Bana bahanelerle gelme ya gerçekten.Bundan sonra da ne şifreni istiyorum nede kızlrı silmeni bi önemi kalmadı cidden tasmaya başladım elin kızları ne kadar kıymetliymiş pes..hatta beni arama mesaj atma onlarla konuş ayıp olmasın işin falan düşer yardım etmezler sonra yazım cevap olarak tamam yazmış bu kadarmış kızlar bu kadar basit :) ben size yardımlarınız destekleriniz için teşekkür ederim sağolun
Kolay olmuyor işte rahat olamıyorum ben o konularda kendi kendimi yedim dün geceden beri gram uyku girmedi gzüme fazla takıntılıyım farkındayım ama yapamıyorum..neyse teşekkür ederim yardımların için
Egerki gizledi birseyden süpeleniyorsan kendine yeni bi face ac ve dene onu... Nasil bi mantik bu ya telini bile vermemezlik...
Sen boyle gidersen iki gune kadar ona yalvarirsin demedi deme. Lacka iliskilerden hayir gelmez. Bu duruma getirmeyecektin.
Bu kanıya nerden vardınız acaba ? yalvarırmışım... kafama takmam irdelemem yalvaracağım anlamına mı geliyor bunu da nerden çıkarttınız ? :) Allaha şükür bugune kadar kimseye hiçbir konuda yalvarmadım yalvarmam da.
Bu kanıya nerden vardınız acaba ? yalvarırmışım... kafama takmam irdelemem yalvaracağım anlamına mı geliyor bunu da nerden çıkarttınız ? :) Allaha şükür bugune kadar kimseye hiçbir konuda yalvarmadım yalvarmam da.
Bence de yalvarmasan dahi adamin umusamazligi karsisinda sinirlerine hakim olamayip tekrar iletisime gececekmissin gibi geliyor. Bunu da simdiye kadar sogukkanli olmayip adamin oyununa gelmenden cikartmis olabilir arkadas.
en güzeli o verene kadar sizde şifrenizi değiştirin. vermiyorsa ,ben özel mesajlarını okuyamıyorum nerden bileyim senin özelden birileriyle görüşmediğini deyin.vermeyeceksen benimkinide bilemeyeceksin dersiniz.
bulmuş yolunu sevgiliniz. kendini çok zeki zannedenlerden. ama değil. sadece bencil.
ha bir ek.
face vs,şifre verilmesiinden hiç hoşlanmıyorum.
nedenleri bir kaç tane.
ilki kendim için. böyle kız arkadaşlarım var. kkdan tanıdıklarım falan. veriyor erkek arkadaşına şifresini...iyide benim paylaştıklarımı,resimlerimi neden elin adamı görsün. hoşuma hiç gitmiyor bu tarz davranışlar.ben neden sadece arkadaşlar yaptım o zaman. açardım duvarımı.görsün millet.
kızıyorum böyle yapanlara.
diğer düşüncemde. şifre özeldir. tel gibi. kurcalanması hoşuma nasıl gitmezse telefonum, faceiminde istemem. ben kız arkadaşlarımla özelden mesajlaşıyorum. onlar sorunlarını konuşuyorum zaman zaman.. özellerini falan. neden erkek arkadaşım bunu okusun. bu o kız arkadaşımada ayıp.hiçte hoş değil
Ne eşimin ne sevgilimin benden gizli hiçbirşeyi olamaz. Ben o kadar rahat değilim ve ben herkesin özel hayatı olacak diye bir düşünceye sahip de değilim. Özel hayatı şifre saklayarak olamaz efendim öyle. Çıkar arkadaşlarıyla gezer anlarım ama öyle face de telefonda özel hayatı olamaz . Eski sevgileleriyle konuşsun ozaman özel hayatmış ya.
Belli ki bişey saklıyor mesele sadece face de değilmiş telefonunu saklıyormuş, ısrarla vermemesi benim aklıma başka birşey getirmezdi. ve en büyük sorun facede eski sevgililerinin olması . Onlarla konuşmadığını sanmıyorum . Ben öyle eski sevgiliden dost olur masalına da inanmıyorum.
Ayrıca güven öyle olmaz , kartlar açık olacak ki sen güvenmeyi öğreneceksin.
Erkek arkadaşımdan hat detayına bakmak için şifresini istedim . Amacım bakmak da değil sadece tepki ölçmekti , sen bana güvenmiyor musun demedi verdi şifreyi . Ama ben bakmadım :) Çünkü korkmadı ve güvenimi kazandı. İşte güven böyle kazanılır.
Şifre ve bişeyler saklayarak sen bana güvenmiyor musun muhabbeti boş diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?