Facebook şifresini vermiyor beyfendi !

Malesef ki bende bu şekilde olmasını istemezdim ama inanın çok katı davranıyor ve söylediğim gibi eskilerden kızlar var listesinde beni şüphelendiriyor

ben olsam o kızları listenden silmedikçe şifremi vermeyeceğim derim. katı ol biraz!!!!

Aynen...Bende bunu anlamiyorum. Birsey yapacak olan sahte hesap alir yapar, bir tek sifreyle mi koruma altina mi aliniyor hersey. Birseyler de ozel kalsin. Benim sifrelerimi kimse bilmez. Sevgiliyle, kocayla bunlar yuzunden yuz goz olmaya gerek yok. Herkesin kendi alani kendine.

Her insanın ilişkileri aynı olacak diye bir kaide yok ki .
Benim standartlarım budur ben bunu yaşıyorumdur. .
Sonuçta hiç bir birey birbirinin aynısı değil .
Ben sevgilimin eski sevgileriyle konuşma ihtimalini bilerek yaşayamam.
Elbette insan beynine müdahale edemiyoruz yorumum da ki herşeyle dalga geçen tavrınıza mana veremedim nedense .
Benim gönlüm böyle rahattır ben ilişkimi bu düzen üstüne götürürüm , bu kişinin tercihidir.
Benim tercihim sizin küçümseyici uslubunuzda belirttiğiniz bu vıcık vıcık ilişkiden yana .
Ben elit değilimdir , benim yaşam standartım düşüktür belki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkesin karakteri farklıymış demek ki bunu anlıyoruz.Benim ilişkimde gizli saklı olamaz ki eski sevgilileri ekli olduğu halde bana o şifre verilmiyorsa ben şüphelenirim huzursuz olurum arkadaş.Sizin başınıza böyle bi olay gelse herkesin kendi alanı kendine yüz göz olmaya gerek yok diyeceğinizi hiiç zannetmiyorum.

Gelmedigini ne biliyorsun. Sifrem bana aittir kimseye vermem. Onunkini de almam. Simdi daha mi iyi oldu, bozustunuz, buyuk ihtimal sen arayacaksin cunku ona yeterli kozu vermissin, zayif noktani biliyor.

Gelmedigini ne biliyorsun. Sifrem bana aittir kimseye vermem. Onunkini de almam. Simdi daha mi iyi oldu, bozustunuz, buyuk ihtimal sen arayacaksin cunku ona yeterli kozu vermissin, zayif noktani biliyor.

Geldiyse eğer aynen o şekilde mi tepki verdiniz tebrikler doğrusu ben o kadar geniş olamıyorum..Söylediğim gibi herkesin karakteri farklı siz vermem dersiniz başka biri vermekte bi mahsur görmez..Ayrıca benim verdiğim koz nedir söyler misiniz ?? sanki ilişkimizin içindesiniz de kozdan tutun zayıf noktama kadar biliyorsunuz :))

peki diyelim ki çok direttin, sonunda başardın telefonunu eline aldın her gelen mesajı okuyabilir kıvama geldin, facebook twitter msn şu bu bütün hesaplarının şifresini aldın...

peki içindeki "acaba ?" kuşkusu geçecek mi?

nereden bileceksin belki başka facebook msn twitter hesapları var, belki senin bilmediğin bir telefon hattı var. bunları nereden bileceksin? bunun sonu yok ki.

burada çok okuyoruz eşimin sevgilimin bütün şifrelerini bilirdim cep telefonu elimden düşmezdi şok oldum benim bilmediğim bir hesabı varmış oradan eski sevgilileriyle konuşuyormuş, hesabında dolu kız kayıtlıydı olaylarını... yani tam anlamıyla denetleyemeyeceksin hiçbir zaman. sen istediğin kadar "bir olmaya" çalışsan da onun her zaman kutsal yalnızlığı, kendi alanı, özeli olacaktır.

bence çok sıkarsan patlak verir bir yerden. adamın aklında olmasa niyeti olmasa bile aklına düşürürsün.

rahat olmalısınız, iki taraf da rahat olmalı. birbirinize güvenmelisiniz.

Son düzenleme:
o sana şifresini vermiyosa sende şifreni değiştir bi daha faceine girmesin

Genis olmak? Ben asla genis biri degilim. Aciktan degil, gizliden izlerim. Yuz goz olmam, koz da vermem. Iliskini bilmem icin iliskinin icinde bulunmama gerek yok, burda yazdiklarin yeterli. Sanirim hirsini benden cikaracaksin ben kacayim

o sana şifresini vermiyosa sende şifreni değiştir bi daha faceine girmesin

Değiştirdim ayrıyetten şifresini istemekten vazgeçtim oturup sakince düşündüm yapmak istesde herşekilde yapar.yeni hesap alır yüzyüze görüşür vs yeter ki bi insan yapmak istesin.ayrıca kızla görüşmediğinide biliyorum söylemiştim dayısı avukat bunun için arkadaşıma yardım ediyor tabiki başka avukat yok mu var ama bu zamana kadar sadece o insanla çalışmış güvenmiş kopmak istemiyor .Bu isteme işi inada bindi sadece direnmesi beni daha çok sinirlendiriyor ayrıyetten hiç içimde güvensizlik yokken şüphe yaratıyor o sebepten dolayı istiyordum ama vazgeçtim.

Son düzenleme:
Genis olmak? Ben asla genis biri degilim. Aciktan degil, gizliden izlerim. Yuz goz olmam, koz da vermem. Iliskini bilmem icin iliskinin icinde bulunmama gerek yok, burda yazdiklarin yeterli. Sanirim hirsini benden cikaracaksin ben kacayim

Hmm sanırım gizliden izlemektense böyle olması daha iyi diye düşünüyorum. Ne münasebet sizden neden çıkartayım hırsımı siz düşüncelerinizi paylaşmak istemissiniz fakat ben yalvaracaksın,koz vermişssin gibi laflarınızdan hoşlanmadım.Selametle iyi akşamlar :))

Son düzenleme:

Bende senin tavirlarindan hoslanmadim ama belki yardimci olurum diye yazdim. Daha kucuksun,tecrubesizsin gorecegin, ogrenecegin cok sey var. Ne demek istedigimi ileride (belki bir ay icinde) anlayacaksin. Gizliden kastim 7/24 kimseyi izlemem. Suphelendigim birsey varsa icabina bakarim. Konu ben degildim degil mi, konuyu acan sendin. Ben de kendime gore yorum yaptim. Daha da fazla yorum yapmam gereksiz cunku isine geldigi gibi anliyorsun. Iyi aksamlar.

Duygularımız karşılıklıymış demek ki :)) görüşleriniz için teşekkürler iyi akşamlar :)

o ne ya şifre al ver. saçmasapan şey.
sen de şifreni değiştir. çocukmusun ki seni denetlesin.
benim sevgilim şifremi istedi sözde kibarca iyiliğim için falan filan... direk hayır dedim.
güvenmediğiniz adamlarla niye sevgilisiniz zaten. aldatan hertürlü aldatır. sevgiline de tesüf ederim bildiğin hakaret bu.

yorumları okuyorum tek tek ama bu yorum benim çok sinirimi hoplattı. bende karşıyım şifre verilmesi olayına telefon karıştırılmasına. 2 yıllık ilişkim var birbirimizde şifrelerimiz de yoktur telefonda karıştırmayız ama telefonumuza mesaj gelince veya çalınca da saklamayız yani. ve size diyor ki sen benim istemediklerimle görüştün ... eee tamam da arkadaşım sen el alemin kızını (sözde) dayısı avukat diye listende tut lazım oluyor de. her haltı sakla her naneyi ye . senin bana güvenmeme hakkın yok de. oldu şekerim . NE GÜZEL İSTANBUL BE... benim listemdekiler -afedersin ama- b** çuvalından çıkma sanki hayret bir şey. bana da lazım oluyor ki ekli de mi ama ? böyle yapan erkeğe kısasa kısas yapacaksın ben bunu bilir bunu söylerim . Dünyayı bir tersten görsün hele aklı başına gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…