• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook dan bakmayla aldatılma ve ayrılma nedeni mi kızlarrr ?

Sizce Facebook da isim aratma bir aldatma mıdır?Ayrılık nedeni olabilir mi ?

• hayır ne alaka

OY: 34 18,9%
  • kesinlikle bakmamalı

OY: 55 30,6%
  • öylesine bakmıştır takılma

OY: 69 38,3%
  • seni gerçekten begenmiyor

OY: 6 3,3%
  • özel birşeyler yaşamış olabilir

OY: 16 8,9%

• Ankete Katılan
    180
  • Anket Kapalı .
bence ayrılın bu adamdan. bir ömür böyle diken üstünde yaşanmaz. hani demiş ya sana "uzun boylu isterdim ama sevdik ne yapalım?" aşk bir zaman sonra bitecek ister istemez. ve uzun boylular iyice ilgisini çekecek artık beyimizin. senin yerinde olsam bir dk durmam. ağlamadan sakin vakur bir konuşma yap ve ayrıl bence.

bu arada bırakın şu "beni kimse onun kadar sevemez"saçmalığını. emin ol büyük bir aşk duysa sana bunları yapmaz. adam seni yeterince sevmiyor bile ne çok sevmesi?!

Pardonda yasin kac? Senin hic kendine saygin yok mu? Fizigini bu sekilde elestiren bir insan icin niye kendini paraliyorsun? Seven insan kusurunu yuzune vurmaz ....ne demek uzun boylu seviyorum ya...ne cirkin ne bicim davraniyor sana...ve hala bu adamlasin pes diyorum...yalniz kal daha iyi..

Sizi sevmiş belki ama benimseyememiş.. Yüzdeki tüylere takılan bir adam iki bacağın olmasa da seni bırakmam diyor bu biraz çelişki değil mi sizce de? çok fazla dillendirilmiş şeyler var, ileride ben sana nasıl kızlardan hoşlandığımı söylemiştim aşk bitti güle güle der mi der.. Aşk güzellik yakışıklılık zenginlikle azalan ya da çoğalan birşey değil gönülller sever birbirini...

Ya bana hep olumsuz konular gözüme batıyor.İlk çıkmaya başladıgımızda daha güzel bir yüzüm vardı akne sorunum yoktu ve bir 15 kilo daha zayıftım.Yanı kendine güvenmeme ve kendini begenmeme sorunu da var bende acaba ben mi abartıyorum diye paylaştım.Bana çok iltifat etse bu defa samimiyetine inanmam heralde ama bir ortası olsa güzel olur yani :) Ben çirkin değilim ama takıntılıyım ama o bana göre fazlasıyla yakışıklı ve acayip açıksözlü içi dışı bir yani

Ama sende biraz fazla Salmissin kendini anladigim kadariyla. 15 kilo çok fazla çünkü ya niye öyle yaptın? onunla ilk sevgili olduğunda incecikte olsan şu an gerçekten kilolu sinifina giriyorsunki o zaman erkek arkadasinin senden bakim beklemesi normal Değil Mi? O zaman ona hiç kızma :(

Ama sende biraz fazla Salmissin kendini anladigim kadariyla. 15 kilo çok fazla çünkü ya niye öyle yaptın? onunla ilk sevgili olduğunda incecikte olsan şu an gerçekten kilolu sinifina giriyorsunki o zaman erkek arkadasinin senden bakim beklemesi normal Değil Mi? O zaman ona hiç kızma :KK43:

evet bu yüzden de takıntı yapıyorum ama olumlu olduğunda da hiç ilgi göstermiyor ki yani bana dese ki bak zayıflamıssın ya da saçlarını kestirmişsin çok yakışmış vs demiyor ki sürekli ben kilo verdim biraz daha fazlam var vermem lazım bilmem ne diyor görsen 1.82 boy 78 kilo hala zayıflamaya çalışıyor kendisi sporcu aynı zamanda fit duruyor kilolu değil hatta daha çok zayıflarsa itici gelicek bana artık

Aşık olan insan kusur görmez..aşk zahire dı görünüşe önem vermez..kalple yaşanır...mantık işi değil gönül işidir..o yüzden şu olmamış bu yakışmamaış..A..B...C diyorsa bi insan sevgisinde eksilme vardır..SEVDİK Bİ KERE NAPALIM..ne bu mecburiyetmi...amaan neyse ne işte.. Gülü seven dikenine katlanır...beğenmeyene yol orda dersin..

aynen çok doğru söylüyorsun böyle konuşmalar benim ruhuma hitap etmiyor.İster istemez alıngan oluyorum bende ne yapsam begendiremiyorum artık boşverdim yani :) senden asla vazgeçmicem iyi ki hayatımdasın vs diyor ama ben deyince diyor yani bir sürprizi kalmıyor işin ama fiziksel begenilerini söylemiyor çok iyisin çok anlayıışlısın vs biliyorum bunları ama işte biraz da güzel yönlerimi görse çok mutlu olurum herade :S

Offf nasil yazmissiniz oyle okuyamadim aileler dugun bekliyor kismindan sonrasini.
Ilki sizi begenemese neden evlenmek istesin?Siz once kendinize bi guvenin bakalim. Ikincisi, evlenmeyi dusunuyorsaniz bu takintilarinizdan kurtulun.Facebookta son 5 senelik aratmalarini inceleyip,ne siklikla ayni kisiyi arattigini arastiracak kadar kuskulanmissiniz.Guvenmediginiz kisilerle gorusmeyin,guveniyosaniz da sifrelerini istemeyin.

bir arkadaşım da bu aratma konusunu ögrenip baktıgında da araları açılmıştı bende meraktan baktım :S çok uzun yazdım farkındayım içimi dökmek istedim yazdıkça rahatladım birine anlatır gibi

Bu adam BAŞAK burcu mu yahu bu ne eleştiri :KK12:
Seni sürekli gözleyip eleştiren bir adamla ona güvensen dahi nereye kadar gidebilirsin bunu sorgula
Yarın evlenseniz hamile kalsan yediğin lokmaları sayıp amma yedin ha yeter çok kg aldın bile der böyleleri
Seni komplekse sokan değil, sana kendini dünyadaki tek kadın sensin gibi hissettiren adamlarla ol
Böyle bir adam var inşallah :)))

Öyle bir adam bulamadım :) projektör gibi gözleri var çok detaycı bakar bakar begense söylemez begenmese bir laf çarpar mutlaka.Mesela sormuyor bende elbisemi nasıl buldun çok begenerek aldım diyorum evet farkettim güzel olmuş diyor ağız ucuyla ama etek giyme önünü kapat açılmasın topuklu ayakkabı giyiyorum malum boyu uzun giyme böyle ayakkabılar yürüyemessin ne bunlar vs yani biraz dikkat çekici bir akyaj yapsam ben makyajı sevmem cilde önem veririm falan diyor hiç bir esprisi kalmıyor yni kendimi güzel olmaya çalışan palyaço gibi hissediyorum

Biz kızlar çok detaycıyız.. ve bu huyumuzdan asla vazgeçmeyiz. En ufak bir vakadan bile her detayına kadar düünürüz kafamızın için binbir çeşit soru işaretleri girer.
BAKAMAZ !

Oyumu oylesine bakmistir takilmaya verdim .. sonra konuyu okudum ve kasar kelimesini gordugum anda bin pisman oldum.. hayir kesinlikle olmamali diyorum.. belliki sevgiliniz kendine eglence agriyor bence aldatmadir goz zinasi sonucta..

ama onu 3 yıl önce sadece bir kez yazmış ve baktıgı 3 ila 5 profile tekrar hiç bakmamış aynen göz zinası sonuçta. Ama sordum hiç biriyle özel bir ilşki yaşamadığını söyledi zaten tek bir kızla çıkmıştı benden önce ona da bakmamış bugün görüştük mesela 45 dk geç gittim aksilik yaşadım sen geldin ya hiç önemi yok dedi ellerimi sildi saçlarımı okşadı bana moral verdi bunlarda güzel hoşuma gidiyor ama annesine konuştugu gibi değil biraz eşine sevğilisene konuşur gibi güzel cümleler kursa inan face falan umrumda olmaz .çünkü bana onun arkadaşları ona özel birini zorla ayarladıklarını ama reddettiğini söyledi bu çocuk seni gerçekten seviyor dedi onun işyerinden bir kız beni ekledi ve bütün gün seni anlatıyor seni merak ettim yahu diyor ve beni ekliyor yani çok kararsızım bir yanım kes at diyor bir yanım da sadece kuruntu yaptıgımı söylüyor yine uzun yazdım off :S

Bir gün mecnuna sormuşlar "mecnun sen Leyla için çöllere düştün ama Leyla o kadar güzel bir kız değil, üstelik ülkede ondan daha güzel kızlarda var,neden Leyla!" Mecnunda şöyle bir bakar ve derki "ah ah sizi ona bir de Mecnunun gözünden görün..." kıssada hisse seni seven birisi sende kusur bulmaz....

yani çıkmaya başladıgımızda 19 yasındaydık benden bir yaş küçük .çok doğru söylüyorsun canım ben de dört dörtlüğüm demem hiç bir zaman ama bunu duymak istiyorum ama adamda tık yok .

Oofff ayni seyleri o kadar cok yazmissin ki okurken yoruldum ve acikcasi yarida kestim. Okudugum kisimlara yorum yapayim.
Bana gore facede birini aratmasi aldatma degildir. Mesela bende aklima gelen arkadaslarimi aratirim, profillerini gezerim ama bu sevgilimi aldattigim anlamina gelmez.
Seni eger bakim konusunda uyariyorsa demekki kendine cok ozen gostermiyorsun.
Onun dediklerine kirilmakta haklisin ama hem dediklerine dikkat et hem kirildigini belli et. Ya da sende onu bazi konularda uyar.
Bende biraz kilo alinca erkek arkadasim uyarir ya da hosuna gitmeyen bi kiyafetim olursa bunu acikca soyler. Bende dikkat ederim ama ayni zamanda onda begenmedigim seyleri kendisine soylerim :KK70:
Kisasa kisas gibi yani. :KK70:
Eger sevgisine inaniyorsan ve sende seviyorsan bazi seylere cok takilip kalmamalisin. :KK66:

İçimi döktüm yazdım rahatadım biraz uzun oldu vakit ayrdığın için sagol canım ;)
sevgisine inanıyorum sonuçta benden daha çekici biri neden benimle evlenmek istesin 6 yıldır da çıkıyoruz benden daha çok emek verdi bu ilişkiye ben tepkimi sessiz kalarak ve soguyarak verdim kabetme korkusunu verdim ona o da benden bir fırtına bekliyor bu sessizliğimden korkuyor
ben begenmediğim bir şey bulamıyorum ki buluşucagımız zaman giysilerini tek tek ütülüyormuş annesi dedi şu mu iyi bu mu iyi diye sorar çok bakımlı çok titiz onu kıskanıyorum sanırım benimde yüzüme yüzüme vurması beni de tam tersini yapmaya itiyor sonuçta ben kendim için yaparım ona ne ki

bence ayrılın bu adamdan. bir ömür böyle diken üstünde yaşanmaz. hani demiş ya sana "uzun boylu isterdim ama sevdik ne yapalım?" aşk bir zaman sonra bitecek ister istemez. ve uzun boylular iyice ilgisini çekecek artık beyimizin. senin yerinde olsam bir dk durmam. ağlamadan sakin vakur bir konuşma yap ve ayrıl bence.

bu arada bırakın şu "beni kimse onun kadar sevemez"saçmalığını. emin ol büyük bir aşk duysa sana bunları yapmaz. adam seni yeterince sevmiyor bile ne çok sevmesi?!

Aynen sınavları vardı bitti şimdi çok güzel bir mertebede çok da yakışıklı çok seviyorum ama kendimi de yıpratıyorum farkında olmadan evlilikten de çekiniyorum çevremde çok olumsuz örnek var 6 yıldır çıkıyorduk son 2 yıldır bu durumlar seyretti.Ben sogul ilgisiz takmıyor modundayım kaybetme korkusunu verdim ama hala eksik olan şeyi anlamıyor çabalıyor ama biraz iltifat biraz ilgi başka bir şey değil yani istediğim annesini sever gibi seviyor onun için süslensem de süsslenmesemde hiç farketmiyor ki

Pardonda yasin kac? Senin hic kendine saygin yok mu? Fizigini bu sekilde elestiren bir insan icin niye kendini paraliyorsun? Seven insan kusurunu yuzune vurmaz ....ne demek uzun boylu seviyorum ya...ne cirkin ne bicim davraniyor sana...ve hala bu adamlasin pes diyorum...yalniz kal daha iyi..

yaşım 26 bende uzun boylu kız görünce yanımızdan geçse tesadüfen de o yöne baksa hemen aldatıldım modunda oluyorum tamam bu sefer her şey biticek diyorum ama bana sevgiyle bakan gözlerini görüyorum ve konuşamıyorum mesela bugün görüştük 45 dk beklettim aksilik yaşadım topuklularla yanına koşa koşa telaşla gittim bana hiç bir şey demedi yüzümü sildi çok makyaj yapmamalısın dedi alnımdan öptü gülümsedi sen geldin ya hiç sorun değil dedi .Ayakların acımıyor mu niye böyle topuklu giydin diyor
Yani bu değil makyajın sana yakışmış demeli annesine sarılır gibi değil sevgilisine sarılır gibi sarılsın istiyorum.Özel birşeyler yapsın Bu adamla 6 yıldır 19 yaşımızdan beri konusuyoruz o zamanki gibi güzel o zamanki gibi heyecanlı kalamıyor ki insan ama o kaldı benden çok daha uzun boylu ve çok çekici ayrılmayı çok denedim ama hep ikna etti beni ailesi araya girdi vs şimdide evlenmek istiyor ama ben kararsızım

Sizi sevmiş belki ama benimseyememiş.. Yüzdeki tüylere takılan bir adam iki bacağın olmasa da seni bırakmam diyor bu biraz çelişki değil mi sizce de? çok fazla dillendirilmiş şeyler var, ileride ben sana nasıl kızlardan hoşlandığımı söylemiştim aşk bitti güle güle der mi der.. Aşk güzellik yakışıklılık zenginlikle azalan ya da çoğalan birşey değil gönülller sever birbirini...

işte bende onu düşünüyorum aşk sevgi bitince çocuk doğurup kiloları alınca yine sevebilicek mi isteyecek mi evlenmeyi veya evli kalmayı. Ben ŞAKAYLA KARIŞIK tabi ki seni serbest bırakırım evlenene kadar istediğin gibi takıl dedim iki gün konuşmadı benmle saçmalama sen beni istemıyor musun nasıl paylaşabilirsin beni falan dedi .O zaman ayrılalım neden bırakmıyorsun diyorum seviyorum diyor benmle görüşüceği zaman giysilerini kendi ütüler saç bakım cilt bakım sporcu ayrıca çokçok titiz onunla bir ömür nasıl geçer bilmiyorum evlilik de kararsızım :S

Size bu kadar hakaret eden bir adam sizi seviyor olamaz.

6yıldır bırakmadı beni çok ayrılmak istedim ama zamana bıraktım iş ciddiye bindi evlenmek istiyor bilemiyorum ama bu hakaretler yanında bir tatlı söz beni mutlu ederdi yeterdı.

Biz kızlar çok detaycıyız.. ve bu huyumuzdan asla vazgeçmeyiz. En ufak bir vakadan bile her detayına kadar düünürüz kafamızın için binbir çeşit soru işaretleri girer.
BAKAMAZ !

o soru işaretlerini kafamdan atamıyorum burda paylaştım rahatladım :) yakında sevgilimle de paylşıcam o detaylar acabalar hayatımda oldugu sürece evliliğe hazır değilim çekincelerim çok facesini bir yıldır kapalı tutuyor gerçi Bunların yanında biraz bana güzel iltifatlar etse öylesine baktı derdim ama kafamda oturtamadıgım seyler var.

adam size bağlılık olarak seviyor hani mutluyuz zaten alışkınız gibi.ama bir sevgili gibi çekici gibi gelme durumu yok gibi.bunlar tehlikeli durumlar.evlenince beğenmeme psikolojisi artarsa hırpalanırsınız size de yazık

Adamin Gozu disarda belli.bunlar senin gorduklerin bide gormediklerin vardir eminim.onun kafasi seni yan cepte tutup baska citirlara bakmak.izin verme

Back
X