• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook şifresini vermiyor beyfendi !

gerçekten bu erkeklere çok gülüyorum ya yaşları ne olursa olsun hep aynı yalanlar hep, kadınlara çözmek için hiç bi ilginçlik bırakmıyolar ateşler içindeymişte bilmem ne, yalan yaa yalan, bu replikleri o kadar çok duydum ki...

Zature oldu gerçekten rahatsızlanmış olabilir yatıyordu ama duygusallasmak yok o şifre verilecekk ! :))

Bir ilişkinin sonunu getirecek diyologlar bunlar.
Sevgiyi tüketen şeyler.
Bu şifre alma verme durumlarını hiç anlamıyorum zaten ama madem iş bu noktaya geldi , geri adım atmayın.

Bir ilişkinin sonunu getirecek diyologlar bunlar.
Sevgiyi tüketen şeyler.
Bu şifre alma verme durumlarını hiç anlamıyorum zaten ama madem iş bu noktaya geldi , geri adım atmayın.

Malesef ki bende bu şekilde olmasını istemezdim ama inanın çok katı davranıyor ve söylediğim gibi eskilerden kızlar var listesinde beni şüphelendiriyor

ama benimkinin ablası yok :))

ay bu allahın belası erkeklerin hepssssiiiii mi aynı olur.. bi an benimki sandım yemin ediyorum ya :) aynı yalanlar aynı palavralar..

ayrılık sonrası hastalanmalar, hastaneye kaldırılmalar..

ayrıca o telefon ve şifre verilmiyorsa MUTLAKA AMA MUTLAKA altından bir şey çıkıyor..
yemeyin bu GURURLU(?) ERKEK(!) ayaklarını..

ay bu allahın belası erkeklerin hepssssiiiii mi aynı olur.. bi an benimki sandım yemin ediyorum ya :) aynı yalanlar aynı palavralar..

ayrılık sonrası hastalanmalar, hastaneye kaldırılmalar..

ayrıca o telefon ve şifre verilmiyorsa MUTLAKA AMA MUTLAKA altından bir şey çıkıyor..
yemeyin bu GURURLU(?) ERKEK(!) ayaklarını..

Hay allahım kendi kendime gülüyorum :))

Ya arkadaşım bir de kendi sayfanın mahremini koruduğun için hesapmı vereceksin ? Zaten olması gereken o , şifre senin hesap senin özel senin yani , bencil olan o , tabi ki vermeyeceksin, ha kendisi de açık olur dürüst olur sonuna kadar tamam verebilirsin karşılıklı güven olur , eee adama bak sen ver ben kurcalıyım herşeyi , sen kimle görüştüğümü bilme , telime msj gelsin görme , 3 maymunu oynatcak adama bak, deli oluyorum böyle kendini bişiy sanan gereksiz beyinlere ...

Az önce şifremi değiştirdim zaten ve birdaha vermeyeceğim

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama
Benden sana abla nasihatı
Şifre ile birbirinize güven duyuyorsanız hiç duymayın daha iyi
Beyefendi de şeffaflık istiyorsa, çift taraflı olmalı
Sen şifreni ver ben kapalı kutu olayım, ben ne dersem o modları çok eskide kaldı

Ben eşime bile şifremi vs. vermem
Ama telefonum filan ortadadır ( Onunda öyle ).
Senin ki köşe bucak kaçırıyorsa vardır bi sebebi :34: kişi kendinden bilir işi, bu yüzden senden şifre istemiş olabilir.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama
Benden sana abla nasihatı
Şifre ile birbirinize güven duyuyorsanız hiç duymayın daha iyi
Beyefendi de şeffaflık istiyorsa, çift taraflı olmalı
Sen şifreni ver ben kapalı kutu olayım, ben ne dersem o modları çok eskide kaldı

Ben eşime bile şifremi vs. vermem
Ama telefonum filan ortadadır ( Onunda öyle ).
Senin ki köşe bucak kaçırıyorsa vardır bi sebebi :34: kişi kendinden bilir işi, bu yüzden senden şifre istemiş olabilir.

Teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum tek taraflı olmuyor hiçbirşey ben vermeyince dünyaları yıkıyor hadi dedim güvensin kırmayayım verdim ama iyi yapmamışım anlaşılan bu arada 18 yaşındayım :) umarım söylediğiniz gibi birşey yoktur bende bundan korkuyorum

Back