Teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum tek taraflı olmuyor hiçbirşey ben vermeyince dünyaları yıkıyor hadi dedim güvensin kırmayayım verdim ama iyi yapmamışım anlaşılan bu arada 18 yaşındayım :) umarım söylediğiniz gibi birşey yoktur bende bundan korkuyorum
Evet kızlar başlıkta da belirttiğim gibi erkek arkadaşım facebook hesabının şifresini vermiyor ! bu konu yüzünden bir çok kez tartıştık fakat hala vermemekte direniyor ayrıca benim şifrem onda var.neymiş ben istemediği insanlarla görüşüyormuşum(konuşmamı istemediği zarar göreceğimi söylediği arkadaşlarım) ama o benim istemediğim kimseyle görüşmüyormuş benden gizli iş yapmıyormuş. Eee ben bunu nerden bileyim ? beyfendi ne telefonunu verir ne gelen mesajları okutur,ne şifresini verir.Ben nerden bileceğim istemediğim şeyler yapmadığını.Görüşmemi istemediği şahıslarla görüşmüştüm ondan gizli evet hatalıydım ama yaptım işte ben onun arkasından iş çevirmişim ama o bugune kadar beni üzecek hayal kırıklığına uğratacak birşey yapmamış güvenmeme gibi bi hakkım yokmuş inat ettiğim içinde vermiyorMUŞ.bu sebepten ötürü dün akşam 7den beri konuşmuyoruz bir kç kez msjlaştık oda yanına gidecektim sen inadından vazgecene kadar yanına gelmeyeceğim görüşmeyecegiz dedim yanına gitmedim diye tafra yaptı.Bende verene kadar bu şekilde devam edeceğini söyledim şimdi ne aıyor ne msj atıyor bundn sonra nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlar msj atmalı mıyım çocukluk mu yapıyorum o mesaj atarsa ne diyim sizce ?
kimse kimsenin özeline müdahale etmemeli bence ortada ciddi bişey yok çünkü sadece sewgilin. ayrıca bir hatan olmuş ona karsı.. aynı şeyi banada nişanlım yaptı ve şifres, bende vardı ben vermedim inat edip sen yaptın yapcağını ben sana hiçbişey yapmadım diyerek... oda tavır aldı bende arayıp sormadım kendi bilir diye. ama üstüme gelmeden baska hata yapmıcağğını yavaş yavaş bana yansıttıkça bende şifremi verdim:) sende öle yap
o zaman sende inada devam et. verme sakın şifreni..Üstüme gelmesen güvensen bana vericem zaten bu kadar fazla üsteleme sıkma ben seni üzecek birşey yapmıyorum yapmam yazdı şimdi de yahu ilerde ben istemeyeceğim zaten şuan istiyorum hala inat ediyor
o zaman sende inada devam et. verme sakın şifreni..
Sen beni catlattin burda erkek arkadasin ne yapsin. Biri bana sunu sunu sil dese inadina silmem. Zayif olmayin bu kadar. Cevapta verme. Bir iliskinin sorumlulugunu kaldiramiyorsan, cocuk oyunu yapiyorsan bir sure iliskiye girmeyin bir zahmet.
Konuyu baştan okumadınız galiba eskiden ilişkisi olan kız ekli diyorum ?? siz nasıl bu kadar rahat olabilirdiniz acaba eğer gerçekten rahat olabılcekseniz canı gönülden tebrik ederim sizi...
Bilgilendirdin beni sagol. Sen boyle davranmaya devam edersen sende ex olacaksin ve listesinde hala ekli olacaksin. Mesajlarina cevap verme . Biraz rahat ol, oluruna birak, umursama, bak sana nasil geliyor sasiracaksin.
Ben şüphelenirdim. Hemde baya baya şüphelenirdim. Herkesin şifresi birbirinde olacak diye bir şey yok ama eğer isteniliyorsa verilmeli. Sonuçta bunun için kaç kere kavga etmişsiniz. Kavgayı bile göze alıyorsa vardır bir şey. Sana tavsiyem eğer şifresini alabilirsen , mesajlarından ziyade hareket dökümünden sol tarafta ara butonuna tıkla. Arattığı kişilere bak. Mesajları temizleyip verir cünkü verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?