki lekeyi geçirdi çünkü ama içeriği yazmıyo

Ben kullandım ve 1 tüp bitirdim arkadaşlar, ama hiç tavsiye etmiyorum, almayın, paranıza yazık. Yüzümdeki güneş lekelerini azaltır ümidiyle düzenli olarak sabah-akşam 1 ay kullandım. Sadece sürüldükten sonra geçici olarak yüzü germesi dışında bir etkisini de görmedim. Ayrıca cildi beyazlattığı da yalan. Bunlar resmen dolandırıcı, esas suçlu da bunların satışına izin veren bakanlıklardır. Olumlu kullanıcı yorumlarına da sakın inanmayın, onlar da satıcının numarası...

Merhaba, ben fair lovely krem kullandım ve çok memnun kaldım. burada memnun kalan ve kalmayanların yorumlarına bakarak almıştım bu kremi ama ben memnun kaldım.. ancak satıcı bana bu krem ile birlikte birde leke serumu gönderdim. ikisini birlikte kullandım hem doğum lekesi hem de güneş lekelerim vardı. yüzde yüz geçti diyemem ama iki ay için bence çok iyi bir sonuç oldu.
memnun kalmayan arkadaşlar ürünün sahtesini kullanmış olabilir. çünkü sahtesi çok fazla. aklınızda olsun 50 gr ve 100 gr lıkların sahtesi türkieyde yok. resmi satış sitelerinde 25 gr, 50 gr, 100gr, bütün boyutları satılıyor. tek boyut satan (25 gr) sitelerden uzak durun derim..

ben bu krem ve serumdan memnunum ancak farklı önerileri olan arkadaşlar var mı özellikle doğum lekesi için. daha basit ve ucuz yöntemler varsa denemek isterim. teşekkürler herkese

bu arada başka krem markalarını söylerseniz sevinirim.. memnun kalınan başka kremleri de öğrenmiş oluruz.

Son düzenleme:
anlaşılan pek de işe yarar bişey değil bu cilt resngini açmıyo

Back
X