• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook şifresini vermiyor beyfendi !

evet o zaman arkadaşların da dediği gibi sen şifreni değiştir bir de öyle dene istersen bakalım....çok saçma söylese neolur ki....özel hayata saygı iyi hoş da,insanın güvenini sarsarsa bir daha nasıl toparlanır o aklına gelmiyor sanırım...benim de aklıma gelirdi saklasa etse,acaba birşeyler mi karıştırıyor diye...yapmasa bile kuşku girer araya..

yapacağınızı söyleyeyim. bana güvenmiyorsan benle işin ne demek.:ssz:
ve o şifreyi değiştirmek. sen vermiyorsan ben neden veriyorum. bencillik yapma diyede eklemek.,
.geçmişte ilişkisi olan kızlar ekli ve iletişimde ,ama beyefendi size güvenmiyor..
pehhh.:6:.
ona bu rahatlığı siz vermişsiniz
ayrıca,avukat bir tek eski sevgilinin dayısı mı dünyada. geçsin bunu. çocuk mu kandırıyor.
buna hem suçlu hem güçlü derler.:68:

Söylediğinizi uyguluyorum şuan değiştirdim şifremi :) madem onun ki yok benimkide olmasın onda :) tek taraflı olmuyor hiçbirşey

bişeyler karıştırıyo buna eminim, bana güvenmiyomusun vs gibi sanatsal laflar ise tamamen demagoji, ayrıca kişi işi kendinden bilirmiş diyerek senin şifreni istiyo ve hayatına müdehale ediyo, kendisi bi haltlar yediği için seni kontrol altında tutuyo sende buna göz yumuyosun onun istediği insanlarla görüşüp istemedikleriyle görüşmüyosun sana kimden zarar gelir kimden gelmez buna o karar veriyo, hayatının sözde öznesi olmuşsun bu işin altından başka şeyler çıkacak sende buraya konusunu açacaksın

Güvenini sarsacak olay şu oldu onun istemediği insanlarla gizli gizli görüşmem.Bu konuda sonuna kadar haklı ama yine de bu şekilde gizlilikler olmasını gerektirmiyor yanlış mı düşünüyorum sizce büyütüyor muyum bende sizin gibi düşünüyordum tamam face şifresini vermek istemez akrabalarıyla konuşur vs falan ama telefonundaki msjı neden göstermez arkadaşlarıyla msjlaşıyor yine bakamıyorum akrabası ailesinden birinin msjı olsa zaten okumam ki

Hayır büyüten o şuan siz değil. Evet görüşmesini istemediği insanlar ile görüşmüşsünüz belki sebeplerini de belirtmiştir niye olduğuna dair ama cezası bu olsa dahi bu kadar abartılmaz. Madem bu kadar güven problemi var ayrılın gitsin.

Son düzenleme:
Hayır büyüten o şuan siz değil. Evet görüşmesini istemediği insanlar ile görüşmüşsünüz belki sebeplerini de belirtmiştir niye olduğuna dair ama cezası bu olsa dahi bu kadar abartılmaz. Madem bu kadar güven problemi var ayrılın gitsin.

Konuşma dediği insanlarla görüşüp zarar görüp anladım hatamı ama bu kadar abartılcak bi güven problemi olmamalı değil mi ben bahane olarak bunu kullanıyor diye düşünüyorum

Konuşma dediği insanlarla görüşüp zarar görüp anladım hatamı ama bu kadar abartılcak bi güven problemi olmamalı değil mi ben bahane olarak bunu kullanıyor diye düşünüyorum

Tamam siz zaten nedenini algılamışsınız ki o kullanabilir bunu doğrudur şifreni değiştirmişsin demişsin sende onun laflarını ona kullan bakalım işine geliyormu ?

iyi bakalım devam et sanal alemden dolayı pek umrunda değil ama bütün gece kustum ateşlendim hastaneye gidiyorum şimdi yazdı
bende akşam 7 den berimi bu haldesin ayrıca arayıp haber verebilirdin şuan mı aklına geldim dedim

iyi bakalım devam et sanal alemden dolayı pek umrunda değil ama bütün gece kustum ateşlendim hastaneye gidiyorum şimdi yazdı
bende akşam 7 den berimi bu haldesin ayrıca arayıp haber verebilirdin şuan mı aklına geldim dedim

"Sende devam et sanal alemden dolayı hem bir birbirimize daha uyum sağlamış dengelemiş oluyoruz bu şekilde. Bu arada geçmiş olsun. hastahaneden gelince haber verirsin" yaz yeter.

köşeye sıkışınca,duygu sömürüsü:1:

Aklını boş ve gereksiz işlere yordugun için söyleyipte daha çok yormak istemedim o güzel beynini yazmış
Bana bu tür bahaneler bulma aklıma gelmedin diyemiyorsun da yazdm
Eklemek istediğiniz brşey var mı :)

Aklını boş ve gereksiz işlere yordugun için söyleyipte daha çok yormak istemedim o güzel beynini yazmış
Bana bu tür bahaneler bulma aklıma gelmedin diyemiyorsun da yazdm
Eklemek istediğiniz brşey var mı :)
o kadar boşsa sen neden vermemek için direndin. demekki senin içinde pek boş iş değilmiş deyin:)

gerçekten bu erkeklere çok gülüyorum ya yaşları ne olursa olsun hep aynı yalanlar hep, kadınlara çözmek için hiç bi ilginçlik bırakmıyolar ateşler içindeymişte bilmem ne, yalan yaa yalan, bu replikleri o kadar çok duydum ki...

gerçekten bu erkeklere çok gülüyorum ya yaşları ne olursa olsun hep aynı yalanlar hep, kadınlara çözmek için hiç bi ilginçlik bırakmıyolar ateşler içindeymişte bilmem ne, yalan yaa yalan, bu replikleri o kadar çok duydum ki...

Zature olmuştu gerçekten hastalanmış olabilir ama duygusallaşmak yook o şifre verilecekkk !! :))

Back