Facelift doktor seçim aşaması

Dr.Aydın Gözü beyi seçmemdeki en büyük etken ,çene cerrahı olmasıydı,böylelikle çene ve yüz üzerine daha fazla mikrocerrahi bilgisine Ve tecrübesine sahip oldugunu düşündüm.

Bana göre ameliyat kadar sonrasındaki komplikasyonlarda çok önemli.çok fazla hasta ciddi komplikasyon yaşıyor,hatta ölende var,kalıcı izler bırakabiliyor,geri dönüşü olmayan sorunlar kalabiliyor,doktor seçimi çok önemli bu yüzden.doktorların hemen hemen hepsi bu riskleri biliyor ama para kazanmak için göze alıyor,o yüzden işlemlerden önce kağıtlar imzalatıyorlar.hiç kolay ameliyatlar değil.ciddi acılar çekiliyor,

Fazla dile getirilmiyor ama sonrasında sorun yaşayan cok hasta var.yurt dışından türkiyeye estetik olmak için gelen çok insan var ,fakat yabancı basından takip ettiğim kadarıyla şikayetler artmaya başladı,ameliyatlar sonrası insanlar ülkelerine döndüklerinden hastanelik oluyorlarmış bu sayılar artmaya başlamış,ve basına yansıyor artık,avrupa ülkeleride bu ameliyatlar yurt dışında yapıldığı için o hastaları sigorta kapsamına almıyor ve ceplerinden ödemek zorunda kalıyorlarmış.

İyi bir doktor çok ihtiyacınız yoksa sizi zorlamaz veya size önermez şunuda olun diye,çünk riskleri var hemde azımsanmıyacak yükseklikte.ben ameliyat olmadan önce bir sürü doktorla görüştüm,fiyatlarını geçtim ,bir ameliyatta bana en az 7 işlem birden önerdiler,yok şuranı keseriz şuraya tutturuz şurdan şunu yaparız,bence korkunç aynı anda bu kadar işlem vücut nasıl kaldırsın.

sonra Aydın beyi buldum ,bana sadece alt yüz germesinin yeterli olacağını söyledi,dedimki “aydın bey narkoza girmişken şakakta gerin ,göz üst kapakta kesin herşeyi yapın ,bir daha girmeyeyim narkosa”inanın kabul etmedi,hayır ihtiyacınız yok dedi,alt germe yeterli dedi.ki yüzümü görseydiniz o zaman 60 yaşında gibiydim çünkü 3 ayda 35 kilo verdim.başka doktor olsa hemen atlardı.sağolsun çok güzel yaptı ameliyatımı,ben yine o kandırdım ve üst göz kapakta kestirdim😙

Biraz uzun yazdım ama gerçekten bilinçli olmak gerekiyor,bende cok araştırmıştım.dediğim gibi bu süreçleri yaşadıktan sonra genel sağlığın,komplikasyonsuz bir ameliyatın çok önemli oldugunu anladım.çoğu insan yüz ameliyatından sonra simetri bozukluğu yaşıyor,çok belirgin olmuyor ama ,oluyor yinede.

Benim nacizane fikrim;yavaş ilerleyin ,mesela önce alt çene sonra göz sonra şakak vs.aydın beyin söylediği bir şey çok mantıklı gelmişti;yüz altı bitsin kaslar yerine otursun ,1 yıl sonra tekrar üst kısma bakalım;nedenide ;aynı anda herşey yapılırsa düzgün olmayabilir,her bölgenin kas yapısı ayrı,oturma süresi farklı.önce çeneyi düzeltecek,çene oturacakki baksın nerde yalnışlık var.

ve son olarak yüz germe ameliyatı basit bir ameliyat değil,ben 4 defa başka konularda ameliyat oldum,çıtır çerezlik gibi anlatılıyor belki ama gerçekten zor ameliyatlar,lütfen bunu bilerek girin o ameliyatlara,sonuçlarına değiyor ama.karın liposakşını ve germesi için çok zor diyorlar ,bilemiyorum.yüz germe onun yanında çocuk oyuncağı diyede duydum.

ve son olarak yüz germe ameliyatı basit bir ameliyat değil,ben 4 defa başka konularda ameliyat oldum,çıtır çerezlik gibi anlatılıyor belki ama gerçekten zor ameliyatlar,lütfen bunu bilerek girin o ameliyatlara,sonuçlarına değiyor ama.karın liposakşını ve germesi için çok zor diyorlar ,bilemiyorum.yüz germe onun yanında çocuk oyuncağı diyede duydum.

Para konusunu yazmayı unutmuşum;evet çok yüksek paralar isteniyor ,ameliyat olmadan önce aramıştım bir çok yeri;bana ilginç gelen şu olmuştu 5 yıllık tecrübesi olanda,20 yıllık tecrübesi olanda aynı parayı istiyor.estetik cerrah ünvanına sahip olan bir doktorda ,dr,prof,dünya standartlarında kabul gören onlarca diploması olan,devamlı yurt dışına gidip ders veren ders alan doktorda aynı parayı istiyor.bir çok doktorun instagramdaki resimleri fake imiş.uluslararası konferanslarda maalese bazı doktorların resimleri fake çıkmış.

Estetik te iyi bir doktora ameliyat olunmasının gerekli olmasının bana göre en büyük sebebi genel sağlık vücuda gereksiz eziyet çektirmemek ve sonrasında fazla sorun yaşamamak.bazen hiç tanımmamış doktorlarda inanılmaz güzel işler çıkartıyor,bu yüzden iş ahlakı çok önemli.önce insan olsun sonra doktor.

Merhaba ,ben geçen haziran ayında facelift ameliyatı oldum.özellikle gıdık boyun çene bölgesi çok kötüydü.bir anda çok zayıflamıştım dolayısıyla çene altı inanılmaz sarktı.50 yaşındayım.Aydın Gözü beye ameliyat oldum.şu anda memnunum.
Bu doktorun hicbir amaliyat resimleri yok🙈

Evet,bana bazı doktorlar şunu söylemişti,iyi bir doktor reklamını yapmaz,bunuda ihtiyaç duymaz.
Bilemiyorum tabiki,haklıda olabilirler haksızda,prof,ingilteredede çalışıyor bildiğim kadarıyla,uzun yıllardır bu işte ve esas uzmanlık alanı çene cerrahisi,ciddi anlamda entellektüel bir doktor,eski istanbul beyendilerinden ayrıca,eşi bilim insanı,alman literatürüne girmiş çalıştığı konuda,eşi gördüğüm kadarıyla son derece doğal kendini çalışmalarına adamış,burjuva insanlar değil.yani benim kriterim doktor seçmemdeki ,gerçek bir bilim adamı olmasıydı,elbetteki ciddi paralar kazanıyorlar,ama netice verdiğim paranın en azından sahtaker bir doktora gitmediğini biliyorum,

Henüz işe yeni başlamış bir doktora mesaj göndermiştim geçmiş zamanın birinde,bana derin plan yüz germeyi önerdi , ve ben şok olmuştum,çünkü derin plan yüz germe çok riskli,yüz felci olma ihtimali yüksek,ve bunu türkiyede yapabilen yada yapabilecek çok az doktorun olduğu gerçeğini bilmem.okudugum bir yazıda ,bunu yapabilecek doktorun %5 i geçmediği,ellerini gözlerini bütün duyularını çok iyi kullanabilir durumda olması gerektiği ve ciddi tecrübe sahibi olması zorunlu bir ameliyat oldugunu yazıyordu.nasıl bu kadar rahat bunu teklif edebiliyorlar anlamıyorum.çok yaşlı olsam belki ama gerçekten bunu nasıl korkmadan teklif edebiliyorlar şaşırtıcı.

Daha öncede yazmıştım,yüzde yalnış yapılan bir şey kendini hemen gösterir ,güzelleşmikten önce bence bu düşünülmeli eğer yüz ameliyatı olunacaksa,ve benim araştırdığım kadarıyla,gerçekten iyi doktorlarda gerçekten yüksek fiyatlara ameliyatlar yapıyorlar maalesef,,

Benim naçizane fikrim 50 yaşından önce eğer aşırı bir defarmasyon yoksa kesinlikle yüz ameliyatı olunmamalı☺️dolguyla botoxla falan idare edilmeli,riskli çünkü,o riskini alıyorsa insan en azından deymeli,benim yüzüm hızlı zayıfladığım için çökmüştü biraz özellikle boyun ve gıdı kötüydü.birde benim gözlemlediğim kadarıyla resimlerde görüldüğü gibi yeni bir insan yaratılmıyor😂.hakkaten çoğu fake,resimlere çok aldanmamak gerek,ve bunun çok faktörü var,cilt yapısı kas yapısı v.s.yani belli olmuyor çok kötü diyor ,iyi çıkıyor iyi diyorsun kötü çıkıyor,gibi..

Bu arada bir doktorun reklamını yapıyormuşum gibi algılanmasın lütfen🙏,benim kriterlerime uygun değerli bir doktordu,ve sonucumdan memnunum,tecrübelerimi,düşüncelerimi ve duygularımı dile getirdim,herkesin yolculuğu elbetteki farklı,dileğim allah hepimizi dürüst insanlarla karşılaştırsın,kötü bir ameliyatın fiziksel olarak yarattiğı hayalkırıklığı kadar duygusal olarakta büyük hayalkırıklıkları yarattığını düşünüyorum.

Bu arada bir doktorun reklamını yapıyormuşum gibi algılanmasın lütfen🙏,benim kriterlerime uygun değerli bir doktordu,ve sonucumdan memnunum,tecrübelerimi,düşüncelerimi ve duygularımı dile getirdim,herkesin yolculuğu elbetteki farklı,dileğim allah hepimizi dürüst insanlarla karşılaştırsın,kötü bir ameliyatın fiziksel olarak yarattiğı hayalkırıklığı kadar duygusal olarakta büyük hayalkırıklıkları yarattığını düşünüyorum.
Peki siz Aydin beye, derin plan yuzgermemi oldunuz?

X