• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebooku twitteri intasgrami whatsaapi olmayan kiz hakkinda ne dusunursunuz ?

Bende hepsi var ama telimden sildim ve birseyde saklamıyorum giren bakabilir halen acik :D kendimi özgür hissediyorummm :KK73:

Bunları kullanmayan kadını bilmem ama kullanan erkekler dünya ahret bacım olsun. Hele instagram erkekte çok itici yahuo_O
WhatsApp hariç diğerlerinde hiç aktif değilim. Instagram hiç kullanmadım.
Saklım gizlim de yok. Ortaya serme merakımda yok. Kullananları saygı ile karşılar kullanmayanı da sorgulamam.
Tercihtir... saygıyı hak eder....

Son düzenleme:
Üzgünüm ama fazla hayalperest bir yorum olmus
hayal değil çok var bu tarz kişiler. Ben paylaşmayı sevmediğim için kullanmıyorum mesela ama aynı şekilde çok yakın bir arkadaşım aynı o yorumdaki durumlardan dolayı kullanmıyor. gerçekleri görmezden gelmeye gerek yok değil mi

Son düzenleme:
Whatsapp + instagram (uzun süredir girmiyorum bile ama kayıtlıyım) dışında ben de böyleyim. Keşke şu sosyal medya hiç girmeseydi hayatımıza diyorum.

Whatsapp hariç kullanmıyorum. İnstagram vardı bir ara ama çok zamanımı alıyordu zamanımı yönetemiyordum. Çözümü uygulamayı kaldırmakta buldum.

hayal değil çok var bu tarz kişiler. Ben paylaşmayı sevmediğim için kullanmıyorum mesela ama aynı şekilde çok yakın bir arkadaşım aynı o yorumdaki durumlardan dolayı kullanmıyor. gerçekleri görmezden gelmeye gerek yok değil mi

Hiç böyle insanlar yok demiyorum zaten, sadece çeşitli örneklerden yola çıkarak genelleme yapılması bana yanlış geldi

Pek umrumda olmayacağı için birşey de düşünmem. Olmaması da gayet normal birşey bence sonuçta eskiden yoktu.
Ekşi sözlük mü burası?

Whatsapp hariç işte ben derim.
Fotoğraf çek, seç, paylaş... ooo çok zor iş. Benlik değil.

Back
X