facemin sifresi deegistirilip esim engellenmis

birincisi eşin yapmış olsa ne diye söylesinki faceimde yoksun diye.....?...sadece senin üzerine suc atmak icin ''bak beni engellemişsin'' diyip üstüne gelmek icin yapabilir.......ama eger bu şekilde bi tavır sergilememişse eşin yapmamıştır....sende yapmadıysan birisi faceinin şifresini kırmış ve böyle bi sacmalık yapmıştır ki bunu yapan anca cocukca düşünen biri yada bi cocuk olabilir.cok enteresannnn.....bu arada yapan kişinin saat kaçta şifreyi değiştirdigini hotmailden görebilirsin ?baktınmı?

Bu işlerden en anlamayan kişi bile google'da ufak bir arama yaparak her yönteme ulaşabilir. Engelleyen sen değilsen o halde eşin bir sebepten kendi kendini engelledi...

Başka bir face olup olmadığını nasıl buluruz ki? Bir de tarayıcı geçmişine faceden mu bakcaz kızlar? ?

bunu ben de yapmıştım, işten bi arkadasım facemdeki her şeye bakıyor karışıyordu bişey paylaşamaz olmuştum, ben de facesi açıkken odada yokken kendimi facesinden engellemiştim sonra seni göremiyorum engelledin mi beni dedi yo dedim engelli listemi gösterdim yoksun dedim kurtuldum

face ayarlarında nerelerden hesap acılmıs gorebıldıgınız bı yer var oraya bakın
esınız bılıyordu degıl mı sıfreyı :)
bıde ayar yapın bırı hesabınızı acarsa sıze mesaj maıl gelsın

bence de eşiniz yapmış.
size bende görünmüyorsun demesinin nedeni de kendisinden şüphelenmeyin diyedir.
yoksa aklınıza ilk gelen isim o olacaktı

Bence eşiniz yapmıştır. Böyle şeylerden anlamaz demişsiniz ama bunlar karmaşık olan şeyler değil, biraz kurcalasa bulur, olmadı nasıl yapıldığını internetten araştırır.
Kendisi facebookta sizin görmemeniz gereken şeyler yapıyor olabilir ve bu yüzden sizin hesabınıza girip kendisini engellemiş olabilir.
katılıyorum

Kizlar baktim hicbisi yok ortada esim cok sasirdi hatta ama tabiki esiminde degistrmesi bir ihtimal ama niye yapti...o hicbirsey paylasmaz faceden hatta teli ynmda kalir..face bile ben esime actim...yani bilmiyorum kim niye yapsin..

Valla benim esim kendine baska bir face açmış farkli isimle beni engellemis surekli gorustugu arkadaşına da engelletmisti 've ben bunu 1 yil sonra yakaladim tamamen tesaduf oldu hic birsey gizli kalmıyor ama eşlerinizi sosyal medyada en yakinlarinin adresinden 've farkli birinin hesabindan kontrol edin derim bayanlar cok yikici bisey

Yanimda faceden hoslanmadigini b ahsediyordu beni cok seviyordu ask yasadagimizi zannediyordum cok güveniyordum facele ilgili bu kaadar olumsuz konuşan Adam bunu yapti dikkatli olun derim

Sizin facebook hesabınızdaki hareketler dökümünden yapılanları kontrol edın.Hesabınızdaki değişiklikleri neler yapıldığını detayıyla görebilirsiniz.Sadece eşinizi engelleyip,şifreyi değiştirmekle kalmamış olabilirler.Tabi uyanıklık edip hareketler dökümünü de temizlemediyse...

hareket dokumunde hıc ısey olmaması normal degıl nasıl hıc bısey yok ?

X