facemin sifresi deegistirilip esim engellenmis

sormadan edemeyeceğim,
sonra ne oldu?
Esimle tartışırken oglum elime babasının telefonunu Verdi o esnada esim bana konuşuyordu bende tamamen bilinçsiz birsekilde face bastim sonra baktim oğlumla ikisinin resimleri var isim baska sasirdim sonra fotoğraf albümlerini inceledim Kim bu diye esimin tek resimlerini gordum Kim beğenmiş diye inceledim bayanla alakali bidet bulamadan m tam mesaj bölümüne girecekken elimden telefona saldirdi tel bogusma esnasında kırıldı tabi beni baskasiyla aldatmadigini iddia etti ama inanmadım hesabı acmadi evi terk etmek istedim cok afdiledi kimsem olmadığı icinde yakinimda cesaret edemedim affettim yuttum ama unutulmuyor cok aci ki şüpheyle yaşıyorum heran ayrılabilecek gozuyle bakiyorum

bende çok merak ediyorum sonra ne oldu ben de sevgilimi yakalamıştım böyle sonra terk ettim ama 1 hafta sonra barıştık siz de durum ne tekrar yaptı mı?
Bizde baristik tekrar bidet görmedim ama evli 've cocuklu olduğum icin uzerini kapattim eger seninki sevgiliyse terk et derim bir kere yapan birdaha yapabilir guveniyormusun sevgiline

benimki çalındı hemde 2 kez aldım geri ama bi şekilde yine buluyorlar.. bende çareyi tamamen kapatmakta buldum

Kizlar gene oldu bu kendimi kesecm yaa ne oluyor esim degil eminim ..bu sefer degistirip soylememistim..

Bence eşiniz yapmıştır. Böyle şeylerden anlamaz demişsiniz ama bunlar karmaşık olan şeyler değil, biraz kurcalasa bulur, olmadı nasıl yapıldığını internetten araştırır.
Kendisi facebookta sizin görmemeniz gereken şeyler yapıyor olabilir ve bu yüzden sizin hesabınıza girip kendisini engellemiş olabilir.
Kurcalamasına gerek bile yok. Engelleye basmayı bilmeyecek adam face açmayı nasıl bilecek? Konu sahibinin anlayası yok hepsi bu. Adam artık ne saklıyosa engellemiş kendisini konu sahibinin hesabından. Başka açıklaması yok bu işin.

Kurcalamasına gerek bile yok. Engelleye basmayı bilmeyecek adam face açmayı nasıl bilecek? Konu sahibinin anlayası yok hepsi bu. Adam artık ne saklıyosa engellemiş kendisini konu sahibinin hesabından. Başka açıklaması yok bu işin.
canim merhaba katiliyorum esim yapmis olabilir ..ama 7/24 esimle beraberim hatta esimin facesini beb ona actim htta ben girmynce sasirdi sonra sifreyi geri aldigim aaa ben seni gormuyorum dedi hatta faceme bisey yapmislardir die korkuttu hancklemek var tanimadigin insanlar yapiyor..ama sonra sifreyi degistrp sylmdm her ihtimale karsi yine oldu..birincide esimden suphelenilir ama ikincisi..

böyle birsey olamaz ki
sifreniz degistirilecegi zaman bunu sizde yapsaniz
baskasida yapsa size uyari mesaji yada email gelir
bunu yapan siz misiniz diye

X