• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook dan bakmayla aldatılma ve ayrılma nedeni mi kızlarrr ?

Sizce Facebook da isim aratma bir aldatma mıdır?Ayrılık nedeni olabilir mi ?

• hayır ne alaka

OY: 34 18,9%
  • kesinlikle bakmamalı

OY: 55 30,6%
  • öylesine bakmıştır takılma

OY: 69 38,3%
  • seni gerçekten begenmiyor

OY: 6 3,3%
  • özel birşeyler yaşamış olabilir

OY: 16 8,9%

• Ankete Katılan
    180
  • Anket Kapalı .
Yani alismisken evlenelim gibi olmus ama tehlikeli bu durum.ya ilerde karsisina sevgili olarak cekici bulacagi biri karsisina cikarsa ne olcak.ben de uzun iliskimi artik arkadasliga dondugu icin bitirdi

ben istemezdim sanırım böyle bir ilişki.beni anne arkadaş gibi sevcekse ne anladım ki ben bu işten.zaten kendim mutlu olamam karşı tarafa çekici gelmediğini bilmek üzücü bir durum.başka bir sıkıntı ise evlenince ya çok beğenceği biri karsısına cıkarsa karşınıza çıkıp ben zaten seni sevmiyormuşum diyebilir.yakın arkadaşım bu durumu yaşadı 5 yıllık ilişki sonrası yeni tanışılan kız sonra ben aşık oldum diyen bir adam.bu durumda evlenmeyın bence üzülürsünüz ya

annesiyle tanıştım ben mesela o da diyor hayatta kimseye bakmaz kadınla kızla işi olmaz tek biriyle çıkıp onunla evlenicem diyormuş hep o konuda şüphem yok aslında arkadaşları buna bir kız ayarlamış kızı reddetmiş kendisi söyledi bana ve onun hiç tanımadıgım bir iş arkadaşı beni ekledi sordum facede ortak ark.ımız kim bu diye bana sardı asılıyordu bende seni anlattım sonra ona layık birisi miyim acaba diye sormuş kıza beni ekledi facede benmle tanışmak istiyorlarmış yanımızda biri yürüse hemen önüne geçer bakmaz çok tutucu birisi ama yakışıklı bir çocuk benden bir yaş ufak ne bilim ilerde gözleri açılır mı :) ayrıca pek ilişkisi olmamış ilk çıktıgında kız teklif etmiş ikinci benim o yüzden mi kadınlara nasıl hitap edeceğini bilmiyor sanki çok iyi çok temiz kalpli biri iyi bir işi var çok çekici buluyorum onu ama ten uyumu yok sanırım ne bilim mantık olarak uygun ama biraz da bana hoşlandıgını belli etse ya da odun gibi eleştirmese iyi olucak kafam çok karışık aşk mı mantık mı bilemedim uzun uzun yazdım yine :)

annesiyle tanıştım ben mesela o da diyor hayatta kimseye bakmaz kadınla kızla işi olmaz tek biriyle çıkıp onunla evlenicem diyormuş hep o konuda şüphem yok aslında arkadaşları buna bir kız ayarlamış kızı reddetmiş kendisi söyledi bana ve onun hiç tanımadıgım bir iş arkadaşı beni ekledi sordum facede ortak ark.ımız kim bu diye bana sardı asılıyordu bende seni anlattım sonra ona layık birisi miyim acaba diye sormuş kıza beni ekledi facede benmle tanışmak istiyorlarmış yanımızda biri yürüse hemen önüne geçer bakmaz çok tutucu birisi ama yakışıklı bir çocuk benden bir yaş ufak ne bilim ilerde gözleri açılır mı :) ayrıca pek ilişkisi olmamış ilk çıktıgında kız teklif etmiş ikinci benim o yüzden mi kadınlara nasıl hitap edeceğini bilmiyor sanki çok iyi çok temiz kalpli biri iyi bir işi var çok çekici buluyorum onu ama ten uyumu yok sanırım ne bilim mantık olarak uygun ama biraz da bana hoşlandıgını belli etse ya da odun gibi eleştirmese iyi olucak kafam çok karışık aşk mı mantık mı bilemedim uzun uzun yazdım yine :)
şimdi evlilik öncesi bunun için ayrılacağınıza ihtimal vermiyorum genel olarak uzun ilişkileri bitirme olayı çok zor. ama uzun vadede sıkıntılı bir durum.kadın gibi hissetmek derler ya işte ben ona inananlardanım.umarım daha mutlu olcağınız yolu seçersiniz

hilalcim bastan sona okudum mesajlarini,cocuk bi de polis olacak ha.. sen seviyorsun bunu da,kendini hep ezik hissederek ne kadar mutlu olabilirsin? iyi düsünmelisin bence,bir cift tatli sözü senden esirgiyor,simdiden böyleyse ilerde daha kötüye gitmesin.. Allah hakkinda hayirlisini versin ayrica pek hos bi kizsin masallah ...

hilalcim bastan sona okudum mesajlarini,cocuk bi de polis olacak ha.. sen seviyorsun bunu da,kendini hep ezik hissederek ne kadar mutlu olabilirsin? iyi düsünmelisin bence,bir cift tatli sözü senden esirgiyor,simdiden böyleyse ilerde daha kötüye gitmesin.. Allah hakkinda hayirlisini versin ayrica pek hos bi kizsin masallah ...

çok tşk ederim canım kafaya takmaktan bir buçuk ayda 5 kilo verdim :) adam hiç farketmıyor saçlarım belimdeydi baya bir kısalttım ama ben söyledikten sonra söylüyor bana karşı çok çekingen zaten yanlış anlarım mı sanıyor bilemiyorum ya da gerçekten mi begenmiyor ben kendimi çok çirkin hissediyorum onun yanında çok daha uzun boylu ve benden daha güzel

Canım bence sen herşeyden önce kendine guvenmelisin. Hayatta herkesten önce kendini sev, kendine değer ver. Hayatına girip çıkan insanları da buna göre değerlendir.
Erkek arkadaşın senin özgüvenini yerlere indirmiş. Facebooktan o kadar kızı aratması da normal değil.
Bence ayrıl bu çocuktan çünkü seven insan kusur görür de bu kadar da olmaz. Bence senin huylarini beğendiği için senden ayrilamiyor tam evlenilecek kız diye düşünüyor. Ama evlenirseniz bir iki yıla kalmaz patlak verir kendini kısıtlanmış gibi hisseder sürekli aldatma potansiyeli olur.
Seni gerçekten seven biriyle birlikte olursan çok mutlu olursun.

çok tşk ederim canım kafaya takmaktan bir buçuk ayda 5 kilo verdim :) adam hiç farketmıyor saçlarım belimdeydi baya bir kısalttım ama ben söyledikten sonra söylüyor bana karşı çok çekingen zaten yanlış anlarım mı sanıyor bilemiyorum ya da gerçekten mi begenmiyor ben kendimi çok çirkin hissediyorum onun yanında çok daha uzun boylu ve benden daha güzel

6 yıldır çıkıyorsunuz çekinmesi garip değil mi sence... Ondan çok durumu takan sensin ve gerçekten kendini harab ediyorsun.

evet bu yüzden de takıntı yapıyorum ama olumlu olduğunda da hiç ilgi göstermiyor ki yani bana dese ki bak zayıflamıssın ya da saçlarını kestirmişsin çok yakışmış vs demiyor ki sürekli ben kilo verdim biraz daha fazlam var vermem lazım bilmem ne diyor görsen 1.82 boy 78 kilo hala zayıflamaya çalışıyor kendisi sporcu aynı zamanda fit duruyor kilolu değil hatta daha çok zayıflarsa itici gelicek bana artık

Yani erkek arkadasin seni seviyodur o ayrı, ama sevdiği kadını kendi bakim anlayışı sınırları içinde görmek istemeside gayet normal.o anlamda bunu kendine sorun etmek yerine istediği yönde kendine çeki düzen vermek daha mantıklı. Demek ki hala fazlan olduğunu düşünüyor bu normal alınma. Vay sana nasıl bunu söyler bence her halinle sevmeli kafasına girenleride dinleme. Evlilikler bile bazen kendini salan taraflar sebebiyle çekicilik kaybolduğu için bitebiliyor sonuçta. Umarım hersey yoluna girer senin için.

benim de şu anda hoşlandığım ve tanışma sürecinde olduğum çocuğun kilo takıntısı var :KK43: beni beğeniyomuş ama zayıf kız hoşuna gidiyomuş.. bana kilo verdirmeye çalışıyor.. ama takıntı dediysem ciddi bi takıntı yani.. acaip dikkat ediyo kiloya, en önemli kriteri diyebilirim..

Normal bunlar :) Yani karşınızdaki böyle beklentilere girince eğer sevdiğiniz biriyse çaba göstermeye değer. Kilo vermek bişey değil ki çözüm belli az yemek, yağlı yememek sebze ve haşlama/ızgara et tüketmek. Ekmek çok Yeniyorsa azaltmak ya da bir süre yememek filan yani. 15 günde 4 5 kilo verirsin böyle zaten. Çözümü olan şeylere üzülmek Yersiz :)

Yani erkek arkadasin seni seviyodur o ayrı, ama sevdiği kadını kendi bakim anlayışı sınırları içinde görmek istemeside gayet normal.o anlamda bunu kendine sorun etmek yerine istediği yönde kendine çeki düzen vermek daha mantıklı. Demek ki hala fazlan olduğunu düşünüyor bu normal alınma. Vay sana nasıl bunu söyler bence her halinle sevmeli kafasına girenleride dinleme. Evlilikler bile bazen kendini salan taraflar sebebiyle çekicilik kaybolduğu için bitebiliyor sonuçta. Umarım hersey yoluna girer senin için.

kendi bakım anlayışı biraz abartı aslında doğru söylüyorsun :)
gayet güzel fizigi var sporcu ama hala fazlam var diyor cilt bakımı mı dersin yüzüne lazer mi dersin haftada 4 gün spor mu dersin hepsi var giysilerini bir gün önceden ütüler benle buluşmadan önce annesine şu mu bumu diye on kere sorar mış gideceğimiz restoran vs önceden gider yarım saat önceden bakar bulur hiç bekletmez beni her yere götürmez çok çok titiz birisi çok açıksözlü kendini begenmiş bişey bakım anlayışı çok çok üstün :(
umarım hayırlısı olur onunla bir ömür nasıl olucak bilemiyorum:)

kendi bakım anlayışı biraz abartı aslında doğru söylüyorsun :)
gayet güzel fizigi var sporcu ama hala fazlam var diyor cilt bakımı mı dersin yüzüne lazer mi dersin haftada 4 gün spor mu dersin hepsi var giysilerini bir gün önceden ütüler benle buluşmadan önce annesine şu mu bumu diye on kere sorar mış gideceğimiz restoran vs önceden gider yarım saat önceden bakar bulur hiç bekletmez beni her yere götürmez çok çok titiz birisi çok açıksözlü kendini begenmiş bişey bakım anlayışı çok çok üstün :KK43:
umarım hayırlısı olur onunla bir ömür nasıl olucak bilemiyorum:)

Aşırı bakımlı günler seni bekliyor o zaman ;) ama yap ya bakim güzeldir bende biraz usengecim gerçi ama neyseki benimkinin öyle dertleri yok utanmasa cirkin gez de kafam rahat olsun kafasinda değişik bir insan kendisi :D ama senin ki gibi bi erkek arkadaşım olsa oo kuaforler kuaforler spor salonları spor salonları sonra guzellikten ölürken ilgilenenim çok olunca da zirlamicak ama net :D

Canım bence sen herşeyden önce kendine guvenmelisin. Hayatta herkesten önce kendini sev, kendine değer ver. Hayatına girip çıkan insanları da buna göre değerlendir.
Erkek arkadaşın senin özgüvenini yerlere indirmiş. Facebooktan o kadar kızı aratması da normal değil.
Bence ayrıl bu çocuktan çünkü seven insan kusur görür de bu kadar da olmaz. Bence senin huylarini beğendiği için senden ayrilamiyor tam evlenilecek kız diye düşünüyor. Ama evlenirseniz bir iki yıla kalmaz patlak verir kendini kısıtlanmış gibi hisseder sürekli aldatma potansiyeli olur.
Seni gerçekten seven biriyle birlikte olursan çok mutlu olursun.

evet benim özgüven yerlerde sayesinde :) facesini gecen yaz bu olaylardan dolayı kapadı açmıyor bir daha olmaz dedi özür diledi aslında ama yanımda zorla da tutmak istemiyorum bende öyle hissediyorum

Aşırı bakımlı günler seni bekliyor o zaman :KK66: ama yap ya bakim güzeldir bende biraz usengecim gerçi ama neyseki benimkinin öyle dertleri yok utanmasa cirkin gez de kafam rahat olsun kafasinda değişik bir insan kendisi :KK70: ama senin ki gibi bi erkek arkadaşım olsa oo kuaforler kuaforler spor salonları spor salonları sonra guzellikten ölürken ilgilenenim çok olunca da zirlamicak ama net :KK70:

aynen bende spor kuaför falan o moddayım bu defa da aynı babam abim gibi eleştiriyor yok eteğin kısa yok o ayakkabılar çok topuklu bilmem ne güzel iltifat da etmiyor egodan ödün vermiyor yani farklı bir tip bnmki de 6 yıldır çözemedim evlenip başıma bela almayayım :)

Arkadaşlar sevgilimle ilgili bir konuda yardım istiyorum.Ben bir yıl önce facebook dan ara bölümüne yazılıp aratılan kişilere bakmayı öğrendim erkek arkadaşımın facebook şifresini biliyordum baktım.İki yıl önce facesine kasar yazmış aratmış resmen ve birer dk ara ile üç ila dört kızın profilini açmış o kişilere tekrar hiç bakmamış tabi
Ayrıca yukarıdaki kızlardan farklı Dört ila beş kişinin ismini sürekli aratmış baktım sürekli dediğim örneğin ayda bir haftada bir ya da bazı dönemler beş altı ay ve bazılarını bir yıl aratmamış .Sürekli iş yerinde internet kullanıyordu.Son beş yılın dökümünü görebiliyorum.
arayıp ağzıma geleni sayıp sonra terketmek istedim kendimi tuttum çok önemli sınavları vardı hazırlandığı onun hayatını engellemek istemedim.
Tabu oynarken buse kelimesi çıkınca "müberranın en yakın arkadaşı diyerek o kızı anlattı arkadaşları da sonradan " Buse kelimesini de ne güzel anlattın " dedi yanımda gülüştüler.Çok zoruma gitti ama ona hiç yansıtmıyorum.
Kendisine bir ay takip ettim sonra şaka yollu söyledim.Hepsini tek tek söyledi.Onlarla ilişkim olmadı
Biri üniversiteden bir hafta bizim üniversitedeki evde kaldı benim üç ev arkadaşımla ilgili okulda beni rahatsız ettiler diye söylemişti dedi
Biri liseden kaşarın tekiydi öylesine bakıyordum hatta kapanmış şaşırdım dedi
Birisi bilmem hangi ünlünün yiğeni işyerinde bir çocuk gösterdi tekirdagda kalıyormuş bana çok şey kaçırmışsın dedi (Tekirdagda üniversite okumuştuk).Ama sence de çok güzel bir yüzü var dimi ben yüze çok önem veririm dedi.
Birisi benim sokaktan arkadaşın kardeşi dedi
ama bu laflar o kızlara baktıgı gerçeğini değiştirmiyor.
bu söyledikleri doğru eminim ama eksik olabilir mi ?O gün akşam bana mesaj attı ve "seni çok seviyorum senin iki bacagın tutmasa da gözün görmese de ben seni bırakmam sana aşığım vs dedi"

Bu olaydan sonra boyuma kiloma takıntılı biri oldum benden baya uzun boylu sürekli kilo vermeye kendimi güzelleştirmeye çalışıyorum ve sonra bu konular aklıma geliyor vazgeçiyorum canım acıyor.

şimdi sınavları bitti çok iyi bir mertebede ama ondan direk ayrılmak istiyorum ama aileler tanıştı düğün bekliyor herkez ben gerekli tepkileri hiç veremedim gurur yaptım inanmış gibi yaptım kendine güvenen hiç kimseyi kıskanmayan rahat biri gibi davrandım kendisi bile şaşırıyor facebook olayında tepki vermememe bu güne kadar içime attım sustum şimdi hepsini söyleyip ayrılmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum bunu gerçekten istiyor muyum bilmiyorum.Çok takıntılı kendine güvensiz biriyim bu yüzden kendim mi büyütüyorum bilmiyorum.Yanımdayken birine baksa bu olay geliyor aklıma bir kavgamızda veya bana fiziksel ruhsal yaptığı kötü bir konuşma kötü bir çıkış veya farklı kızlara yaptığı olumlu yorumlar begeniler vs. her gece aklıma geliyor kendimde bir eksik arıyorum ve buluyorum da aklıma hep o facede baktığı kızlar geliyor bakması değil ama uzun süre devamlı bakması beni rahatsız etmişti.Bir yıl önce olmaması gerekiyordu ben olsam çok tepki verirdim sen tepki vermedin dedi.o zamandan beri şimdi facesi kapalı açmıyor kullanmıyor.Beni seviyor ama çok açıksözlü eskiden begenirdi söylerdi ama şimdi kilo vermeni istiyorum
Cilt bakımına gidebilirsin
Yüzündeki tüyleri aldırırsan sana yakışır
bu giysi sana yakışmamış
Gözlük sana yakışmaz vs çekinmeden söylüyor iltifatı ise çok nadir o öyle söyleyince hep o kızlar aklıma getiriyor beni rahatsız ediyor.Bana baktığında ne oldu bu gömlek yakışmamış mı? diye tepki veriyorum falan yani İlk çıktığımızda beni çok beğenirdi hep olumlu yorum yapardı ama şimdi onların tam tersini söylüyor ve o söylediği için kendime bakıyormuş gibi hissediyorum kendimi ve vazgeçiyorum
Ben uzun boylu bir kızla çıkmak isterdim diyor o zaman beni neden seçtin diyorum "Sevdik bir kere napalım" diyor Beni sadece sevdiği için değil beğendiği için güzel bulduğu için yanımda dursun istiyorum.Sanki benimle çıkmaya mecburmuş gibi onu mecbur yanımda tutuyorum gibi hissediyorum o kadar soguk davranıyorum ki yine de bırakmıyor beni çok düşündürüyor bu durum sevgisine inanıyorum başkası olmadığına da inanıyorum ama facelerde bakmasın ya ayrılsın ona gitsin ya da tamamiyle beni bir kadın gibi hissettirsin istiyorum.
Benim hayatımda renkler yoktur ya siyah vardır ya beyaz ya çok iyi ya çok kötü anlarım herşeyi
Çevremde çok güzel yorum yapan insanlar oluyor beni beğenen tonla erkek var ama o hep olumsuz beni duygusal anlamda tatmin etmiyor .Bende ondan soğumak istiyorum ama bir yanım ondan daha çok seveni bulamassın diyor
Benden sonra hiç bir kızla cinsel bir beraberliği olmadığına eminim.Ama baktıgı kızlarla daha önce bir ilişkisi oldu mu? diye düşündükçe başıma ağrılar girdi.Sordum yok dedi ama inansam mı bilemiyorum.Tek bir kızla çıkmıştı benden önce anlatmıştı ona hiç bakmamış mesela hiç mesaj yorum vs ile karşılaşmadım bir ay takip ettim söylememiştim ama bir kız üniversitede tanıdıgı en çok ona bakmış acaba cinsel bir ilişkisi mi oldu? onu mu hayal ediyor ?Neden baktı içim içimi yiyor.Beden farkı ne diye düşünüp duruyorum bir yıldır....:KK43::KK43::KK43:

Beni çok seviyor biliyorum ama sadece sevdiği için değil beğendiği güzel bulduğu için de yanımda olsun istiyorum.Bir güzel söz duymak istiyorum.Kendimi özel hissetmek istiyorum.Ama o sanki mecburmuş gibi bir tavır içinde sanki.Artık yaptığı kişisel yaptıgı her her olumsuz yorum yanımda baktığı ya baktığını görmesem bile ben baktıysam o da bakmıştır diye kendimi inandırıyorum kendimde kusur arıyorum kendimi çok yıprattım evlilikle ilgili en ufak sevinç yok içimde benim kafamda balyoz gibi büyüyor büyüyor ve acabalar kafamda dönüyor.
Çok açıksözlü çok dürüst birisi.Ama bu kadarı beni rahatsız etti artık.
Bu kuruntulardan nasıl kurtulabilirim
Yanında ağlamadan nasıl bunları anlatabilirim.Gerektiği zamanda tepki vermedim içimde büyüdü herşey içinden çıkamaz hal aldı ona bu hafta anlatmak istiyorum.böyle yürümez.Onun vereceği tepkiyi kestiremıyorum.Acaba saçmalıyor muyum abartıyor muyum bu sorunu nasıl çözmeliyim doğru düşünce sizce hangisi
Sizce ayrılmalı mıyım ?
Sadece konuşup çözüme mi ulaştırayım?
yoksa bu konuyu unutup yoluma mı bakayım?
Sizce facebook da bir kıza bakması onunla özel bir şey yaşadığı anlamına mı gelmeli.???????!!!!!!!
Uzun boylu bir kızla çıkmak isterdim!!! Bir insan bunu sevgilisine nasıl söyler ya?! Zaten sürekli oran şöyle buran böyle diye de eleştiri yapıyor. Bu seni beğenmiyorum demek. Seni beğenmiyor ise, bir süre sonra yine ona buna facebook'ta bakar, gönlünü gezdirir en iyi ihtimalle.
Facebook'ta biriyle özel bir şey yaşamamış olabilir ama bundan daha kötü şeyler var yani. Sinir oldum sevgiline......

Uzun boylu bir kızla çıkmak isterdim!!! Bir insan bunu sevgilisine nasıl söyler ya?! Zaten sürekli oran şöyle buran böyle diye de eleştiri yapıyor. Bu seni beğenmiyorum demek. Seni beğenmiyor ise, bir süre sonra yine ona buna facebook'ta bakar, gönlünü gezdirir en iyi ihtimalle.
Facebook'ta biriyle özel bir şey yaşamamış olabilir ama bundan daha kötü şeyler var yani. Sinir oldum sevgiline......

sordum özel bir şey yaşamadım dedi ama inanmıyorum işte . ben ona benden beş yaş büyük biriyle çıkmak isterdim dedim o da bana bunu söyledi en zayıf yerlerden yakalıyor yani boyum çok kısa değil ama 1.62 ama artık ona bile takar oldum uzun boylu kızlara imrenir oldum özgüven yerlede işin komik yanı verdiğim kiloları kısalttıgım saçları hiç anlamıyor saçlarım güzel mi diyorum yakışmamış diyor :) farklı biriyle çıkarısam tipe değil benden en az beş yaş büyük kadınlardan anlayan biriyle çıkarım heralde ama 6 yılda kolay silinmez ki ilk aşkım o benm ama olmuyor işte bende acayip sinir oluyorum eski heyecan yok sanki

sordum özel bir şey yaşamadım dedi ama inanmıyorum işte . ben ona benden beş yaş büyük biriyle çıkmak isterdim dedim o da bana bunu söyledi en zayıf yerlerden yakalıyor yani boyum çok kısa değil ama 1.62 ama artık ona bile takar oldum uzun boylu kızlara imrenir oldum özgüven yerlede işin komik yanı verdiğim kiloları kısalttıgım saçları hiç anlamıyor saçlarım güzel mi diyorum yakışmamış diyor :) farklı biriyle çıkarısam tipe değil benden en az beş yaş büyük kadınlardan anlayan biriyle çıkarım heralde ama 6 yılda kolay silinmez ki ilk aşkım o benm ama olmuyor işte bende acayip sinir oluyorum eski heyecan yok sanki
Hımm, şimdi daha anlaşılır oldu. Birçok kişi yıllar geçtiği için ayrılmayı göze alamıyor. Sonra da keşke ayrilsaydım diye düşünüyor hayatı boyunca. Kendine olan güvenini de öyle aşağıya çekmiş ki, sen iyice kendini mahkum hissediyorsun sanki.
İyi ve kötü yanlarını listelesen sevgilinin, iyi yanları ağır basar mı diye düşün bence. Ama asıl meseleye dönersek facebook'ta birilerine bakması can sıkıcı. Hani eski arkadaşlarını fln aramış olsa neyse de, deyim yerindeyse kedi düşüncesine göre"yollu" kızlara bakmış sürekli. İnsan hata yapar tabi ama sana olan davranışlarını da düşününce hiç hayra alamet durmuyor.
Senin de için hiç rahat değil, burda yazıdan mesajlarla kafanı daha çok karışacak. :KK51:

Hımm, şimdi daha anlaşılır oldu. Birçok kişi yıllar geçtiği için ayrılmayı göze alamıyor. Sonra da keşke ayrilsaydım diye düşünüyor hayatı boyunca. Kendine olan güvenini de öyle aşağıya çekmiş ki, sen iyice kendini mahkum hissediyorsun sanki.
İyi ve kötü yanlarını listelesen sevgilinin, iyi yanları ağır basar mı diye düşün bence. Ama asıl meseleye dönersek facebook'ta birilerine bakması can sıkıcı. Hani eski arkadaşlarını fln aramış olsa neyse de, deyim yerindeyse kedi düşüncesine göre"yollu" kızlara bakmış sürekli. İnsan hata yapar tabi ama sana olan davranışlarını da düşününce hiç hayra alamet durmuyor.
Senin de için hiç rahat değil, burda yazıdan mesajlarla kafanı daha çok karışacak. :KK51:

evet biraz da mecburmuş gibi hissediyorum daha iyi birisi çıkar mı karşıma unutabilir miyim diye düşünüyorum ama keşke demek istemiyorum aynen yollu tiplere bakmış ama bir yıldır kapalı facesi asıl konu begenmemesi ve bir tatlı sözü esirgemesi bazen hakaret boyutuna ulaşıyor kurdugu cümleler ne yapsam gösteremiyorum kendimi bir kız çocugu muamelesi yapıyor babam bile daha çok iltift ediyor bana aynen düşündükçe kafam karışıyor ama ona aynısını bnde yaşatıcam

face ini kapatmasi bir cozum degil asla. Sokaktada kizlara begenerek bakabilir, baska face adresi bile acmis olabilir farkli isimlerle ben beni begenmeyen birine guvenmezdim. Sizin hakkinizda fiziksel herseyekarismasina izin vermemelisiniz bence. Ben kendime yakistirdim tarzim boyle diyebilmelisiniz. Tabiki sevgilinin begenisi onemlidir ama sizinki kirici geldi bana. uslup cok onemli. kendinize sevginizi bitirmis bir adam var ortada. Surekli fiziginizi dusunerek ve kotu hissederek mutlu olamazsiniz. Ne demek hepuzun boylu sevgilim olsun istemisimdir ya. O zaman uzun biriyle olacakti yada size belli etmemesi lazimdi bu dusuncesini. Benim sevgilimde 183 boyunda, 73 kilo genis omuzlu biri.puruzsuz bir teni var . Bense 169 boyun 44 kilo iskeletör kizin tekiyim ustelik asiri derecede sorunlu bir cildim bolca sivilce
ve lekeye sahibim bolcada tuylerim var. Hangi sorunumla mucadele edebilirim ki. bi kac defa cok zayifsin kilo al sagliklik olmani iztiyorum dedi en sonunda beni kiriyorsun kilo alamiyorum biliyosun ustume gelme begenmiyosan daha kilolusunu bul dedim bir daha oyld bisey demedi. seven sevdigini Dunyanin en guzeli gorur. Bence dogru kisiyle beraber misiniz dusunun.

Bu arada fotograftaki sizseniz cok guzelsiniz. sevin kendinizi ve asla bir erkegin hic bir konuda ozguveninizi sorgulatmasina izin vermeyin

face ini kapatmasi bir cozum degil asla. Sokaktada kizlara begenerek bakabilir, baska face adresi bile acmis olabilir farkli isimlerle ben beni begenmeyen birine guvenmezdim. Sizin hakkinizda fiziksel herseyekarismasina izin vermemelisiniz bence. Ben kendime yakistirdim tarzim boyle diyebilmelisiniz. Tabiki sevgilinin begenisi onemlidir ama sizinki kirici geldi bana. uslup cok onemli. kendinize sevginizi bitirmis bir adam var ortada. Surekli fiziginizi dusunerek ve kotu hissederek mutlu olamazsiniz. Ne demek hepuzun boylu sevgilim olsun istemisimdir ya. O zaman uzun biriyle olacakti yada size belli etmemesi lazimdi bu dusuncesini. Benim sevgilimde 183 boyunda, 73 kilo genis omuzlu biri.puruzsuz bir teni var . Bense 169 boyun 44 kilo iskeletör kizin tekiyim ustelik asiri derecede sorunlu bir cildim bolca sivilce
ve lekeye sahibim bolcada tuylerim var. Hangi sorunumla mucadele edebilirim ki. bi kac defa cok zayifsin kilo al sagliklik olmani iztiyorum dedi en sonunda beni kiriyorsun kilo alamiyorum biliyosun ustume gelme begenmiyosan daha kilolusunu bul dedim bir daha oyld bisey demedi. seven sevdigini Dunyanin en guzeli gorur. Bence dogru kisiyle beraber misiniz dusunun.
Ağzınıza sağlık, çok güzel ifade etmişsiniz. Soylediklerinize sonuna kadar katılıyorum!:KK5:

Back
X