• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook dan bakmayla aldatılma ve ayrılma nedeni mi kızlarrr ?

Sizce Facebook da isim aratma bir aldatma mıdır?Ayrılık nedeni olabilir mi ?

• hayır ne alaka

OY: 34 18,9%
  • kesinlikle bakmamalı

OY: 55 30,6%
  • öylesine bakmıştır takılma

OY: 69 38,3%
  • seni gerçekten begenmiyor

OY: 6 3,3%
  • özel birşeyler yaşamış olabilir

OY: 16 8,9%

• Ankete Katılan
    180
  • Anket Kapalı .
Ben de sevgilimin hayalindeki kız değilim yani hayalindekinin tam tersiYM eski sevgilisi öyleymis hatta bunu biz birlikte ama küsken ortak bir arkadaşımıza anlatmış hayalimdeki tip oydu ama olmadı diye ben bunu biliyorum ama kabullendim demek ki beni okadar seviyor ki bu gibi şeyler önemsiz hale gelmiş dedim kızar sizce yanlış mı yaptım. Ve ben orta boylu minor zayıf sarışın yeşil gözlü açık bir kızım. Diğer kişi uzun esmer siyah gözlü ve kapalı imiş ve eğitim olarak benden bayagi zayıf lise mezunu falan olabilir ben mühendisim kamuda yim bu özelliklerim mi one çıktı offf ne dersiniz

sırf şunu söylediği için bırakın bu adamı. adam kendi ağzıyla itiraf etmiş. o kızla olsa anında bırakır sizi. neden sevilmemeye razı oluyorsunuz ?

Güveniyorum ama beni begenmediğini düşünüyorum ve sordugumda yok öyle bir şey diyor ama bir tatlı söz bir iltifat yok hep olumsuz konusuyor.
Beğendiğini kelimelerle belli etmeli diye düşünürüm hep..bide bazı erkeklerdeki uzun boy takıntısını anlamış değilim.Merak ettim sizin boyunuz kaç..?
Daha iyi görünmeniz için şöyle böyle yap dediğinde uyarmıyomusunuz onu.Kendisi kusursuz ve çokmu bakımlı.

Oldukça takintilisin :) aynı benim gibi. Benzeri şeyleri yaşadığımı söyleyebilirim, facebook için değil Çünkü o dönem aranan kişileri bulabildigimizi bilmiyordum. Ama "kendini beğenmeme" çünkü "hiç ovulmemek" bundan önceki ilişkimdi, onun beni çok sevdiğini bilirdim ama hem benden oldukça uzun ve oldukcaaa fazla yakisikliydi, ne yaparsam yapiyim yanında eksik kaldığımı dusunurdum ve sagolsun o da hiç aksini dusunmemi saglamazdi. Kilo aldın haa bilmemne diye konusurdu, yanında tüm gün topuklularla gezmekten, sürekli diyet ve kontrol halinde olmaktan, oje kokuları içinde kafa bulmaktan gina gelmişti artık. Baktım olmuyor huzur yok, ayrıldım. Hemde öyle böyle değil 6 yıllık bir ilişkiydi yani. Sonra şimdi ki sevgilimle birlikteyim işte, gerçi açtığım konuları okursan bu iliskimdede durumumuzun hiç te parlak olduğu soylenemez ama bu durum tamamen onun olcusuz sinir seviyesinden kaynakliyor. Ama bu "kendini beğenme" konusunda bana her zaman kendimi çok iyi hissettirmistir. Aşkım ben çok kilo aldım haa 60 kilo olmusum hayatimda ilk kez Oha diyorum, ben fark etmedim kilo aldığını filan demekki çok almamissin kendini aç bırakma kilo aldım diye saçma sapan acikinca ye enerjin düşer filan der yani. Esofmanla gezsem bu esofmanda sana yakışıyor valla der. Eşofman lan yani ne kadar yakışabilir.o anlamda iyidir özgüven depoladi sağolsun. Yani demem o ki, kendimizi kötü hissettiren insanlarla da olmaz.. malum daha bunun doğum kilosu var lohusaligi var doğum catlagi var. Var Allah var. Öyle kolay değil bu işler. O sebepten açık açık konuşmakta yarar var. Face konusuna gelirsekte açıkçası bende baksa kızlara çok takardim ama aslen çokta önemli bişey değil. Hatta dusununce hiç te önemli değil. Çünkü sadece meraktan böyle alakasız kisilere bende bakmistim bi kaç kez face kullanırken. Yani o da yakalasa bana ne iliskin var mı dicek. Ne işim olur, sadece merak. Takılma o yüzden bu duruma hiçte.
benim de şu anda hoşlandığım ve tanışma sürecinde olduğum çocuğun kilo takıntısı var :( beni beğeniyomuş ama zayıf kız hoşuna gidiyomuş.. bana kilo verdirmeye çalışıyor.. ama takıntı dediysem ciddi bi takıntı yani.. acaip dikkat ediyo kiloya, en önemli kriteri diyebilirim..

Beğendiğini kelimelerle belli etmeli diye düşünürüm hep..bide bazı erkeklerdeki uzun boy takıntısını anlamış değilim.Merak ettim sizin boyunuz kaç..?
Daha iyi görünmeniz için şöyle böyle yap dediğinde uyarmıyomusunuz onu.Kendisi kusursuz ve çokmu bakımlı.

ilk çıkmaya başladıgımızda ben zaten benden biraz kısa boylu olsun isterim derdi şimdi ben de benmle aynı boyda olmanı isterdim diyor inanın kusursuz çok titiz bakımlı bir kusur buldugumda hemen o da bnm bir kusurumu buluyor saolsun ben 1.62 boydayım o da 1.82

söyledim o zaman neden beni seçtin dedim sevdik bir defa falan diyor. ya da ben dış görünüşüne bakarak değerlendirmedim diyor ama dış görünüşüm gayet güzel ama beni bir baba gibi eleştiriyor hoşlansa da belli etmiyor sanırım

benim de şu anda hoşlandığım ve tanışma sürecinde olduğum çocuğun kilo takıntısı var :KK43: beni beğeniyomuş ama zayıf kız hoşuna gidiyomuş.. bana kilo verdirmeye çalışıyor.. ama takıntı dediysem ciddi bi takıntı yani.. acaip dikkat ediyo kiloya, en önemli kriteri diyebilirim..

evet benm sevgilim de adam 1.82 boy 77 kilo hala kiloluyum diyor ben cilde öenm veririm diyor cildi bebek gibi bnm ise akneli falan ama çok değil ama o söyleyince sanki dünyanın en çirkin kadını gibi hissediyorum kendimi. makyaj yapan kadınları sevmem diyor makyaj yapmayınca bn rahatsız oluyorum bnm boy 1.62 ondan kısayım normalde hiç giymem takıntım yoktu ama onunlayken giiyorum ona bile laf atıyor uzun görünmek için yaptıgım belli oluyor bir çekiciliği kalmıyor hiç bişeyin. onun istediklerini yapsam uzun etek makyaj yok topuk yok bu sefer de ezik gibi geziyorum yanında bana göre çok çekici duruyor ben çok güzel bir bayanım çevremde erkekler hep iltifat eder herkez her gün ayakkabımı cantamı nerden aldıgımı sorar ama o hiç farketmiyor.

evet benm sevgilim de adam 1.82 boy 77 kilo hala kiloluyum diyor ben cilde öenm veririm diyor cildi bebek gibi bnm ise akneli falan ama çok değil ama o söyleyince sanki dünyanın en çirkin kadını gibi hissediyorum kendimi. makyaj yapan kadınları sevmem diyor makyaj yapmayınca bn rahatsız oluyorum bnm boy 1.62 ondan kısayım normalde hiç giymem takıntım yoktu ama onunlayken giiyorum ona bile laf atıyor uzun görünmek için yaptıgım belli oluyor bir çekiciliği kalmıyor hiç bişeyin. onun istediklerini yapsam uzun etek makyaj yok topuk yok bu sefer de ezik gibi geziyorum yanında bana göre çok çekici duruyor ben çok güzel bir bayanım çevremde erkekler hep iltifat eder herkez her gün ayakkabımı cantamı nerden aldıgımı sorar ama o hiç farketmiyor.
kaç kilosun peki?

Resmen aynı seylerı yaşıyoruz ben de onun yanında sürekli topuklu giyiyor um ben de 1.63 um o 1.80

Başka kızları aratması aldatma olmayabilir ama seni beğenmediği açık. Sevdik bir kere nedir yani. Zorla mi sevdi.

sağolsun begenmediğini hep yüzüme vuruyor bende farkındayım ben kendimi begeniyorum onu hiç takmıyorum o da yüzüme bakmıyor :) aldatmıyor belki ama zorla yanımda tutuyor gibi hissediyorum çok istedim ayrılmayı izin vermedi hemen aileleri tanıştırdı senin gbisini bulamam diyor ama ben senin dış görünüşüne değil iç görünüşüne bakıyorum diyor bu nedir ya tonlar erkek var çevremde beni çekici bulan ama imtihan mıdır nedir anlamadı m kendimden sogudum valla :)

Pardon da ayrılmak istedim izin vermedi, aileleri tanıştırdı nedir? Bunların hiçbiri siz gerçekten istemeseydiniz olmazdı.

Pardon da ayrılmak istedim izin vermedi, aileleri tanıştırdı nedir? Bunların hiçbiri siz gerçekten istemeseydiniz olmazdı.

ben o zamanlar istiyordum yani sadece bir yemek yediler anneler tanıştı dışarıda söz falan değil yani bu facebook durumları da o zaman yoktu daha sık görüşüyorduk şu an doğuda polis okulunda öğrenci bu hafta sonu gidicek okul ağustos da biticek yani bir 3 ay daha göremicem bu tür şeyler üst üste geldi son bir yılda oldu yani 6 yıldır beraberiz normalde

İşte aynen böyle bana karşı bir saygısı var ama anne gibi değil sevgili gibi sevilmek istiyorum zaten evlilik hazırlıgı içindeyiz kendisi benden daha bakımlı çok çok titiz aşırı takıntılı 6 yıldır beraberiz bu topuklar ayagını acıtır değil de sana bunlar yakışmış desin istiyorum ona yaptıgım hiç bir güzelliği görmüyor hep bir baba gibi eleştiriyor
Yani alismisken evlenelim gibi olmus ama tehlikeli bu durum.ya ilerde karsisina sevgili olarak cekici bulacagi biri karsisina cikarsa ne olcak.ben de uzun iliskimi artik arkadasliga dondugu icin bitirdi
İşte aynen böyle bana karşı bir saygısı var ama anne gibi değil sevgili gibi sevilmek istiyorum zaten evlilik hazırlıgı içindeyiz kendisi benden daha bakımlı çok çok titiz aşırı takıntılı 6 yıldır beraberiz bu topuklar ayagını acıtır değil de sana bunlar yakışmış desin istiyorum ona yaptıgım hiç bir güzelliği görmüyor hep bir baba gibi eleştiriyor
ben istemezdim sanırım böyle bir ilişki.beni anne arkadaş gibi sevcekse ne anladım ki ben bu işten.zaten kendim mutlu olamam karşı tarafa çekici gelmediğini bilmek üzücü bir durum.başka bir sıkıntı ise evlenince ya çok beğenceği biri karsısına cıkarsa karşınıza çıkıp ben zaten seni sevmiyormuşum diyebilir.yakın arkadaşım bu durumu yaşadı 5 yıllık ilişki sonrası yeni tanışılan kız sonra ben aşık oldum diyen bir adam.bu durumda evlenmeyın bence üzülürsünüz ya

Back
X