• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook mesaj

ceren2223

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
37
9
1
merhaba kızlar inşallah doğru yere yazıyorum facebook hesabını silince attığın mesajlarda fotoğraflar açılıyor mu ınstagramda öyle hesabını silmişsen eski mesajların açılıyor ama fotoğraflar açılmıyor facebookta öyle mi bakarmısınız yanlışlıkla başı açık fotoğrafımı birine attım ablama atacaktım

Başı açık fotonuzu "yanlışlıkla" nasıl birine atabiliyorsunuz ? 🤔

Sadece başınız açıksa sıkıntı etmeyin yani size sıkıntı olacak bir şey olmaz, dini açıdan oda Allah la kul arasında bir şey diyemem haa diğer türlüyse bilemem.

Hesabınız kapalıyken mesaj atılıyor mu ki?

merhaba kızlar inşallah doğru yere yazıyorum facebook hesabını silince attığın mesajlarda fotoğraflar açılıyor mu ınstagramda öyle hesabını silmişsen eski mesajların açılıyor ama fotoğraflar açılmıyor facebookta öyle mi bakarmısınız yanlışlıkla başı açık fotoğrafımı birine attım ablama atacaktım
Fotoğraf silinmiyor galiba.

sanki çıplak resim attın bu ne endişe :)))

Hesabın kalıcı olarak silinmesi için bilmem kaç ay geçmesi gerekiyordu. Hesabınıza giriş yapın. Karşı taraftan silme varsa silersiniz. Aklıma başka yol gelmiyor çünkü facebook kullanmayalı yıllar oldu. Özellikleri değişmiştir.

Back