Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fair n lovely cildinizi beyazlatmaz benim bulundugum yerde bayanlarin %70i bu urunu kullanir ve hic kimseden ise yaradigini duymadim bunlar sadece bakim urunu olarak kullaniorlar nem oranini duzenlesin canli dursun dire ciltleri ben sahsen kendim kullanmadim korkdum cunki bazi kisilerde nadir olsada civilce yapmis. umarim ise yarar bilgi..
bu kremi 11 gündür kullanıyorum sivilcelerim, sivilce yarası izi, bıyık kısmında epilasyondan kaynaklı leke alın kısmında güneş lekeleri vardı. ten rengini açma özelliği var ama ten rengim zaten beyaz ben bu problemler için almıştım ürünü işe yaradı baya düzeltti hemde bu kadar az bi sürede... tavsiye ederim aynı şikayetleri olan arkadaşlara. cildim alerjik ve hassas bi cilt ama az bi kaşıntısı dışında bi zararını görmedim. cildinizi gerçekten düzeltiyor. google da aktarvahdi yazarsanız çok uygun fiyata elde edebilirsiniz
çok araştırıp büyük umutlarla almıştım yanağımdaki leke için ilk zaman açtı sonra leke geri döndü bi işede yaramadı... 70 tl çöpe gitti! ama pohli kremi öneririm hem daha ucuz hemde aktarlarda var kullandığımda baya bi fondotenli gibi yapıyodu yüzümü
merhaba canım
su pohli krem hakkında biraz bilgi verebilir misin?