• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook profiline bakma??

Profilinize bir kullanicinin kac kere baktigini goremezsiniz, facebook boyle imkan tanimiyor.
Ancak

Arkadassaniz sayfadan koda girip, en cok hangi arkadasinizin sayfaniza baktigini gorebiliyorsunuz

:skandal:ayyy sahiden oylemiymis valla oyleyse ben direk oleyim :bicak:bencede kendime cukur kazip icine girmem lazim:ruh:
Ben faceden boyle bir dedikoduculuk beklemezdim:KK12:
Tezegi avucla yedik afiyet olsun:dondurma:
Bir facemiz vardi dikizcilik yaptigimiz o da bitti:duduk:
Iste bunun icin yasasin cakma face:olamaz:

Ben faceden boyle bir dedikoduculuk beklemezdim:KK12:
Tezegi avucla yedik afiyet olsun:dondurma:
Bir facemiz vardi dikizcilik yaptigimiz o da bitti:duduk:
Iste bunun icin yasasin cakma face:olamaz:

Kiz cakma facesi olanida kotu bi halt karistiriyorlar zannediyorlar hem telden cakma faceni acincada telefonun kimde varsa seni arkadas olarak onwriyor

Kiz dikizledigim kisilerin telefonlari bende var ya bide ortak arkadaslar falan var diye dikizlediklerim anlamiyordur diye kendimi teselli esiyorum yoksa sahiden tezegi avucla yedigimizin tablosu cizilecek:halay:

Kiz cakma facesi olanida kotu bi halt karistiriyorlar zannediyorlar hem telden cakma faceni acincada telefonun kimde varsa seni arkadas olarak onwriyor

Kiz dikizledigim kisilerin telefonlari bende var ya bide ortak arkadaslar falan var diye dikizlediklerim anlamiyordur diye kendimi teselli esiyorum yoksa sahiden tezegi avucla yedigimizin tablosu cizilecek:halay:
Kiz dur hele teldeki kayitlilar goruyormuuu cakma faceyiii:eek:
Dostlar bana biseyler oluyor hakkinizi helal edin:ruh:

çekilin ben bu konuda uzmanım :D benim profiline yaklaşık 1 yıldır sürekli hergün baktığım biri vardı tanıyor olabilceğin kişilerde çıkıyor ama listenin sonunda falan ilk çıkanlar senin profiline düzenli veya bikaç. kere bakan oluyor eğer daha yeni baktıysa hemen yan tarafta çıkıyor ama dediğim gibi düzenli bakıyorsa sana tanıyor olabilceğin kişiler listesini tamamen açtığında ilk kısımda çıkıyor

Kiz dur hele teldeki kayitlilar goruyormuuu cakma faceyiii:eek:
Dostlar bana biseyler oluyor hakkinizi helal edin:ruh:
Valla arkadaslik onerileri icinde goruyor tabi bu kisi senin ipekbojuqu oldugunu anlamayabilir

Ama o kidi mesenger kullaniyosa mesengerdeki kisillerde o hesabin sana ait olduğunu gorebilir

Cukurla ugrasma benim kazidigima beraber girerik
Sonucta bunca zamanlik KK dostlugumuz var:KK54:

Profilinize bir kullanicinin kac kere baktigini goremezsiniz, facebook boyle imkan tanimiyor.
Ancak

Arkadassaniz sayfadan koda girip, en cok hangi arkadasinizin sayfaniza baktigini gorebiliyorsunuz
Nasıl yapıyoruz bunu anlamadım ayrıntılı anlatır misiniz:) kodmatik var ordan bakıp ne yapacaz

Ya kizlar neden bu kadar utaniyorsunuz anlamadim, bakiyorsaniz bakiyorsunuzdur, bakin, hatta mesaj atin ne olmus??

A aaaa.

Caninizi almayacaklar ya :-D

Ben gercekten anlamadim simdi kesin cikiyor mu yani baktigimiz kisinin taniyor olabileceklerinde?ben gunlerce kendi profilime baktim cakma hesaptan kesinlikle cikmadi.kimisi de diyor bir iki bakmada cikiyor.

Ya kizlar neden bu kadar utaniyorsunuz anlamadim, bakiyorsaniz bakiyorsunuzdur, bakin, hatta mesaj atin ne olmus??

A aaaa.

Caninizi almayacaklar ya :-D
Olay utanmak degil ego.meselesi sonucta kus olduklarimiz,burnumuzun ucuyla reddediklerimiz de var o stalklarda:eek:
Normal de aman umurum da degilsin dediklerimize de baktikkk:KK12: ay gozum kor olaydida bakmayaydim:KK45:

Ben gercekten anlamadim simdi kesin cikiyor mu yani baktigimiz kisinin taniyor olabileceklerinde?ben gunlerce kendi profilime baktim cakma hesaptan kesinlikle cikmadi.kimisi de diyor bir iki bakmada cikiyor.
Ayy agzin bal yesin:KK19:
Ha gayret bir kac defa daha bak ve nolir hayir cikmadi de:KK45:
Hadi guzel haberlerini bekliyoruz:KK48:

Back
X