• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Facebook'a üye misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Facebook'a üye misiniz?

• Evet! Hastasıyım.

OY: 32 37,2%
  • Evet ama pek girmem.

OY: 17 19,8%
  • Hayır...

OY: 37 43,0%

• Ankete Katılan
    86
üyeydim..
ama davet gelmeye başlayınca tanımadığım kişilerden sildim kaydımı..
bana biraz saçma geldi bu facebook olayı..:1ninca:
yani bağımı koparttığım kişilerle yada bir şekilde yollarımın ayrıldığı kişilerle sonra buluşmak ne bilim çok da hoşuma gitmedi yani..kaydirigubbakcemile4

Bende üyeyim.Ve çk memnunum yıllardır görmediğim arkadaşlarımla buluştum görüştüm.İstemediğiniz sürece istemediğiniz kişilerin arkadaşlığını kabul etmiyorsunuz zaten.Kişisel bilgilerinizi ifşa etmeniz sizin elinizde ben adımı soyadımı vede doğum tarihimi yazdım yeterli oldu zaten.Resim yüklemek zorunda hiç değilsiniz.Benim için en güzel yanı uzun yıllardrı görmediğim arkadaşlarımla hiç o kadar ara vermemiş gibi kaldığımız yerden devam etmek hemde hepimiz çoğalmış olarak:))

bende üyeyim ve cok memnunum diger arkadaslarında dedigi gibi cok eski arkadaslarımı buldum hatta görüstügüm bile oldu sanki 11 12 yıldır hiç ayrılmamısız gibiydi orta ve liseyi zaten görüyodum ama ilkokulu baska yerde okudugm için cok ii oldu benm için sizi ekleyenleri kabul edip etmemek sizin elinizde ayrıca gizli yaptıgınızda resimlerinizi profilinizi arkadas grubunuzda olmayan kimse görmüyr sadece isim ve küçük bi resim bu yönden bence cok ii

Aha bu salak kermit, salak krocan ve salak İlona yüzünden artık üye değilim.gamyoncuiremsu

zuhahahahahahahah
sabah sabah nerden getirdin aklıma :roflol::roflol::roflol:
ah benim sazan kuzum, saf kuzum :teselli: :roflol::roflol::roflol::lepi:

üye değilim...ben zaten bağımı koparmak istemediğim arkadaşlarımla görüşüyorum ..beni bulmak isteyen de bulur sanırım üye olmadan da:kahve:

bende üyeyim hatta bağımlısıyım da diyebilirim bi çok kişiyi buldum fesbukdan:)

bende üyeyim baştan pek sevmedim ama şimdi ilkokul arkadaşlarımı falan buldum yıllardır görüşmediğim kişiler hoşuma gitmeye başladı...

Evet ama adim gizli, yani farkli..sadece bakim kimler var diye kayit oldum

ewet ama pek girmeyenlerdenim........

evet üyeyim
bi ara kapatmıştım ama tekrar açtım
çok güzel oyunlar var boş vakitlerimde oyun oynuyorum hep
arkadaşlık sitesi olarak değilde oyun sitesi olarak kullanıyorum ben :delphin:

üyeyim. hatta feysbuk taki KK'ya da üyeyim.

hayır üye değilim birini aramak istediğimde kuzenimin hesabını kullanıyorum..

evet yeni üye oldum ama daha kimseyi bulamadım 5 yıldır görüşmediğim kuzenim dışında

üyeydim ama facebooku amacı dışında kullananlar yüzünden sildim..

üyeyim ilkokul ortaokul lise derken birsürü arkadaşımı buldum hatta toplaşıp görüştük bile:)ben çok seviyorum orda vakit geçirmeyi sık sık takılırım

hayır deilim.. üyeliğim vardı ama iptal ettim.. girmiyordum pek zaten .. :icecream:

üye değilim hiçde eksikliğini hissetmedim:1closedeyes:

ben üyeyim...
çok meraklısı değildim ama facebook üzerinde çete savaşları diye bir oyun var bağımlı oldum onun yüzünden kaydirigubbakcemile5

eklıım senı ceteme bende flaket cete savascısı oldum:1ninca:
esım ve ben ıkımızde uyeyız mutluyuz huzurluyuz:içelim:

Back