Facebook dan bakmayla aldatılma ve ayrılma nedeni mi kızlarrr ?

Sizce Facebook da isim aratma bir aldatma mıdır?Ayrılık nedeni olabilir mi ?

• hayır ne alaka

OY: 34 18,9%
  • kesinlikle bakmamalı

OY: 55 30,6%
  • öylesine bakmıştır takılma

OY: 69 38,3%
  • seni gerçekten begenmiyor

OY: 6 3,3%
  • özel birşeyler yaşamış olabilir

OY: 16 8,9%

• Ankete Katılan
    180
  • Anket Kapalı .

annesiyle tanıştım ben mesela o da diyor hayatta kimseye bakmaz kadınla kızla işi olmaz tek biriyle çıkıp onunla evlenicem diyormuş hep o konuda şüphem yok aslında arkadaşları buna bir kız ayarlamış kızı reddetmiş kendisi söyledi bana ve onun hiç tanımadıgım bir iş arkadaşı beni ekledi sordum facede ortak ark.ımız kim bu diye bana sardı asılıyordu bende seni anlattım sonra ona layık birisi miyim acaba diye sormuş kıza beni ekledi facede benmle tanışmak istiyorlarmış yanımızda biri yürüse hemen önüne geçer bakmaz çok tutucu birisi ama yakışıklı bir çocuk benden bir yaş ufak ne bilim ilerde gözleri açılır mı :) ayrıca pek ilişkisi olmamış ilk çıktıgında kız teklif etmiş ikinci benim o yüzden mi kadınlara nasıl hitap edeceğini bilmiyor sanki çok iyi çok temiz kalpli biri iyi bir işi var çok çekici buluyorum onu ama ten uyumu yok sanırım ne bilim mantık olarak uygun ama biraz da bana hoşlandıgını belli etse ya da odun gibi eleştirmese iyi olucak kafam çok karışık aşk mı mantık mı bilemedim uzun uzun yazdım yine :)

şimdi evlilik öncesi bunun için ayrılacağınıza ihtimal vermiyorum genel olarak uzun ilişkileri bitirme olayı çok zor. ama uzun vadede sıkıntılı bir durum.kadın gibi hissetmek derler ya işte ben ona inananlardanım.umarım daha mutlu olcağınız yolu seçersiniz

hilalcim bastan sona okudum mesajlarini,cocuk bi de polis olacak ha.. sen seviyorsun bunu da,kendini hep ezik hissederek ne kadar mutlu olabilirsin? iyi düsünmelisin bence,bir cift tatli sözü senden esirgiyor,simdiden böyleyse ilerde daha kötüye gitmesin.. Allah hakkinda hayirlisini versin ayrica pek hos bi kizsin masallah ...

çok tşk ederim canım kafaya takmaktan bir buçuk ayda 5 kilo verdim :) adam hiç farketmıyor saçlarım belimdeydi baya bir kısalttım ama ben söyledikten sonra söylüyor bana karşı çok çekingen zaten yanlış anlarım mı sanıyor bilemiyorum ya da gerçekten mi begenmiyor ben kendimi çok çirkin hissediyorum onun yanında çok daha uzun boylu ve benden daha güzel

Canım bence sen herşeyden önce kendine guvenmelisin. Hayatta herkesten önce kendini sev, kendine değer ver. Hayatına girip çıkan insanları da buna göre değerlendir.
Erkek arkadaşın senin özgüvenini yerlere indirmiş. Facebooktan o kadar kızı aratması da normal değil.
Bence ayrıl bu çocuktan çünkü seven insan kusur görür de bu kadar da olmaz. Bence senin huylarini beğendiği için senden ayrilamiyor tam evlenilecek kız diye düşünüyor. Ama evlenirseniz bir iki yıla kalmaz patlak verir kendini kısıtlanmış gibi hisseder sürekli aldatma potansiyeli olur.
Seni gerçekten seven biriyle birlikte olursan çok mutlu olursun.

bu ne ya. duygusal ilişki değil bu egosal ilişki.

6 yıldır çıkıyorsunuz çekinmesi garip değil mi sence... Ondan çok durumu takan sensin ve gerçekten kendini harab ediyorsun.

Yani erkek arkadasin seni seviyodur o ayrı, ama sevdiği kadını kendi bakim anlayışı sınırları içinde görmek istemeside gayet normal.o anlamda bunu kendine sorun etmek yerine istediği yönde kendine çeki düzen vermek daha mantıklı. Demek ki hala fazlan olduğunu düşünüyor bu normal alınma. Vay sana nasıl bunu söyler bence her halinle sevmeli kafasına girenleride dinleme. Evlilikler bile bazen kendini salan taraflar sebebiyle çekicilik kaybolduğu için bitebiliyor sonuçta. Umarım hersey yoluna girer senin için.

Normal bunlar :) Yani karşınızdaki böyle beklentilere girince eğer sevdiğiniz biriyse çaba göstermeye değer. Kilo vermek bişey değil ki çözüm belli az yemek, yağlı yememek sebze ve haşlama/ızgara et tüketmek. Ekmek çok Yeniyorsa azaltmak ya da bir süre yememek filan yani. 15 günde 4 5 kilo verirsin böyle zaten. Çözümü olan şeylere üzülmek Yersiz :)

kendi bakım anlayışı biraz abartı aslında doğru söylüyorsun :)
gayet güzel fizigi var sporcu ama hala fazlam var diyor cilt bakımı mı dersin yüzüne lazer mi dersin haftada 4 gün spor mu dersin hepsi var giysilerini bir gün önceden ütüler benle buluşmadan önce annesine şu mu bumu diye on kere sorar mış gideceğimiz restoran vs önceden gider yarım saat önceden bakar bulur hiç bekletmez beni her yere götürmez çok çok titiz birisi çok açıksözlü kendini begenmiş bişey bakım anlayışı çok çok üstün
umarım hayırlısı olur onunla bir ömür nasıl olucak bilemiyorum:)

Aşırı bakımlı günler seni bekliyor o zaman ama yap ya bakim güzeldir bende biraz usengecim gerçi ama neyseki benimkinin öyle dertleri yok utanmasa cirkin gez de kafam rahat olsun kafasinda değişik bir insan kendisi ama senin ki gibi bi erkek arkadaşım olsa oo kuaforler kuaforler spor salonları spor salonları sonra guzellikten ölürken ilgilenenim çok olunca da zirlamicak ama net

evet benim özgüven yerlerde sayesinde :) facesini gecen yaz bu olaylardan dolayı kapadı açmıyor bir daha olmaz dedi özür diledi aslında ama yanımda zorla da tutmak istemiyorum bende öyle hissediyorum

aynen bende spor kuaför falan o moddayım bu defa da aynı babam abim gibi eleştiriyor yok eteğin kısa yok o ayakkabılar çok topuklu bilmem ne güzel iltifat da etmiyor egodan ödün vermiyor yani farklı bir tip bnmki de 6 yıldır çözemedim evlenip başıma bela almayayım :)

Uzun boylu bir kızla çıkmak isterdim!!! Bir insan bunu sevgilisine nasıl söyler ya?! Zaten sürekli oran şöyle buran böyle diye de eleştiri yapıyor. Bu seni beğenmiyorum demek. Seni beğenmiyor ise, bir süre sonra yine ona buna facebook'ta bakar, gönlünü gezdirir en iyi ihtimalle.
Facebook'ta biriyle özel bir şey yaşamamış olabilir ama bundan daha kötü şeyler var yani. Sinir oldum sevgiline......

sordum özel bir şey yaşamadım dedi ama inanmıyorum işte . ben ona benden beş yaş büyük biriyle çıkmak isterdim dedim o da bana bunu söyledi en zayıf yerlerden yakalıyor yani boyum çok kısa değil ama 1.62 ama artık ona bile takar oldum uzun boylu kızlara imrenir oldum özgüven yerlede işin komik yanı verdiğim kiloları kısalttıgım saçları hiç anlamıyor saçlarım güzel mi diyorum yakışmamış diyor :) farklı biriyle çıkarısam tipe değil benden en az beş yaş büyük kadınlardan anlayan biriyle çıkarım heralde ama 6 yılda kolay silinmez ki ilk aşkım o benm ama olmuyor işte bende acayip sinir oluyorum eski heyecan yok sanki

Hımm, şimdi daha anlaşılır oldu. Birçok kişi yıllar geçtiği için ayrılmayı göze alamıyor. Sonra da keşke ayrilsaydım diye düşünüyor hayatı boyunca. Kendine olan güvenini de öyle aşağıya çekmiş ki, sen iyice kendini mahkum hissediyorsun sanki.
İyi ve kötü yanlarını listelesen sevgilinin, iyi yanları ağır basar mı diye düşün bence. Ama asıl meseleye dönersek facebook'ta birilerine bakması can sıkıcı. Hani eski arkadaşlarını fln aramış olsa neyse de, deyim yerindeyse kedi düşüncesine göre"yollu" kızlara bakmış sürekli. İnsan hata yapar tabi ama sana olan davranışlarını da düşününce hiç hayra alamet durmuyor.
Senin de için hiç rahat değil, burda yazıdan mesajlarla kafanı daha çok karışacak.

evet biraz da mecburmuş gibi hissediyorum daha iyi birisi çıkar mı karşıma unutabilir miyim diye düşünüyorum ama keşke demek istemiyorum aynen yollu tiplere bakmış ama bir yıldır kapalı facesi asıl konu begenmemesi ve bir tatlı sözü esirgemesi bazen hakaret boyutuna ulaşıyor kurdugu cümleler ne yapsam gösteremiyorum kendimi bir kız çocugu muamelesi yapıyor babam bile daha çok iltift ediyor bana aynen düşündükçe kafam karışıyor ama ona aynısını bnde yaşatıcam

face ini kapatmasi bir cozum degil asla. Sokaktada kizlara begenerek bakabilir, baska face adresi bile acmis olabilir farkli isimlerle ben beni begenmeyen birine guvenmezdim. Sizin hakkinizda fiziksel herseyekarismasina izin vermemelisiniz bence. Ben kendime yakistirdim tarzim boyle diyebilmelisiniz. Tabiki sevgilinin begenisi onemlidir ama sizinki kirici geldi bana. uslup cok onemli. kendinize sevginizi bitirmis bir adam var ortada. Surekli fiziginizi dusunerek ve kotu hissederek mutlu olamazsiniz. Ne demek hepuzun boylu sevgilim olsun istemisimdir ya. O zaman uzun biriyle olacakti yada size belli etmemesi lazimdi bu dusuncesini. Benim sevgilimde 183 boyunda, 73 kilo genis omuzlu biri.puruzsuz bir teni var . Bense 169 boyun 44 kilo iskeletör kizin tekiyim ustelik asiri derecede sorunlu bir cildim bolca sivilce
ve lekeye sahibim bolcada tuylerim var. Hangi sorunumla mucadele edebilirim ki. bi kac defa cok zayifsin kilo al sagliklik olmani iztiyorum dedi en sonunda beni kiriyorsun kilo alamiyorum biliyosun ustume gelme begenmiyosan daha kilolusunu bul dedim bir daha oyld bisey demedi. seven sevdigini Dunyanin en guzeli gorur. Bence dogru kisiyle beraber misiniz dusunun.

Bu arada fotograftaki sizseniz cok guzelsiniz. sevin kendinizi ve asla bir erkegin hic bir konuda ozguveninizi sorgulatmasina izin vermeyin

Ağzınıza sağlık, çok güzel ifade etmişsiniz. Soylediklerinize sonuna kadar katılıyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…