Oldukça takintilisin :) aynı benim gibi. Benzeri şeyleri yaşadığımı söyleyebilirim, facebook için değil Çünkü o dönem aranan kişileri bulabildigimizi bilmiyordum. Ama "kendini beğenmeme" çünkü "hiç ovulmemek" bundan önceki ilişkimdi, onun beni çok sevdiğini bilirdim ama hem benden oldukça uzun ve oldukcaaa fazla yakisikliydi, ne yaparsam yapiyim yanında eksik kaldığımı dusunurdum ve sagolsun o da hiç aksini dusunmemi saglamazdi. Kilo aldın haa bilmemne diye konusurdu, yanında tüm gün topuklularla gezmekten, sürekli diyet ve kontrol halinde olmaktan, oje kokuları içinde kafa bulmaktan gina gelmişti artık. Baktım olmuyor huzur yok, ayrıldım. Hemde öyle böyle değil 6 yıllık bir ilişkiydi yani. Sonra şimdi ki sevgilimle birlikteyim işte, gerçi açtığım konuları okursan bu iliskimdede durumumuzun hiç te parlak olduğu soylenemez ama bu durum tamamen onun olcusuz sinir seviyesinden kaynakliyor. Ama bu "kendini beğenme" konusunda bana her zaman kendimi çok iyi hissettirmistir. Aşkım ben çok kilo aldım haa 60 kilo olmusum hayatimda ilk kez Oha diyorum, ben fark etmedim kilo aldığını filan demekki çok almamissin kendini aç bırakma kilo aldım diye saçma sapan acikinca ye enerjin düşer filan der yani. Esofmanla gezsem bu esofmanda sana yakışıyor valla der. Eşofman lan yani ne kadar yakışabilir.o anlamda iyidir özgüven depoladi sağolsun. Yani demem o ki, kendimizi kötü hissettiren insanlarla da olmaz.. malum daha bunun doğum kilosu var lohusaligi var doğum catlagi var. Var Allah var. Öyle kolay değil bu işler. O sebepten açık açık konuşmakta yarar var. Face konusuna gelirsekte açıkçası bende baksa kızlara çok takardim ama aslen çokta önemli bişey değil. Hatta dusununce hiç te önemli değil. Çünkü sadece meraktan böyle alakasız kisilere bende bakmistim bi kaç kez face kullanırken. Yani o da yakalasa bana ne iliskin var mı dicek. Ne işim olur, sadece merak. Takılma o yüzden bu duruma hiçte.