- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine bir olaya ipekbocegi yorumu:))
Ben faceden boyle bir dedikoduculuk beklemezdimayyy sahiden oylemiymis valla oyleyse ben direk oleyim
bencede kendime cukur kazip icine girmem lazim
![]()
Ben faceden boyle bir dedikoduculuk beklemezdim
Tezegi avucla yedik afiyet olsun
Bir facemiz vardi dikizcilik yaptigimiz o da bitti
Iste bunun icin yasasin cakma face![]()
Fake hesap oluyorCakma face nedir ki ola?
Ben faceden boyle bir dedikoduculuk beklemezdim
Tezegi avucla yedik afiyet olsun
Bir facemiz vardi dikizcilik yaptigimiz o da bitti
Iste bunun icin yasasin cakma face![]()
Kiz dur hele teldeki kayitlilar goruyormuuu cakma faceyiiiKiz cakma facesi olanida kotu bi halt karistiriyorlar zannediyorlar hem telden cakma faceni acincada telefonun kimde varsa seni arkadas olarak onwriyor
Kiz dikizledigim kisilerin telefonlari bende var ya bide ortak arkadaslar falan var diye dikizlediklerim anlamiyordur diye kendimi teselli esiyorum yoksa sahiden tezegi avucla yedigimizin tablosu cizilecek![]()
Valla arkadaslik onerileri icinde goruyor tabi bu kisi senin ipekbojuqu oldugunu anlamayabilirKiz dur hele teldeki kayitlilar goruyormuuu cakma faceyiii
Dostlar bana biseyler oluyor hakkinizi helal edin![]()
Nasıl yapıyoruz bunu anlamadım ayrıntılı anlatır misiniz:) kodmatik var ordan bakıp ne yapacazProfilinize bir kullanicinin kac kere baktigini goremezsiniz, facebook boyle imkan tanimiyor.
Ancak
Arkadassaniz sayfadan koda girip, en cok hangi arkadasinizin sayfaniza baktigini gorebiliyorsunuz
Bu konuyu okuyupta bu tepkiyi vermeyen yokEyvahlar olsun![]()
Bu konuyu okuyupta bu tepkiyi vermeyen yok![]()
Vay be bu vesileyle facede onun bunun facesini dikizleyen tek insan olmadigimi ogrenmis oldumGerçekten de tepki verilemeyecek bir konu değil ki, rezilliğimizin resmidir topluca![]()
Olay utanmak degil ego.meselesi sonucta kus olduklarimiz,burnumuzun ucuyla reddediklerimiz de var o stalklardaYa kizlar neden bu kadar utaniyorsunuz anlamadim, bakiyorsaniz bakiyorsunuzdur, bakin, hatta mesaj atin ne olmus??
A aaaa.
Caninizi almayacaklar ya :-D
Ayy agzin bal yesinBen gercekten anlamadim simdi kesin cikiyor mu yani baktigimiz kisinin taniyor olabileceklerinde?ben gunlerce kendi profilime baktim cakma hesaptan kesinlikle cikmadi.kimisi de diyor bir iki bakmada cikiyor.