Facebook şifresini vermiyor beyfendi !

Bana kalırsa yanlış oynuyorsunuz. Resmen olduğunuz yerde sinirden kudura kudura adamın egosunu şişirdiniz. Sen beni arama vs demişsin o da tamam yazmış çünkü bal gibi biliyor delirdiğini. Sen şimdi bunun üstüne "sadece tamam ha?! demek bu kadar basitmiş" vs gibi klasik bir mesaj yazmaya kalkma. Uzaktan izle sadece. Madem postayı koydun aramayacaksın sormayacaksın arkadaşım. Gelirse senindir, gelmezse geçmiş olsun.

Kolay olmuyor işte rahat olamıyorum ben o konularda kendi kendimi yedim dün geceden beri gram uyku girmedi gzüme fazla takıntılıyım farkındayım ama yapamıyorum..neyse teşekkür ederim yardımların için

Sen boyle gidersen iki gune kadar ona yalvarirsin demedi deme. Lacka iliskilerden hayir gelmez. Bu duruma getirmeyecektin.

Son düzenleme:
ben bu şifre verme olaylarını şahsen çok dogru bulmuyorum ne sen onunkini ne o seninkini alsın .ama şurda takıldıgım bi konu var msjların okutmuyor diyosun eger yanında msjı açıp cevap veriyorsa tamam ama telefonu alıp gizli gizli msj atıp gizliyorsa vardır onda bi iş tavrını koymalısın ve şifreni degiştirmelisin

konun bende tamamen şok etkisi yarattı

1) Dün akşam 7'den beri konuşmadık diye yazmışsın, yazdığın saat: sabah 7. sanki aradan haftalar aylar geçmiş gibi. çok büyük bir olaymış gibi. yani aradan sadece 12 saat geçmiş, bunun 8 saati uyku desek, adam 4 saattir rahat bir nefes alıyor demekki, yazık

2) Sana facebook şifresini vermek zorunda değil, onun telefonunu kurcalayamazsın, bu izinsiz kimsenin ceplerine bakamazsın gibi bir kuraldır. Büyük kabalık ve saygısızlık.

3) Ona şifrelerini vermişsin ya da o istemiş, hemen buradan çık ve bütün şifrelerini değiştir ve kimseye de verme. Ayrıca o da senin telefonunu kurcalayamaz, tıpkı senin çantanı ceplerini gizli gizli karıştırmasının büyük kabalık ve saygısızlık olacağı gibi bir şey bu da.

(ilişkiler çok garipleşti artık. bizim zamanımızda saygı vardı. kimse kimseden özel şifresini isteyemezdi diye babaanne moduna gireceğimi sandınız dimi kandırdım ama yukarıdaki 3 maddede sonuna kadar çok ciddiyim, ilişkilerde biraz ciddiyet lütfen, böyle yaklaşımları bir daha duymamış olalım)

Bu facebook şifresi verme, telefonuna bakma olaylarına oldum olası karşıyım. Karşındaki eşinde olsa onu ipotek altına almıyorsun ya, onunda özeli olacak, o da ayrı bir şahsiyet, kişilik sahibi, onunda bir hayatı var. Ne zaman ki sana bariz hata yaptı(aldatma, hayati önem taşıyan bir yalan yada bunlara benzer yanlışlar) o zaman çekersin kenarı adam akıllı konuşursun, derdini öğrenirsin yada bir şekilde anlayabilmek için farklı yöntemler kullanırsın. Ama inada bindirip yok face şifresi alma, yok telefonlarını kurcalama ancak 12-13 yaşındaki çocukların yapabileceği bir eylem diye düşünüyorum..

Ne eşimin ne sevgilimin benden gizli hiçbirşeyi olamaz. Ben o kadar rahat değilim ve ben herkesin özel hayatı olacak diye bir düşünceye sahip de değilim. Özel hayatı şifre saklayarak olamaz efendim öyle. Çıkar arkadaşlarıyla gezer anlarım ama öyle face de telefonda özel hayatı olamaz . Eski sevgileleriyle konuşsun ozaman özel hayatmış ya.
Belli ki bişey saklıyor mesele sadece face de değilmiş telefonunu saklıyormuş, ısrarla vermemesi benim aklıma başka birşey getirmezdi. ve en büyük sorun facede eski sevgililerinin olması . Onlarla konuşmadığını sanmıyorum . Ben öyle eski sevgiliden dost olur masalına da inanmıyorum.
Ayrıca güven öyle olmaz , kartlar açık olacak ki sen güvenmeyi öğreneceksin.
Erkek arkadaşımdan hat detayına bakmak için şifresini istedim . Amacım bakmak da değil sadece tepki ölçmekti , sen bana güvenmiyor musun demedi verdi şifreyi . Ama ben bakmadım :) Çünkü korkmadı ve güvenimi kazandı. İşte güven böyle kazanılır.
Şifre ve bişeyler saklayarak sen bana güvenmiyor musun muhabbeti boş diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin bana güvenmemeye hakkın yok.

Vay be lafa bak. Sanki sen benim yanımda ben lütfettiğim için varsın demek gibi bir şey bu.
Ben olsam öyle duygulu tripli mesajlar yerine yüzüne bakmam. Bir de sevgili diye yüz veriyorsunuz şunlara ya
Egosu tavan yapmış

Maalesef adamın bi taraflarını kaldırmışsın kendini birşey sanıyor. Koyduğun tavrın bile geçici olduğunu düşünüyor -ki ordan geliyor bu rahatlık da bence. Çok fazla taviz vermişsin zira adam resmen çifte standart uyguluyor. Kendisi şifresini vermesin ama senin hayatına her şekilde görüştüğün insanlara kadar müdahale etsin. Ben de şifre alıp verme olaylarına sıcak bakmam ama bu adam durumu abartmış bence ve hatta eminim ki gizlediği birşeyler var. Kaldı ki o pek değerli eski kız arkadaşını silmeye eli gitmiyor bu bile başlı başına bir tartışma sebebi. Eski sevgilinin ne işi var ya face'inde bu kabul edilebilir birşey değil. Asla geri adım atma bence sonuna kadar devam ve bu yolda herşeyi de göze al kaybeden o olur.

Son düzenleme:
şahsen facede şifre verilmesine karşıyım.
işte bir neden.
geçen gün bir kız arkadaşım özelini yazdı bana. derdini anlattı.
bende yorum yaptım falan. sonrada çıktım faceden
hadi diyelim erkek arkadaşımda face şifrem var. girdi okudu.
şimdi bu kız arkadaşıma ayıp değilmi. bana bir sırrını verdi. gitti bir erkek okudu.
ha her mesajı silersem zaten şifreyide vereyim. o zaman ha şifre almış ha almamış. bir şey bulamaz.
ama ya o mesajları silmeden çıkmışsam..
kızın özelini yabancı bir adam okudu. güzelmi. değil.
insanız her konuşmayı siliemeyebiliriz. yada ani çıkarız unuturuz. ,
özelle kastım bu benim. benim özelim değil çünkü. o dostumun bir sırrı. bana güvenmiş yazmış. ama onu biri daha okuyor.
hoş mu.
asla

Son düzenleme:
Bu işin sonunun nereye varacağı belli..Eğer sevgilin zaten olgun biri olsaydı sana "bana güvenmeme lüksün yok" demezdi.. Ve senden şifreyi aldığı gibi kendi şifresini de vermeliydi..
Bi ilişkide fedakarlık, şeffaflık tabiki güzel bişey ama karşılıklı olursa..
Şimdi o asla geri adım atmayacak çünkü haksızlığı kabul ettiği an senin abartıp daha çok şey isteyeceğini düşünüyor.. Sende hemen bütün şifrelerini değiştir hatta onuda face de kısıtla.. Bi süre arama sorma kendinin tut.. Yoksa üzülen sen olacaksın..

Egerki gizledi birseyden süpeleniyorsan kendine yeni bi face ac ve dene onu... Nasil bi mantik bu ya telini bile vermemezlik...

telefonun vermiyo derken, telefon numarasını değilde karıştırılmak üzere telefonunu vermiyo demek istedi sanırım

sadece derdi okuyabildim, bir de yazdığım sayfadaki yorumları bu nedenle yanlış bir şey yazarsam kusura bakmayın.
ben ilişkiler nasıl böyle yaşanıyor anlayamıyorum. yargılamıyorum, anlayamıyorum sadece. ben kocamla sevgiliyken de nişanlıyken de evliyken de herkesin kendi şifresi kendi face, twitter hesabı, e-mail kullanımı vardı. ben eşimin hiç telefonunu karıştırdığımı da hatırlamıyorum, yıllarca yanımda dursa kim aramış, kimi aramış diye bakmak aklıma gelmez. ben maaşını bile takip etmem eşimin. bunda Allah'a şükür eşimin şu ana kadar bir yanlışını görmememin etkisi olabilir, saçma işler yapsaydı ben de belki böyle şifre olaylarına girerdim ama bence bu hayatlara bu kadar girilmesi ilişkileri yıpratıyor ama tabi güven 1 kere sarsıldıysa, toparlamak zor.

Bazı durumlarda eşler birbirine nefes alacak kadar alan bırakmalı. Facebook, mail, twitter vs. şifrelerinin bilinmesini doğru bulmuyorum. Birbirinizi çok sık boğaz ederseniz başka bir yerden sorun patlak verebilir.

Sen boyle gidersen iki gune kadar ona yalvarirsin demedi deme. Lacka iliskilerden hayir gelmez. Bu duruma getirmeyecektin.

Bu kanıya nerden vardınız acaba ? yalvarırmışım... kafama takmam irdelemem yalvaracağım anlamına mı geliyor bunu da nerden çıkarttınız ? :) Allaha şükür bugune kadar kimseye hiçbir konuda yalvarmadım yalvarmam da.

Bence de yalvarmasan dahi adamin umusamazligi karsisinda sinirlerine hakim olamayip tekrar iletisime gececekmissin gibi geliyor. Bunu da simdiye kadar sogukkanli olmayip adamin oyununa gelmenden cikartmis olabilir arkadas.

Bence de yalvarmasan dahi adamin umusamazligi karsisinda sinirlerine hakim olamayip tekrar iletisime gececekmissin gibi geliyor. Bunu da simdiye kadar sogukkanli olmayip adamin oyununa gelmenden cikartmis olabilir arkadas.

Iletisime gececek, cocuk cevap vermeyecek, bu daha deli olacak hakaret edecek, sonunda cevap versin diye yalvaracak . Umarim boyle olmaz tabi, kizlarin kendilerini kucuk dusurmesini gormek istemiyorum.

kesinlikle çok haklısınız, katılıyorum...

Ben en yakın arkadaşıma dahi şifremi vermekten çekiniyorum ya mesajlarım, konuştuklarım bana özel
Benim kk üyeliğimi bile kimse bilmez, bilmesini istemem
Bazı şeyler özel kalmalı ya
Birbirinize güvenmiyorsanız sevgili de olmayacaksınız

Son düzenleme:

Yahu bu nasıl mantıktır anlamak mümkün değil.

Elbette ki herkesin özel hayatı olacak diye bir durum yok:
Aşkım cicim haricinde idealleri, işi gücü olan, biz hayatlarına girmeden çok önceden kıymet verdikleri insanlarla medeni iletişimlerini bıçakla keser gibi kesmeyen, hangi sohbeti nerede bitireceğini bilen, düzgün, doğru, sözüne güvenilir insanların özel hayatı olabilir. Şifresini verince kendini dürüst sayan, vıcık vıcık bir tavırla cep telefonunu karıştırdığım, benim mesajlarını okuyup güya yorumlayabileceğim kadar yüzeysel/düz bir sohbeti olan bir adamla evli olduğumu, çocuklarımın böyle bir ilişkiye doğduğunu düşünmek bile istemiyorum şahsen.

Bütün kartların açılması demek cep telefonu ya da facebook da değil ayrıca. Kalbinin derinliklerini, zihninden geçenleri de okuyabiliyor muyuz? Mesele karşınızdakinin göbek bağıyla size bağlı olmadığını bilip hatalarıyla sevaplarıyla kabul etmekte. Denge olumludan yanaysa içiniz rahattır, değilse zihin okuyan çipler yerleştirene kadar bu kadar rahat olmayın derim. Uuu.. belki telepatiyle anlaşıyordur eski sevgilileriyle kimbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…