- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
Malesef ki bende bu şekilde olmasını istemezdim ama inanın çok katı davranıyor ve söylediğim gibi eskilerden kızlar var listesinde beni şüphelendiriyor
Yahu bu nasıl mantıktır anlamak mümkün değil.
Elbette ki herkesin özel hayatı olacak diye bir durum yok:
Aşkım cicim haricinde idealleri, işi gücü olan, biz hayatlarına girmeden çok önceden kıymet verdikleri insanlarla medeni iletişimlerini bıçakla keser gibi kesmeyen, hangi sohbeti nerede bitireceğini bilen, düzgün, doğru, sözüne güvenilir insanların özel hayatı olabilir. Şifresini verince kendini dürüst sayan, vıcık vıcık bir tavırla cep telefonunu karıştırdığım, benim mesajlarını okuyup güya yorumlayabileceğim kadar yüzeysel/düz bir sohbeti olan bir adamla evli olduğumu, çocuklarımın böyle bir ilişkiye doğduğunu düşünmek bile istemiyorum şahsen.
Bütün kartların açılması demek cep telefonu ya da facebook da değil ayrıca. Kalbinin derinliklerini, zihninden geçenleri de okuyabiliyor muyuz? Mesele karşınızdakinin göbek bağıyla size bağlı olmadığını bilip hatalarıyla sevaplarıyla kabul etmekte. Denge olumludan yanaysa içiniz rahattır, değilse zihin okuyan çipler yerleştirene kadar bu kadar rahat olmayın derim. Uuu.. belki telepatiyle anlaşıyordur eski sevgilileriyle kimbilir...
Yahu bu nasıl mantıktır anlamak mümkün değil.
Elbette ki herkesin özel hayatı olacak diye bir durum yok:
Aşkım cicim haricinde idealleri, işi gücü olan, biz hayatlarına girmeden çok önceden kıymet verdikleri insanlarla medeni iletişimlerini bıçakla keser gibi kesmeyen, hangi sohbeti nerede bitireceğini bilen, düzgün, doğru, sözüne güvenilir insanların özel hayatı olabilir. Şifresini verince kendini dürüst sayan, vıcık vıcık bir tavırla cep telefonunu karıştırdığım, benim mesajlarını okuyup güya yorumlayabileceğim kadar yüzeysel/düz bir sohbeti olan bir adamla evli olduğumu, çocuklarımın böyle bir ilişkiye doğduğunu düşünmek bile istemiyorum şahsen.
Bütün kartların açılması demek cep telefonu ya da facebook da değil ayrıca. Kalbinin derinliklerini, zihninden geçenleri de okuyabiliyor muyuz? Mesele karşınızdakinin göbek bağıyla size bağlı olmadığını bilip hatalarıyla sevaplarıyla kabul etmekte. Denge olumludan yanaysa içiniz rahattır, değilse zihin okuyan çipler yerleştirene kadar bu kadar rahat olmayın derim. Uuu.. belki telepatiyle anlaşıyordur eski sevgilileriyle kimbilir...
Aynen...Bende bunu anlamiyorum. Birsey yapacak olan sahte hesap alir yapar, bir tek sifreyle mi koruma altina mi aliniyor hersey. Birseyler de ozel kalsin. Benim sifrelerimi kimse bilmez. Sevgiliyle, kocayla bunlar yuzunden yuz goz olmaya gerek yok. Herkesin kendi alani kendine.
Herkesin karakteri farklıymış demek ki bunu anlıyoruz.Benim ilişkimde gizli saklı olamaz ki eski sevgilileri ekli olduğu halde bana o şifre verilmiyorsa ben şüphelenirim huzursuz olurum arkadaş.Sizin başınıza böyle bi olay gelse herkesin kendi alanı kendine yüz göz olmaya gerek yok diyeceğinizi hiiç zannetmiyorum.
Gelmedigini ne biliyorsun. Sifrem bana aittir kimseye vermem. Onunkini de almam. Simdi daha mi iyi oldu, bozustunuz, buyuk ihtimal sen arayacaksin cunku ona yeterli kozu vermissin, zayif noktani biliyor.
Herkesin karakteri farklıymış demek ki bunu anlıyoruz.Benim ilişkimde gizli saklı olamaz ki eski sevgilileri ekli olduğu halde bana o şifre verilmiyorsa ben şüphelenirim huzursuz olurum arkadaş.Sizin başınıza böyle bi olay gelse herkesin kendi alanı kendine yüz göz olmaya gerek yok diyeceğinizi hiiç zannetmiyorum.
Geldiyse eğer aynen o şekilde mi tepki verdiniz tebrikler doğrusu ben o kadar geniş olamıyorum..Söylediğim gibi herkesin karakteri farklı siz vermem dersiniz başka biri vermekte bi mahsur görmez..Ayrıca benim verdiğim koz nedir söyler misiniz ?? sanki ilişkimizin içindesiniz de kozdan tutun zayıf noktama kadar biliyorsunuz :))
o sana şifresini vermiyosa sende şifreni değiştir bi daha faceine girmesin
Genis olmak? Ben asla genis biri degilim. Aciktan degil, gizliden izlerim. Yuz goz olmam, koz da vermem. Iliskini bilmem icin iliskinin icinde bulunmama gerek yok, burda yazdiklarin yeterli. Sanirim hirsini benden cikaracaksin ben kacayim
Hmm sanırım gizliden izlemektense böyle olması daha iyi diye düşünüyorum. Ne münasebet sizden neden çıkartayım hırsımı siz düşüncelerinizi paylaşmak istemissiniz fakat ben yalvaracaksın,koz vermişssin gibi laflarınızdan hoşlanmadım.Selametle iyi akşamlar :))
Bende senin tavirlarindan hoslanmadim ama belki yardimci olurum diye yazdim. Daha kucuksun,tecrubesizsin gorecegin, ogrenecegin cok sey var. Ne demek istedigimi ileride (belki bir ay icinde) anlayacaksin. Gizliden kastim 7/24 kimseyi izlemem. Suphelendigim birsey varsa icabina bakarim. Konu ben degildim degil mi, konuyu acan sendin. Ben de kendime gore yorum yaptim. Daha da fazla yorum yapmam gereksiz cunku isine geldigi gibi anliyorsun. Iyi aksamlar.
Peki empati kurar mısınız kendinizi benim yerime koyun sizin şifrelerinz var onda fakat siz isteyince sert bir şekilde redediyor her seferinde.mesajın kimden geldiğini söylemiyor etmiyor.ayrıca istemediğim geçmişinde ilişkisi olan kızlarda listesinde neymiş işi düşüyormuş bi kızın dayısı avukat lazım oluyormuş ne yani dayısı benim kuzenimle görüşmüyorsun o yüzden senin işini yapmam mı diyecek beni şüphelendiren şeyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?