• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebookda durumlarımı beğenmekten kaçınanlar

berlin05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
55
0
0
İzmir
sizdede varmı böyle.100 den fazla insan var listemde.ama başkalarının paylaşımlarını beğeniyorlarken benimkileri beğenmekten kaçınıyorlar sanki.ben ne yaptımsa onlara.bazıları var 1 saniyede 10 kişi beğeniyo.ama bende güzel paylaşımlar yapıyorum.ben sevilmeyen bir insanmıyım.sinir olmaya başladım.:26:

Canım konunun yeri bura değil, moderatörler ilgilenir sanıyorum. Sorunun cevabına gelince, gönderilerinin beğenilmemesi ile sevilip sevilmemen arasında bir ilgi olduğunu düşünmüyorum. Normalde o insanlarla bir arkadaşlığın varsa, seni seviyor ve değer veriyorlardır zaten. Facebook herşeyin göstergesi değil, sen gerçek hayattaki dostluklarına bak.

Sanırım çok gençsin ve bize göre çok daha fazla sanal ortamla büyüdüğünüz için biraz şanssızsınız. Lütfen böyle şeyler düşünme sana değer veren insanlar elbette ki vardır ve hepsi her dakika facebook a girip beğeni yapmak durumunda değiller

sizdede varmı böyle.100 den fazla insan var listemde.ama başkalarının paylaşımlarını beğeniyorlarken benimkileri beğenmekten kaçınıyorlar sanki.ben ne yaptımsa onlara.bazıları var 1 saniyede 10 kişi beğeniyo.ama bende güzel paylaşımlar yapıyorum.ben sevilmeyen bir insanmıyım.sinir olmaya başladım.:26:

aynı durum ben de oluyo cnm:)))) ama face kullanmaktan sıkıldım kapattım ole bı derdım yok artık burası daha ıı :) ben de arkılarımın butun resımlerını yorumlarını begenırdım ama bana gelıce ıkı uc kısı begenırdı :)

evett canımmm yaa burası kesinlikle daha iyi:)) evet valla manyak bu insanlarrr

evet bitanem aynen ben de öle düşünüyorum.diğerleri nasıl başarıyo anlamış dğeilimmm

evet bitanem aynen ben de öle düşünüyorum.diğerleri nasıl başarıyo anlamış dğeilimmm

vala ben de anlamıyorum ıtıcı bulunuyoruz galıba dısardan :) mesela bana bı kac arkadasım uzaktan havalı duruyosun der ama hı ama hıc alakam yok vala ustelık havaları tıplerı de hıc sevmemm bızı de ole sanıyo da olabılırler cunku kımınle sonradan arkadas olsam bole soluyo

evet bitanemmm banada aynen sana dedikleri gibi diyolar.bende anlam veremiyorum.bende galiba iyiliğin dozunu kaçıranlardanım.nefret ettim herkesten

facebook vsvs gibi sosyal paylaşım sitelerini bu kadar ciddiye alırsanız hata yaparsınız ama....
gerçek dünya çoook başka...sanal gerçek değildir lütfen unutmayın....iletilerimin beğenilip beğenilmemesi hiiiiiç bişey ifade etmez hiç sayıp dertlenmedim kaç kişi beğenmiş kim ne demiş beğenip paylaşmak istediğimi paylaşırım iletmek istediğimi iletirim gerisi okuyanlara kalmış....

"iletilerim beğenilmiyo sevilmiyorum" çok saçma

evet bitanemmm banada aynen sana dedikleri gibi diyolar.bende anlam veremiyorum.bende galiba iyiliğin dozunu kaçıranlardanım.nefret ettim herkesten[/QUOTE aynen vala herkez demeyım ama ınanırmısın sımdı hıc cok yakın arkım yok hep dınleyen taraf oldugumdan kaynaklanıyo sanırım ıkı arkımlede bu yuzden bıtırdıgım arkadaslıgımı ve su an fakultede ole herkesle konusup sırlarımı anlatmıyorum naber nasılsın tarsında havadan sudan konusuyorum artık su ıkı sene ıcınde arkılıge daır bası dusuncelerım degıstı artık

evet bitanemmm banada aynen sana dedikleri gibi diyolar.bende anlam veremiyorum.bende galiba iyiliğin dozunu kaçıranlardanım.nefret ettim herkesten[/QUOTE aynen vala herkez demeyım ama ınanırmısın sımdı hıc cok yakın arkım yok hep dınleyen taraf oldugumdan kaynaklanıyo sanırım ıkı arkımlede bu yuzden bıtırdıgım arkadaslıgımı ve su an fakultede ole herkesle konusup sırlarımı anlatmıyorum naber nasılsın tarsında havadan sudan konusuyorum artık su ıkı sene ıcınde arkılıge daır bası dusuncelerım degıstı artık

bende böyleydimde işte bakma biraz katı olmaya başladım.delirttiler beni yahuuu:52:.isyan bayrağını çektimmmm:72: :Ddd ama herkesle muhabbet kurulmuyorda insanda dost arıyor nihayetindeee

bende böyleydimde işte bakma biraz katı olmaya başladım.delirttiler beni yahuuu:52:.isyan bayrağını çektimmmm:72: :Ddd ama herkesle muhabbet kurulmuyorda insanda dost arıyor nihayetindeee

evet bazen arıyo ınsan herkese dokemıyosun ıcını sonucta ya cnm bu arada ben scıkcası bazen arkılarımden sıkılkıyorum sana da oluyo mu bu ama tabı su an ıcın gecerlı degıl bu fıkrım herkesle konusuyorum sımdı de ole onume gelenle dedıgım gıbı havadan sudan

evet bazen arıyo ınsan herkese dokemıyosun ıcını sonucta ya cnm bu arada ben scıkcası bazen arkılarımden sıkılkıyorum sana da oluyo mu bu ama tabı su an ıcın gecerlı degıl bu fıkrım herkesle konusuyorum sımdı de ole onume gelenle dedıgım gıbı havadan sudan

canım bende aynen senin gibiyim.öyle havadan sudan konuşuyorum.çok sıkıcı insanlar.zaman geçirmek maksatlı yaniii..bende sıkıldım dediiin gibi

Back