facemin sifresi deegistirilip esim engellenmis

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
Iyi aksamlar kizlar,2 gundur face girmiyordum bugun gireyim desim sifrwyi giriyorum eski sifre diyor..
neyse birsekilde emailden degistirip aldim sifrwmi..ve bir girdim esim facemde sen yoksun desi butun arkadaslarimi goruyorum ama bir tek esim yok..
birde engellennlere baktim.
esim engenlenmis sifreyi esimle ben biliyorduk yaa daha onceden boyle bisi yasayan var mi? urktum ben yaa

Amaç nedir ki çok komik olmuş :) yani eşinizi engelleyince aranız açılmış mı oldu.

Tarayici geçmişine ve harekerler dökümüne bakar misiniz başka şeyler de yapmış olabilir

Baktim hicbirsey yok bilmiyomki..niye boyle bisey yapilsin ki bana facebook boyle seyler yaparki kendi kendine (
facebook kimseyi kendi kendine engellemez hadi oldu diyelim eşine bunun vurma olasılığı %0.00000000000001...Eşinin hesabını kontrol etmeni öneririm ve mail adreslerini

Baktim hicbirsey yok bilmiyomki..niye boyle bisey yapilsin ki bana facebook boyle seyler yaparki kendi kendine (

Bence eşiniz yapmıştır. Böyle şeylerden anlamaz demişsiniz ama bunlar karmaşık olan şeyler değil, biraz kurcalasa bulur, olmadı nasıl yapıldığını internetten araştırır.
Kendisi facebookta sizin görmemeniz gereken şeyler yapıyor olabilir ve bu yüzden sizin hesabınıza girip kendisini engellemiş olabilir.

Eşinden ürkmelisin bence..bunu ondan başkası yapamaz.ona çaktırmadan maillerini kontrol et eşinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…