facebook'ta sevgiliniz ne yapıyor?

nillgunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
111
56
98
arkadaşlar merhaba sevgilimden bugün yaptığım her şeyin ona bildirim olarak gittiğini öğrendim. durumumuz ilişkisi var olarak seçili ve birbirimizin isimleri de yazıyor. yazdığım duvar yazıları, yaptığım yorumlar, beğendiğim şeyler... her şeyi görüyormuş. ama bugün o bir arkadaşının doğum gününü kutladı ve ben onu göremedim. "ben erkek olduğum için bana geliyor" dedi ama inanmadım. böyle bir durumu duyan ya da benim de onun hareketlerini nasıl görebileceğimi bilen var mı?

facebook da yeni bi şey var sanırım onunla ilgili. sizi yakın arkadaş listesine eklemiş olabilir öyle olunca yaptığı her şey bildirim olarak geliyor. ben de kardeşimi ekledim o listeye ve yaptığı her şey bildirm olarak geliyor bana

evet yakın arkadaş olayını biliyorum. beni yakın arkadaş olarak eklememiş, ben onu ekledim ama malum doğum günü tebriğini yine de göremedim :/

Görüyormuş dediniz. Nerden duydunuz, gözünüzle gördünüz mü? Yorum yazınca beğenince kenarda çıkıyor. Ama başka da yok sanki ya.

gördüğünü biliyorum, geçen gün beğendiğim bir fotoğraftan bahsetti, ordan.
yanda da bildirim çıkmadı :/

Valla bilemiyorum. Ben yorum yazan arkadaşlarını sağ üst köşeden görüyorum. Bilen varsa söyler mutlaka.

sevgilinin profiline giriyosun arkadaş bölümüne gelince yakın arkadaşlar diye bi sekme var sen eklesende o senin eklediğini görmüyo ne yapsa bildirim olarak geliyo bende ekledim benimkini napsa haberim oluyo ama onun haberi yok :))

Son düzenleme:

az önce yakın bi arkadasımın faceyine girerek yaptım denedim ama bana yaptıklarım ile ilgili hiçbir bildirim gelmedi nedense :S

Sahte facemde denedim , yakın arkadaşlar ve bildirimler kısmına onay verdim. tüm bildirimler geldi hah :) iyi iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…