• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook şifresini vermiyor beyfendi !

Teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum tek taraflı olmuyor hiçbirşey ben vermeyince dünyaları yıkıyor hadi dedim güvensin kırmayayım verdim ama iyi yapmamışım anlaşılan bu arada 18 yaşındayım :) umarım söylediğiniz gibi birşey yoktur bende bundan korkuyorum

Umarım değildir ama bana öyle geliyor maalesef, hem sen niye korkuyorsun o korksun yanlış yapıyosa

Tek bu çocuk için demiyorum bu sana ders olsun
Kimseye şifreni verme, özelin olsun özel derken kız arkadaşla muhabbetin bile özel olabilir
Sevgilin veya eşin aldığın her nefesi bilmek zorunda değil
Karşı taraftan da alma hatta, o da erkek muhabbetine giriyosa girsin
Ahlaken ters birşey olursa zaten bunu hiç bi şifre çözemez değil mi ?

sana kızdığı için vermiyo sanırım...
niyeti olan adam illan face den yapacak diye bişey yok..
bütün hayatını kontrol altında tutamazsın..
bişey varsa çıkar zaten ortaya gizli kalmaz..
boşuna yorma kendini...

Sana şifreni mi değiştirdin diye mesaj attığına göre sayfana girmeye çalışmış ''ateşler içinde yanarken!'' Hiç kafası çalışmıyor bu erkeklerin.

Evet kızlar başlıkta da belirttiğim gibi erkek arkadaşım facebook hesabının şifresini vermiyor ! bu konu yüzünden bir çok kez tartıştık fakat hala vermemekte direniyor ayrıca benim şifrem onda var.neymiş ben istemediği insanlarla görüşüyormuşum(konuşmamı istemediği zarar göreceğimi söylediği arkadaşlarım) ama o benim istemediğim kimseyle görüşmüyormuş benden gizli iş yapmıyormuş. Eee ben bunu nerden bileyim ? beyfendi ne telefonunu verir ne gelen mesajları okutur,ne şifresini verir.Ben nerden bileceğim istemediğim şeyler yapmadığını.Görüşmemi istemediği şahıslarla görüşmüştüm ondan gizli evet hatalıydım ama yaptım işte ben onun arkasından iş çevirmişim ama o bugune kadar beni üzecek hayal kırıklığına uğratacak birşey yapmamış güvenmeme gibi bi hakkım yokmuş inat ettiğim içinde vermiyorMUŞ.bu sebepten ötürü dün akşam 7den beri konuşmuyoruz bir kç kez msjlaştık oda yanına gidecektim sen inadından vazgecene kadar yanına gelmeyeceğim görüşmeyecegiz dedim yanına gitmedim diye tafra yaptı.Bende verene kadar bu şekilde devam edeceğini söyledim şimdi ne aıyor ne msj atıyor bundn sonra nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlar msj atmalı mıyım çocukluk mu yapıyorum o mesaj atarsa ne diyim sizce ?

kimse kimsenin özeline müdahale etmemeli bence ortada ciddi bişey yok çünkü sadece sewgilin. ayrıca bir hatan olmuş ona karsı.. aynı şeyi banada nişanlım yaptı ve şifres, bende vardı ben vermedim inat edip sen yaptın yapcağını ben sana hiçbişey yapmadım diyerek... oda tavır aldı bende arayıp sormadım kendi bilir diye. ama üstüme gelmeden baska hata yapmıcağğını yavaş yavaş bana yansıttıkça bende şifremi verdim:) sende öle yap

kimse kimsenin özeline müdahale etmemeli bence ortada ciddi bişey yok çünkü sadece sewgilin. ayrıca bir hatan olmuş ona karsı.. aynı şeyi banada nişanlım yaptı ve şifres, bende vardı ben vermedim inat edip sen yaptın yapcağını ben sana hiçbişey yapmadım diyerek... oda tavır aldı bende arayıp sormadım kendi bilir diye. ama üstüme gelmeden baska hata yapmıcağğını yavaş yavaş bana yansıttıkça bende şifremi verdim:) sende öle yap

Üstüme gelmesen güvensen bana vericem zaten bu kadar fazla üsteleme sıkma ben seni üzecek birşey yapmıyorum yapmam yazdı şimdi de yahu ilerde ben istemeyeceğim zaten şuan istiyorum hala inat ediyor

niye versin, vermek zorunda değil, sende şifreni değiştir sende verme, siz birbirinizin velisimisiniz yoksa sevgilisi mi
hatalıyım onun hoşlanmadığı insanlarla görüştüm diyosunda, o mu kadar vercek senin kiminle görüşüp görüşmeyeceğine
yazdınmı bilmiyorum ama yaşlar küçük diye tahmin ettim

bence ver diye ısrar etmeyi bırak öncelikle vermezse de vermesin.sanki verince ne olacak.birşey yapmıyorsa zaten sorun yok.birşey yapıyorsa bile temkinli davranacak artık.gelen mesajları siler farklı bir hesap kullanır pek çok yol bulunur.senin yapacağın kendi şifreni değiştirip vermemen ve konuyu kapatman.ısrarı bırak bence artık

Şifresini niye versin ki sonunda onun adına açılmış bir hesap yani. Evli çiftlerin bile birbirine şifre vermesine karşıyım. Kız arkadaşlarımla yaptığım her sohbeti sevgilimin okumasını istemem açıkcası.

Üstüme gelmesen güvensen bana vericem zaten bu kadar fazla üsteleme sıkma ben seni üzecek birşey yapmıyorum yapmam yazdı şimdi de yahu ilerde ben istemeyeceğim zaten şuan istiyorum hala inat ediyor
o zaman sende inada devam et. verme sakın şifreni..

Vermesin efendim , herkesin sifresi kendisine kalsin. Bu kadar da mudahale etmeyin birbirinizin ozeline. Cok merak ediyorsan bir fake hesap ac dene erkek arkadasini. Ortada sorun yokken , ona da gerek yokta neyse ...

Kızlar çıldırıcam sinirimden ! facende o kızlar duruyor mu hala sildin mi dedim ne önemi var inat edicekmişsin şifremi vermedikçe yanıma gelmeyecekmişsin bende sen beni anlamadıkça vermicem olsalar ne olmasalar ne farkeder dedi o zaman !!! ne diyim ben şimdi bu adama

Sen beni catlattin burda erkek arkadasin ne yapsin. Biri bana sunu sunu sil dese inadina silmem. Zayif olmayin bu kadar. Cevapta verme. Bir iliskinin sorumlulugunu kaldiramiyorsan, cocuk oyunu yapiyorsan bir sure iliskiye girmeyin bir zahmet.

Sen beni catlattin burda erkek arkadasin ne yapsin. Biri bana sunu sunu sil dese inadina silmem. Zayif olmayin bu kadar. Cevapta verme. Bir iliskinin sorumlulugunu kaldiramiyorsan, cocuk oyunu yapiyorsan bir sure iliskiye girmeyin bir zahmet.

Konuyu baştan okumadınız galiba eskiden ilişkisi olan kız ekli diyorum ?? siz nasıl bu kadar rahat olabilirdiniz acaba eğer gerçekten rahat olabılcekseniz canı gönülden tebrik ederim sizi...

Konuyu baştan okumadınız galiba eskiden ilişkisi olan kız ekli diyorum ?? siz nasıl bu kadar rahat olabilirdiniz acaba eğer gerçekten rahat olabılcekseniz canı gönülden tebrik ederim sizi...

Bilgilendirdin beni sagol. Sen boyle davranmaya devam edersen sende ex olacaksin ve listesinde hala ekli olacaksin. Mesajlarina cevap verme . Biraz rahat ol, oluruna birak, umursama, bak sana nasil geliyor sasiracaksin.

Bana bahanelerle gelme ya gerçekten.Bundan sonra da ne şifreni istiyorum nede kızlrı silmeni bi önemi kalmadı cidden tasmaya başladım elin kızları ne kadar kıymetliymiş pes..hatta beni arama mesaj atma onlarla konuş ayıp olmasın işin falan düşer yardım etmezler sonra yazım cevap olarak tamam yazmış bu kadarmış kızlar bu kadar basit :) ben size yardımlarınız destekleriniz için teşekkür ederim sağolun

Bilgilendirdin beni sagol. Sen boyle davranmaya devam edersen sende ex olacaksin ve listesinde hala ekli olacaksin. Mesajlarina cevap verme . Biraz rahat ol, oluruna birak, umursama, bak sana nasil geliyor sasiracaksin.

Kolay olmuyor işte rahat olamıyorum ben o konularda kendi kendimi yedim dün geceden beri gram uyku girmedi gzüme fazla takıntılıyım farkındayım ama yapamıyorum..neyse teşekkür ederim yardımların için

Ben şüphelenirdim. Hemde baya baya şüphelenirdim. Herkesin şifresi birbirinde olacak diye bir şey yok ama eğer isteniliyorsa verilmeli. Sonuçta bunun için kaç kere kavga etmişsiniz. Kavgayı bile göze alıyorsa vardır bir şey. Sana tavsiyem eğer şifresini alabilirsen , mesajlarından ziyade hareket dökümünden sol tarafta ara butonuna tıkla. Arattığı kişilere bak. Mesajları temizleyip verir cünkü verirse.

Ben şüphelenirdim. Hemde baya baya şüphelenirdim. Herkesin şifresi birbirinde olacak diye bir şey yok ama eğer isteniliyorsa verilmeli. Sonuçta bunun için kaç kere kavga etmişsiniz. Kavgayı bile göze alıyorsa vardır bir şey. Sana tavsiyem eğer şifresini alabilirsen , mesajlarından ziyade hareket dökümünden sol tarafta ara butonuna tıkla. Arattığı kişilere bak. Mesajları temizleyip verir cünkü verirse.

Canim teşekkür ederim ama hiç umudum kalmadı vermeyecek vermesin de zaten ben uzaklaşıyrum ondan böyle yaptıkça içimde ki kurt yıyıp bitiriyor herşeyi..

Back