• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Facebook'a üye misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Facebook'a üye misiniz?

• Evet! Hastasıyım.

OY: 32 37,2%
  • Evet ama pek girmem.

OY: 17 19,8%
  • Hayır...

OY: 37 43,0%

• Ankete Katılan
    86
Evet, herkesi buldum orada!!!

evt canım bende üyeyim.hiçbi zararı yok.sosyalleşmenin farklı bi yanı.aradığın herkesi bulabiliyosun.memnunum.

hayırrr... sonuna kadar direnen insanlardan biriyimm.. facebook çok yuva yıktı gördüm:delphin: hiç gerek yok o yüzdenn:delphin:

hayırrr... sonuna kadar direnen insanlardan biriyimm.. facebook çok yuva yıktı gördüm:delphin: hiç gerek yok o yüzdenn:delphin:

gerçektenmi canım ya bilmiyordum ben üyeyim ama farklı bi isimle sırf sevdiğim kişi oraya üye ve benim üye olmamı istemiyo diye meraktan oldum ama ne yazıkki buldu nasıl bulduysa bende şaşırdım:1shok:doğrudur inanırım yuva yıktığına öyle arkadaşlık ortamlarına üye olmamak gerekiyo ya sen ne kadar titiz düşünsende bi o kadar da titiz düşünmeyen insanla dolu a.s.

üye degilim:1closedeyes: zaten ilkokul arkadaşlarımın hepsini her zaman görüyorum lisedekilerde aynı memlekete gidince iş yerlerinde ziyaret ediyorum adamın aklında varsa zaten internetede gerek yok her şekilde yaparşakkıdı

Üye değilim, olmayı da düşünmüyorum açıkçası...

Hayir degilim ...hic isim olmaz .

evet üyeyim.............

karsıydım ve insanalrın sevgili bulmak adına kullandıklarını düşünüyordum yalnız üye olunca anladım ki bilinçli insanın işine yarıyor..sevdiklerin özlediklerin karsına cıkıyor ilkokul öğretmenimi bulmam mesela ve arkadaslarımı sohbe tetmek eskileri hatırlamak vay be ne günlerdi demek güzelmiş doğrusu ya...internet de böyle değil mi işe yarıyor ama kötüye kullanan d acok yani facebook yuva yıkmıyor arkadaslar facebookta nette yapan adam her yerde yapar içinde varsa facebookun ne sucu var?

ben ve nişanım üyeyiz canım....
çocukluğuma dair simaları unutulmaya yüz tutmuş isimleri bile hatırladım,budlum çıkardım, hatta kimisiyle görüştüm...
kullanmasını bilene zararsız...

sana katılıyorum arkadaşım. herşeyde olduğu gibi facebook u da kullanmayı bilirsek sakıncası yok. eski dostlara ulaşmak da çok hoş.ben üyeyim.

bende üyeyim. hatta çokta seviyorum o siteyi.
kullanmasını bildikten sonra ve profil kısıtlaması yaptıktan sonra zararsız diye düşünüyorum.

bende üyeyim yeterki kullanmasını bil :)

Konu hortlamış :1::1:

hayır deyilim ...istemiyorumdaa

üye değilim .. ahh ahh nerde o telefon numaraların istendiği,arkadaşlarla sosyal olduğumuz o zamanlarr :85:

eskiden üyeydim ama zararsız olsada eşimle tartışacak çok ayrıntılar olurda facede o yüzden kapattım şimdi derdimiz yok şükür yani facebook olmasada olur...

Back