- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
- Konu Sahibi NehirMehir
-
Uzun yıllar telekomünikasyon teknik biriminde görev aldım. 2013 senesinin yazıydı akıllı telefon aldığımda. Yani o kadar bıkmıştım ki Samsung un cok eski bi telefonunu kullandım yıllarca alo alo mesaj özelliğinden başka özellik yoktu.facebook vardı onu da evde internet varsa kullanırdım. Spesifik bi konu aslında. Şimdi geçmişi kirli birisi diye yazanda olur, benim gibi teknik alanda çalışıp usanmış birisi de vs vs. O kişiyi tanıyarak neden olmadığının kararını az çok verirsiniz.Facebooku twitteri whatsaapi intasgrami olmayan kiz hakkinda ne dusunursunuz ?
İyi fikir valla.Ben mesela... Çok sanal yaşamayı sevmeyen biriyim. Telefonla konuşmak bile 2 dakikadan fazla bunaltabiliyor... Iki üç tane sağlam dostum var, gerisiyle lakırdı yapacak vaktim yok bu yüzden sosyal medyayı pek kullanmam. Sokağa çıkarız tanıdığım tanımadığım insanlarla diyalog kurabilirim. Hatta çoğu zaman alakasız şekilde insanlar gelip bana açılıryani sanal aktifliğim yok diye karanlık kirli falan sayılmam gibi gibi...
Instagram hesabım açık olsa da arada girer kedişli köpüşlü videoları izlerim çıkarım
Geçmişten gelen gizlediğim bişeyim de yok çok şükür, 21. yüzyılda her şeyi delilleriyle arşivleyecek kadar da çılgınımdır
Demek istediğim sosyal mecraları internet üzerinden yaşamıyordur, sıkılmıştır belki kalabalıktan daralmıştır. Buradan o kişilerin varlığına çok şükrediyorum.. 3310a birlikte geçiş yapıp huzurlu hayatın dibini sıyırabiliriz topluca
Di miİyi fikir valla.
Yoo hic de degil.Üzgünüm ama fazla hayalperest bir yorum olmus
Zaman geçiyor deyip hatıra kalsın diye sürekli fotoğraf çekiyor yaptığımızdan da zevk alamiyoruz. Doğru cidden. Zamani fotoğraf çekilip nete yuklemekle harcıyor çoğu. Gezmeye gidince üstümüz başımız düzgün diye bir iki çekiliriz dursun kenarda diye. Ayda birkaç kere belki.Di mi
Benim de içime batan bir konu aslında biliyor musunuz..?
Tabii herkes dilediği hayatı yaşasın. İnanır mısınız, bir yere gidiyoruz fotoğraf çekip bir yerlere yükleyip beğeni yorum saymaktan anı kaçırıyoruz.
Abi hayat sınırlı... Geçen zamanın telafisi yok ne yazık ki...
Faceboom ins. Ve twiteri olmayan kizin sosyal medyadan hoslanmadigini düşünürüm. Ama buna whatsappda eklersen asosyal derim.Facebooku twitteri whatsaapi intasgrami olmayan kiz hakkinda ne dusunursunuz ?
Facebooku twitteri whatsaapi intasgrami olmayan kiz hakkinda ne dusunursunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?