• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebooku twitteri intasgrami whatsaapi olmayan kiz hakkinda ne dusunursunuz ?

Üç tip kız vardır sosyal medyayla işi olmayan.
  1. Gerçekten işi olmayan kendi halinde sessiz sakin tip
  2. Geçmişinde çok sevgilisi takıntısı vs olan bunun eşi ya da sevgilisi tarafından öğrenilmesini istemeyen kız.
  3. Ya da vardır ailesi arkadaşları hatta kankasi dahil herkesten gizlidir.
3 tipten de tanıyorum bu kadar da eminim

WhatsApp hariç yok bende de. Ama akıllı telefon varsa ve WhatsApp yoksa bilemedim şimdi.
Ya da akıllı telefonu yok. Bunu sordunuz mu?

Facebooku twitteri whatsaapi intasgrami olmayan kiz hakkinda ne dusunursunuz ?
Uzun yıllar telekomünikasyon teknik biriminde görev aldım. 2013 senesinin yazıydı akıllı telefon aldığımda. Yani o kadar bıkmıştım ki Samsung un cok eski bi telefonunu kullandım yıllarca alo alo mesaj özelliğinden başka özellik yoktu.facebook vardı onu da evde internet varsa kullanırdım. Spesifik bi konu aslında. Şimdi geçmişi kirli birisi diye yazanda olur, benim gibi teknik alanda çalışıp usanmış birisi de vs vs. O kişiyi tanıyarak neden olmadığının kararını az çok verirsiniz.

Ben mesela... Çok sanal yaşamayı sevmeyen biriyim. Telefonla konuşmak bile 2 dakikadan fazla bunaltabiliyor... Iki üç tane sağlam dostum var, gerisiyle lakırdı yapacak vaktim yok bu yüzden sosyal medyayı pek kullanmam. Sokağa çıkarız tanıdığım tanımadığım insanlarla diyalog kurabilirim. Hatta çoğu zaman alakasız şekilde insanlar gelip bana açılır :D yani sanal aktifliğim yok diye karanlık kirli falan sayılmam gibi gibi...
Instagram hesabım açık olsa da arada girer kedişli köpüşlü videoları izlerim çıkarım :KK70:
Geçmişten gelen gizlediğim bişeyim de yok çok şükür, 21. yüzyılda her şeyi delilleriyle arşivleyecek kadar da çılgınımdır :KK70:
Demek istediğim sosyal mecraları internet üzerinden yaşamıyordur, sıkılmıştır belki kalabalıktan daralmıştır. Buradan o kişilerin varlığına çok şükrediyorum.. 3310a birlikte geçiş yapıp huzurlu hayatın dibini sıyırabiliriz topluca :D

Son düzenleme:
Ben mesela... Çok sanal yaşamayı sevmeyen biriyim. Telefonla konuşmak bile 2 dakikadan fazla bunaltabiliyor... Iki üç tane sağlam dostum var, gerisiyle lakırdı yapacak vaktim yok bu yüzden sosyal medyayı pek kullanmam. Sokağa çıkarız tanıdığım tanımadığım insanlarla diyalog kurabilirim. Hatta çoğu zaman alakasız şekilde insanlar gelip bana açılır :KK70: yani sanal aktifliğim yok diye karanlık kirli falan sayılmam gibi gibi...
Instagram hesabım açık olsa da arada girer kedişli köpüşlü videoları izlerim çıkarım :KK70:
Geçmişten gelen gizlediğim bişeyim de yok çok şükür, 21. yüzyılda her şeyi delilleriyle arşivleyecek kadar da çılgınımdır :KK70:
Demek istediğim sosyal mecraları internet üzerinden yaşamıyordur, sıkılmıştır belki kalabalıktan daralmıştır. Buradan o kişilerin varlığına çok şükrediyorum.. 3310a birlikte geçiş yapıp huzurlu hayatın dibini sıyırabiliriz topluca :KK70:
İyi fikir valla. :KK45:

İyi fikir valla. :KK45:
Di mi :D
Benim de içime batan bir konu aslında biliyor musunuz..?
Tabii herkes dilediği hayatı yaşasın. İnanır mısınız, bir yere gidiyoruz fotoğraf çekip bir yerlere yükleyip beğeni yorum saymaktan anı kaçırıyoruz.
Abi hayat sınırlı... Geçen zamanın telafisi yok ne yazık ki...

Bu devirde watsap sart gibi..insanlad bu sekilde iletisim kuruyor artik

Digerleri olmasa da olur.

Ama hicbirini kullanmayan birisi hakkinda Teknolojiden hoslanmiyor herhalde derim.ya da birseyler sakliyor olabilir

Di mi :KK70:
Benim de içime batan bir konu aslında biliyor musunuz..?
Tabii herkes dilediği hayatı yaşasın. İnanır mısınız, bir yere gidiyoruz fotoğraf çekip bir yerlere yükleyip beğeni yorum saymaktan anı kaçırıyoruz.
Abi hayat sınırlı... Geçen zamanın telafisi yok ne yazık ki...
Zaman geçiyor deyip hatıra kalsın diye sürekli fotoğraf çekiyor yaptığımızdan da zevk alamiyoruz. Doğru cidden. Zamani fotoğraf çekilip nete yuklemekle harcıyor çoğu. Gezmeye gidince üstümüz başımız düzgün diye bir iki çekiliriz dursun kenarda diye. Ayda birkaç kere belki.
İlerde annem az fotoğraf çekmiş diye trip atmasın benim kızlar. :KK70:

bendede tek wp var ve oda annem babam kardesim esimle yazistigim sahsi telefonumda arkadas ve is cevresi olanda o bile yok dogal olarak kimse birsey gizledigimi düsünmedi bu güne dek zaten soayal medya bagimlilik yapiyor rahatsiz ediyor ve büyük bir vakti sizden çalıyor hic gerek yok dert etmeyin en güzeli

Bende de whatsapp hariç diğerlerini kullanmıyorum .
Asosyal de değilim saklayacak bişeyim de yok . Zamanında vardı ama artık insanların b..nu çıkardığı için artık kullanmıyorum ..
Nerdeyse tuvalette foto paylaşacaklar.. Bana saçma geliyor.. böle kız a da saygı duyulmalı. Tercih meselesi

Back
X