gerçekten bu erkeklere çok gülüyorum ya yaşları ne olursa olsun hep aynı yalanlar hep, kadınlara çözmek için hiç bi ilginçlik bırakmıyolar ateşler içindeymişte bilmem ne, yalan yaa yalan, bu replikleri o kadar çok duydum ki...
Zature olmuştu gerçekten hastalanmış olabilir ama duygusallaşmak yook o şifre verilecekkk !! :))
İndirme şu yelkenleri hemen.
Sende inada bindirdin şifre olayını heee.. :))
Bir ilişkinin sonunu getirecek diyologlar bunlar.
Sevgiyi tüketen şeyler.
Bu şifre alma verme durumlarını hiç anlamıyorum zaten ama madem iş bu noktaya geldi , geri adım atmayın.
Zature olmuştu gerçekten hastalanmış olabilir ama duygusallaşmak yook o şifre verilecekkk !! :))
ya canım bu anlattıkların benim hala mesajlar atan eski arkadaşıma çok benziyor.. sevgilinin ne iş yaptığını ve yaşadığı şehrin ilk harfini söyler misin?
ama benimkinin ablası yok :))
Aynı adam değil dimi?
ay bu allahın belası erkeklerin hepssssiiiii mi aynı olur.. bi an benimki sandım yemin ediyorum ya :) aynı yalanlar aynı palavralar..
ayrılık sonrası hastalanmalar, hastaneye kaldırılmalar..
ayrıca o telefon ve şifre verilmiyorsa MUTLAKA AMA MUTLAKA altından bir şey çıkıyor..
yemeyin bu GURURLU(?) ERKEK(!) ayaklarını..
Bence senin hatan şifreni vermek olmuş
Ne diye müdahale ettiriyorsun ki kendine
Güvenini kazanmak adını vermiştim..keşke yapmasaydım
Bununla güven oluyosa, hiç olmasın
Pişmansan ne diye duruyorsun ki şifreni değiştir bi daha da verme
Az önce şifremi değiştirdim zaten ve birdaha vermeyeceğim
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama
Benden sana abla nasihatı
Şifre ile birbirinize güven duyuyorsanız hiç duymayın daha iyi
Beyefendi de şeffaflık istiyorsa, çift taraflı olmalı
Sen şifreni ver ben kapalı kutu olayım, ben ne dersem o modları çok eskide kaldı
Ben eşime bile şifremi vs. vermem
Ama telefonum filan ortadadır ( Onunda öyle ).
Senin ki köşe bucak kaçırıyorsa vardır bi sebebikişi kendinden bilir işi, bu yüzden senden şifre istemiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?