Facebooku twitteri intasgrami whatsaapi olmayan kiz hakkinda ne dusunursunuz ?

Nesli tukeniyor korumaya alinmali diye dusunurum.

Guzel yorumlar gelmis ama isine yarar.

Son düzenleme:
İnstagram,whatsapp,skype,facebook,twitter,periscope.. Bunları kullanmaya güç mi yeter. Kullananlara helal olsun iyi. Yetişiyorlar .Ama bence bircogu para kazanma dısında vakit öldürmeye yarıyor. İnsan bir bakıyor ne var ne yok diye yada kafası dagılsın diye benimde instgrm fce whatsapp var o kadar dogru düzgün bakımıyorum bile ama yani olmaması çok da anormal birşey degil.

Ben genelde olmayanlari takdir ediyorum..Yoksa ay geçmişini saklıyor filan diye hiç aklıma gelmemişti.benimde sadece Facebook ve WhatsApp im var.face hesabımı kapattım.akraba dedikoduları yüzünden.bide benim resmimi yok koydum,yok koymadım,beğenmedin,yorum yapmadin filanlar..Laf gönderme yazıları filan ruhuma ağır geldi.beni ilgilendirmiyordu ama halamın gelini halama,halam gelinine,teyzem hayırsız oğluna filan göndermeler bide özel mesajdan begenin diye yazılar:)) beğenmezsen küsmeler..Dayanamadım kapattım.kafam okadar rahatki anlatamam.Hatta sosyal medyanın şerrinden korkuyorum o derece.yalniz sadece vatsabim var oda face gibi olucak diye korkuyorum.İns olmaz.

Sadede gelecek misiniz? Yoksa anket bolumune tasinmasi icin kiblicem...

Hiç de saklayacak bir şeyleri var diye düşünmem. Aksine kendi reel gerçekliğini özgürce yaşadığını düşünürüm. Bilgiye ulaşmak için sosyal medya kullanmaya gerek yok.

Kızı bilmem de, hic sosyal medya hesabi olmayan bir erkek tanidim ve direk evlendim ❤ 5 yil oldu, bir tek whatsapp kullanıyor o da sosyal medya sayilmaz

Face twitter instası olmayan insanlar bana gizemli ve güçlü gelirler ama whatsap... whatsapta yoksa asosyal içe kapanık kimseyle iletişim kurmak istemeyen biri diye düşünürüm.
Bende yalnızca whatsap kullanıyorum,diğerlerini kullanmayanlar hakkında olumlu ya da olumsuz hiçbir şey düşünmek aklıma gelmedi.Tamamen kişisel tercih...

Teknolojide son nokta sosyal medyadan kişilik analizi :)) ilahi siz. Benimde yok hiç biri yanlızca vhatsap kullanıyorum.

bu teknoloji çağında ay ne gerikafalı kız, taş devrindemi yaşıyo derim herkesin kendi tercihi sonuçta kullanmak zorunda değil. konu açıp gitmek nedir ya hiç bi açıklama yapmadan, anketmi yapıyosun

Aslinda eskiden böyle insanlara saygi duyuyordum, ne güzel mutluluklarini paylasmaya gerek duymayacak kadar mutlu ve huzurlular diye...
Ama 15 temmuzdan sonra bir cok insan birseyler sakladiklari icin silince artik süpheli yaklasiyorum. Özellikle whatsapp kullanilmiyorsa

Bende hiçbiri yok şuan. Ben neyim acabaa :)

Lisede de ders çalışmak için kapatmıştım. Yani hayatımızı sosyal medya ile bağdaştırmaya gerek yok. Sevmiyodur kullanmıyodur.

25 yaşındayım. Hiçbir sosyal medya hesabım yok. Bir dönem okul dolayısıyla facebook kullandım ama onda da sadece okul grubuyla ilgili paylaşımlar için. Bi de arada oyun oynardım şu şekerli olanını... Whatsapp kullanmadım hayatım boyunca. Ve dokunmatik telefon da kullanmadım kullanmam. Evet mağaramdan yeni çıktım
Hiç eksikliğini de hissetmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…